Jukka Angerpuro | BoMentis Coaching House

Jukka Angerpuro

Executive Coach

Muutosmyönteisyys, positiivisuus sekä voittaja-asenne kuvaavat minua parhaiten. Näen ja uskon kaikilla olevan huimasti potentiaalia itsensä ylittämiseen. Olen positiivinen, empaattinen ja ohjaan asioita määrätietoisesti kohti toimeenpanoa. Luon työlläni mahdollisuuksia onnistumiseen ja muutoksen haasteisiin.

Jukka uskoo, että yksilöissä ja tiimeissä on käyttämätöntä potentiaalia, jotka saadaan käyttöön keskittymällä yhteisen keskustelun laatuun ja psykologisen turvallisuuden rakentamiseen. Hänen mielestään kannattaa nähdä ihmisten henkilökohtaiset vahvuudet ja huomioida heidän erilaiset osaamiset. Kun valmentavaa otetta sovelletaan tiimien ja johtoryhmien arjessa, palautekulttuurin avoimuus lisääntyy ja sitoutuminen yhteisen työn tavoitteisiin vahvistuu. Näin tiimien ja johtoryhmien tuloksentekokyky paranee.

Koulutukseltaan Jukka on datanomi ja automekaanikko. Hän on ollut perinteisesti ensin asiantuntijatehtävissä ja sen jälkeen siirtynyt esihenkilötehtäviin, joten hänellä on kokemusta monista rooleista ja erittäin teknisten ihmisten johtamisesta. Jukka on soveltanut valmentavaa johtamisotetta arjessa ja pääsyt näkemään, miten hyvällä valmentavalla johtamistavalla saadaan vaikuttavaa tulosta aikaan. Hän on myös erikoistunut Valmentavat Taidot -verkkovalmennuksen toteutuksiin.

Valmentajana Jukka Angerpuro

  • uskoo ihmisten potentiaaliin
  • näkee tiimeissä ja tiimiläisissä mahdollisuuksia kehittyä ihan uudelle tasolle
  • ymmärtää teknisten ihmisten ajattelulogiikkaa
  • tarjoaa uutta positiivisuutta omalla innostuksellaan.
Ota yhteyttä

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.

Tietosuojaseloste