Katriina Haikala | BoMentis Coaching House

Katriina Haikala

Executive Coach

Kun opimme työskentelemään yhdessä pystymme saavuttamaan paljon enemmän kuin yksin. Yhdessä tekeminen, tiimien tukeminen ja onnistumaa auttaminen ovat minulle sydämen asia.

“Tiimi on osiensa summa. Olen nähnyt tiimien muodostuvan, kasvavan täyteen mittaansa ja onnistuvan, mutta ole nähnyt myös tiimien jäykistyvän, jäätyvän ja kuihtuvan pois. Tiedän, että ryhmät tarvitsevat tukea kasvaakseen tiimiksi, joka pystyy saavuttamaan annetut tavoitteet ja näin menestymään. Kun opimme työskentelemään yhdessä pystymme saavuttamaan paljon enemmän kuin yksin. Yhdessä tekeminen, tiimien tukeminen ja onnistumaa auttaminen ovat minulle sydämen asia.”

Katriina on innovatiivinen idealisti, jolla on vahva valmennus- ja fasilitointiosaaminen sekä tapahtumien että transformativiisten prosessien parissa. Viimeiset 15 vuotta Katriina on luonut, johtanut ja toteuttanut useita organisaation kehittämisprojekteja suomalaisissa ja pohjoismaisissa yrityksissä, ja hänen sydämensä palaa ryhmien auttamisessa kasvamaan korkean suorituskyvyn tiimeiksi. Katriina on parhaimmillaan, kun saa innostaa, auttaa ja sopivasti haastaa ryhmää kehittymään. Koulutukseltaan Katriina on Taidepedagogiikan kandidaatti (BA) ja Taiteen Maisteri (MFA). Katriina on toiminut luennoitsijana ryhmän luovuudesta ja luovuuden fasilitoinnista mm. Aalto Yliopistossa.

Ota yhteyttä

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.

Tietosuojaseloste