Rafael-Eliel Ristikangas | BoMentis Coaching House

Rafael-Eliel Ristikangas

Executive Assistant & IT Specialist

Nautin siitä, kun pystyn luovasti hyödyntämään taitojani kuuntelijana ja muiden ihmisten oivalluttajana. Coachaamisessa tärkeintä on olla kiinnostunut coachattavastani. IT Specialistina nautin asioiden sutjakkaasta loppuunsaattamisesta.

Rafaelia innostaa coachingissa se, että hän pystyy olemaan läsnä muiden ihmisten kehittäjänä ja sparrarina. Rafaelin vahvuuksia ovat kuullun peilaaminen ja aito läsnäolo.

Rafael on innokas itsensä kehittäjä. Hän on opiskellut sekä coachaamisen ja valmentamisen taitoja että markkinointia töiden ohessa. Hän on valmistunut sekä Businesscoachingin perustaidot -koulutuksesta että Systemic Business Coach® -koulutuksesta.

Coaching on taito, jota tulisi opettaa mm. kouluissa. Nuorempi sukupolvi haluaa ja vaatii työelämältä enemmän vastuuta ja oma-aloitteisuutta. Coaching-taidoista on hyötyä jokaiselle asiantuntijalle, työntekijälle sekä esimieskunnalle.

Rafaelin rakkaimpia harrastuksia ovat jo vuosia olleet jalkapallo ja e-sport, jossa hän on erityisen kiinnostunut first person shooter genrestä. Hän haluaa olla mahdollistamassa tulevaisuuden menestyjien kehittymistä oli toimialana tai lajina uudet tai vanhat olemassaolevat työt.

Rafaelin työkielet ovat suomi ja englanti. Hän puhuu myös portugalia.

Ota yhteyttä

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.

Tietosuojaseloste