Kia Koski | BoMentis Coaching House

Kia Koski

Executive Marketing Assistant

Pyrin tuomaan iloa ja aurinkoa ympärilleni. Minulle on tärkeää, että sekä työelämässä että vapaa-ajalla on naurua! Tykkään pitää asiat järjestyksessä ja saada asiat etenemään.

Pyrin tuomaan iloa ja aurinkoa ympärilleni. Minulle on tärkeää, että sekä työelämässä että vapaa-ajalla on naurua!

Tykkään pitää asiat järjestyksessä ja saada asiat etenemään. Itsensä kehittäminen ja uusien asioiden oppiminen motivoivat viemään asioita eteenpäin. Myös oman kädenjäljen näkeminen palkitsee! Vahvuuteni on kädentaidot, luovuus ja visuaalinen silmä asioihin.

Koulutukseltani olen merkonomi ja siten tehnyt erilaisia asiakaspalvelu -ja toimistotehtäviä. Älylaitteet eri muodoissaan ovat olleet isossa roolissa niin työelämässä, kuin vapaa-ajallani. Tietokoneella työskentely on minulle siis tuttua ja mielekästä, sekä erittäin mielenkiintoista. Vastapainoksi nautin toisten ihmisten läsnäolosta ja vuorovaikutuksesta erilaisten ihmisten kanssa.

Vapaa-ajalla nautin olostani luonnossa tehden ja liikkuen, myös eläimet ovat minulle tärkeitä, erityisesti omat kissani. Lisäksi nautin pienistä projekteista, joissa saan käyttää luovuuttani ja kädentaitojani, oli kyse sitten omasta autostani tai erilaisista DIY-projekteista.

Ota yhteyttä

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.

Tietosuojaseloste