Olen ollut kiinnostunut ihmismielestä niin kauan kuin jaksan muistaa. Lukiossa haalin kaikki mahdolliset psykologian kurssit, kirjoitin aineen ja harkitsin psykologian yliopisto-opintojakin. Polkuni vei kuitenkin useiden mutkien kautta liikunta-alalle, missä pääsin personal trainerina ja ryhmäliikuntaohjaajana yhdistämään kolme intohimoani: liikunnan, ihmisten kanssa työskentelyn ja ihmismielen sparraamisen.

Olen perehtynyt myös business coachingin syövereihin, sillä opinnäytetyössäni tutkin yksilöcoaching-prosessin kulmakiviä ammatticoachin näkökulmasta. Personal trainingissa ja business coachingissa on paljon samaa, sillä molemmat ovat valmentamisen muotoja ja kumpaisessakin on tavoitteena ihmisen kehittäminen, tavalla tai toisella.

Olen opiskellut kaksi vuotta Vierumäellä, missä johtamis-, ohjaus-, markkinointi- ja ryhmänhallintataitoni harjaantuivat valtavasti mielenkiintoisten työelämäprojektien kautta. Lisäksi olen opiskellut myös liiketaloutta, pääaineena henkilöstöhallinto sekä kirjanpito.

Kannan BoMentiksella vastuuta talouden hallinnasta ja markkinoinnin sisällöntuotannosta.

Vapaa-ajallani urheilen, bloggaan, laulan, matkustelen, näen kavereitani tai luen tieteen uusimmista saavutuksista. Laite- ja vapaasukellan aina, kun siihen tarjoutuu mahdollisuus.

Työkieleni ovat suomi ja englanti. Puhun myös jonkin verran ruotsia.

Kiia Mantere
kiia.mantere@bomentis.fi
+358 40 411 5254