Rafael Ristikangas | BoMentis Coaching House

Rafael Ristikangas

Executive Assistant

Nautin siitä, kun pystyn luovasti hyödyntämään taitojani kuuntelijana ja muiden ihmisten oivalluttajana. Coachaamisessa tärkeintä on olla kiinnostunut coachattavastani.

Minua innostaa coachingissa se, että pystyn olemaan läsnä muiden ihmisten kehittäjänä ja sparrarina. Kuulemani peilaaminen ja aito läsnäolo ovat vahvuuksiani.

Olen innokas kehittämään itseäni. Siksi olenkin opiskellut sekä coachaamisen ja valmentamisen taitoja että markkinointia töiden ohessa. Olen valmistunut sekä Businesscoachingin perustaidot -koulutuksesta että Systemic Business Coach® -koulutuksesta.

Näkisin, että coaching on taito, jota tulisi mm. opettaa kouluissa. Olen huomannut sen, että nuorempi sukupolvi haluaa ja vaatii työelämältä enemmän vastuuta ja oma-aloitteisuutta. Coaching-taidoista olisi hyötyä jokaiselle asiantuntijalle, työntekijälle sekä esimieskunnalle.

Rakkain harrastus on ollut vuosia jalkapallo ja e-sport, jossa olen erityisen kiinnostunut first person shooter genrestä. Haluankin olla mahdollistamassa tulevaisuuden menestyjien kehittymistä oli toimialana tai lajina uudet tai vanhat olemassaolevat työt.

Työkieleni ovat suomi ja englanti. Puhun myös portugalia.

Ota yhteyttä

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.

Tietosuojaseloste