Osoite: HENRYn toimisto, Pohjoisesplanadi 33 A, 3 krs, 00100 Helsinki
Järjestäjä: Henkilöstöjohdon ryhmä – HENRY ry

Moni johtoryhmä elää arkea, jossa ryhmän jäsenet eivät tiedä, mitä kollegat omissa yksiköissään tekevät. Jokaisella on omat tavoitteensa, ja ne ovat usein myös pimennossa toisilta. Johtoryhmässä syntyy tahtomattakin omien tavoitteiden mukaista optimointia ja keskinäistä kilpailua. Lisäksi jokaisen johtajan aika tuntuu usein menevän omien operatiivisten haasteiden taklaamiseen. Ei tunnu löytyvän aikaa eikä halua pyytää tai tarjota apua kollegalle. Yhteistyö jumittaa.

Uusien tutkimusten mukaan organisaation kasvun esteenä on ylimmän johdon strategisen yhteistyön puute. Selityksiä haetaan ajanpuutteesta, tulipalojen sammuttamistarpeista tai asiakkaiden vaatimuksista. Johtoryhmäläiset elävät omissa siiloissaan omasta arjesta juuri ja juuri selviytyen.

HENRYn aamutilaisuudessa 3.4. klo 9-10 BoMentis Oy:n johdon valmentajat Anna Lönnroth ja Vesa Ristikangas kertovat, miten johtoryhmän yhteistyö saadaan sille tasolle, että organisaation menestyminen taataan tulevaisuudessa.

Aamutilaisuudessa saat vastauksia:

  • – Mitkä ovat johtoryhmän yhteistyön edellytykset?
    – Miten käytännössä rakennetaan siltoja siilojen välille?
    – Miten HR voi edistää johtoryhmän sisäistä yhteistyötä?

BoMentis Oy on johtoryhmien kehittäjä ja valmentavan johtajuuden kylväjä. Valmentajien tietopohja pohjautuu vuosien käytännön kokemukseen ja tuoreimpien tutkimusten hyödyntämiseen. BoMentis-valmentajat haluavat tuoda kansainvälistä osaamista jokaisen suomalaisen johtoryhmän käyttöön jäsentämällä olemassa olevan tiedon helposti omaksuttaviksi käytännöiksi.

Vesa Ristikangas on kirjoittanut kirjat Stellar Management Teams (2017, Routledge) ja Johtoryhmästä tähtijoukkue (2014, Alma Talent) -kirjat johtoryhmän kehittämisen tueksi. Vesa on kokenut johtoryhmien yhteistyön kehittäjä. Koulutukseltaan Vesa on teologi (TM), tradenomi, sertifioitu coach (PCC) ja systeeminen tiimicoach (STC).

Sosiaalipsykologi Anna Lönnroth hyödyntää luontevasti uusinta tutkimustietoa johtoryhmien kehittämisestä, koska hänellä on monipuolinen työelämäkokemus eri toimialoilta ja kulttuureista. Anna on intohimoinen uuden tiedon jäsentäjä ja asiakasrakastaja. Anna saa erityiskiitoksia käytännönläheisyydestään ja persoonallisesta innostavuudestaan. Annalla on tutkinnot psykologiasta (Associate of Arts), sosiaalipsykologiasta (VTM), kansainvälisestä liiketaloudesta (Bachelor of Business Administration) sekä systeemisestä coachingista (ACC). Anna on kirjoittamassa kirjaa Tiimin valmentaminen (Alma Talent).

Tule mukaan aamutilaisuuteen, jos haluat innostua johtoryhmien kehittämisestä ja saada uusia vinkkejä juuri sinun arkeesi. Lupaamme vastata kaikkiin kysymyksiisi. Mikään ei ole mahdotonta, kun yhteinen tahtotila on luotu.

Ilmoittautuminen alkaa: 12.02.2019
Ilmoittautuminen päättyy: 02.04.2019

Ilmoittaudu mukaan!

Share Button

Share Button