Johtoryhmästä tähtijoukkue -kirjassamme opastetaan miten johtoryhmä voi valjastaa ryhmässään oleva synergian yhteisen tavoitteen palvelukseen.

Johtoryhmissä on valtava määrä potentiaalia, mutta tietä tähtiin hidastavat erilaiset johtoryhmätaudit. Uudenlainen menestys syntyy, kun löydetään niin sanottu ”oikea hoitokeino” eli ratkaisut ja saadaan aikaan sujuvaa yhteispeliä.

Kirjan englanninkielinen versio Stellar Management Teams on noteerattu lontoolaisen kustannustoimittajan Routledgen toimesta vuoden 2018 kolmen merkittävimmän johtamiskirjan joukkoon!

Johtoryhmästä tähtijoukkueeksi -kirja tarjoaa sekä ymmärrystä johtoryhmän toimintalogiikasta että harjoituksia sen kehittämiseen. Tarpeellinen!” tuumaa Mikael Junger.

Kun haluat rakentaa dreamteamia, tai olla sen jäsen, lue tämä kirja. Se herättää ajatuksia ja antaa ohjeita. Kirja on helposti luettava ja riittävän maanläheinen – saat muutoksia aikaiseksi!” sanoo Pekka Pänttiniemi, managing direktor, Santander Consumer Consumer Finance Oy:stä

Lue lisää lukukokemuksista.

Lataa lukunäyte tästä

Tutustu Systemic Leadership Pulse©, SLP© johtoryhmäanalyysiin tästä.

KIRJATILAUS

  • Tilaa Johtoryhmästä tähtijoukkue -kirja tästä.
  • Tilaa Stellar Management Teams -kirja tästä.

 

Miten hyödyntää kirjan oppeja käytännössä?
Kutsu meidät kylään!

Vesa Ristikangas
040 5033 110
vesa.ristikangas@bomentis.fi

Share Button