Marjut Alatalo | BoMentis Coaching House

Marjut Alatalo

Executive Coach

Muuttuva maailma pakottaa meidät uudistamaan johtamistapamme, niin itsensä johtamista kuin organisaatioiden luotsaamista. Mutta mikä mukavinta, uuden ajan työ tarjoaa mahdollisuuden uudenlaiseen johtajuuteen.

Katso esittelyvideo

Menestyäkseen työelämässä Marjut ajattelee, että jokaisen pidettävä huoli omasta työmarkkina-arvostaan. Uuden ajan työ pakottaa kaikki uudistamaan johtamistapansa, niin itsensä johtamisen kuin organisaatioiden, tiimien ja tiimityön osalta. ”Tiimit” muodostuvat yhä enenemässä määrin osaamistarpeiden, ei enää niinkään organisaatiorakenteiden mukaan. Valmentava johtajuus on edellytys onnistumiselle.

Innostuvana valmentajana ja luontaisesti uteliaana Marjut saa osallistujat ideoimaan uutta ja näkemään enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia. Hänen toimintaansa ohjaa käytännönläheisyys, jolla osallistujat saadaan löytämään konkreettisia ratkaisuja ja siten tarttumaan toimeen. Valmentajana hänelle on tärkeää, että valmennettavat oivaltavat itse.

Marjutilla on 25 vuoden kokemus johtamisesta ja yli 15 vuoden kokemus valmentamisesta. Marjut on tavoiteorientoitunut, ihmisten erilaisuutta ymmärtävä, kannustava, keskusteleva ja myös asioihin tarttuva johtamisen konkari. Coaching on aina ollut lähellä hänen sydäntään ja hän on myös aktiivijäsenenä ICF Finlandissa.

Koulutukseltaan Marjut on johtamiseen erikoistunut kansainvälisen liiketoiminnan tradenomi (BBA), ICF-sertifioitu coach (PCC) ja hänellä on myös pedagoginen pätevyys. Marjut on lisäksi sertifioitunut analyysityökalujen käyttäjä (mm. Personal Resilience Profile©, DISC©, Narrative Big Five, Coaching Leadership Pulse®, Systemic Leadership Pulse©).

 

Johdon valmentajana Marjut

  • Innostaa ja valmentaa sekä itsensä johtamista, että valmentavaa johtajuutta niin ylimmälle johdolle, esimiehille kuin asiantuntijoillekin
  • suunnittelee ja toteuttaa tuloksekkaita valmennuskokonaisuuksia ylimmälle johdolle, esimiehille sekä asiantuntijoille
  • haastaa johtajia kyseenalaistamaan omaa ajatteluaan ja sitoutumaan hyvään johtamiseen
  • luo edellytyksiä valmentavan johtajuuskulttuurin rakentamiselle
  • kehittää ryhmiä tiimeiksi ja auttaa sitoutumaan yhteiseen kehittämiseen
  • uudistaa toimintatapoja ketterää filosofiaa noudattaen siten, että se tukee yrityksen liiketoiminnallista tulosta.

Kirjallinen tuotanto

  • Valmentava mentorointi – Opas tehokkaaseen vuorovaikutukseen. (& Ristikangas, Marjo-Riitta & Alatalo, Marjut) Kauppakamari 2020.
  • Valmentava mentorointi (& Ristikangas, Marjo-Riitta & Ristikangas, Vesa) Kauppakamari 2019.

Artikkelit

Ota yhteyttä

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.

Tietosuojaseloste