Terhi MäkiniemiTerhi uskoo coachina ja coach-kouluttajana itsetuntemuksen voimaan vaikuttavuuden lähteenä. Tietoisuuden kasvattaminen omasta toimintatavasta, aito ja arvostava kiinnostus toisia ihmisiä kohtaan tuo rikkaampia ja tuloksellisempia vuorovaikutustilanteita arkityöhön esimiehenä ja asiantuntijana. Ihminen voi paremmin, energiaa riittää ja tuloksia syntyy.

Terhi on elinvoimainen, intohimoinen ja rohkaiseva coach. Hän syttyy kysymyksistä, arkiajattelun haastamisesta ja toimintatapojen tutkimisesta matkalla kohti tuloksellisempaa toimintaa.

  • Miksi juuri se, mitä teet, on sinulle tärkeää ja merkityksellistä?
  • Mikä on se tarina, joka sinussa käyttää valtaa? Miten se näkyy?
  • Miten omalla toiminnalla voit kannustaa ja kohottaa toisia?
  • Mitä tulee paikalle, kun sinä tulet paikalle?
  • Miten luot elinvoimaa ja energiaa tilaan?
  • Mitä puolta toisista houkutat esiin?

Terhillä on yhdeksän vuoden kokemus esimiesten, asiantuntijoiden ja yrittäjien yksilö- sekä ryhmäcoachingista. Terhi on intohimoinen valmentaja ja coach-ammattilainen, joka on auttanut coachina ja kehittäjänä sekä suuria että PK-sektorin yrityksiä erilaisissa ongelmatilanteissa. Terhin työskentelyn keskiössä ovat tutkiva työote, kulttuuriset koodistot ja kulttuurin vaikutus yhteisöön, narratiivisuus, työ- ja organisaatiopsykologia, positiivinen psykologia, ratkaisukeskeinen ajattelu. Terhin työkielet ovat suomi ja englanti.

Terhi on aktiivisesti toiminut Suomen NLP-yhdistyksen Turun aluevastaavana vuodesta 2012 lähtien. Hän on myös Suomen Coaching Yhdistyksen hallituksessa 2016 alkaen.

Coach-koulutus: Coach IANLP, Social Panorama Consultant, NLP Trainer

Coach sertifikaatit: Coach IANLP

 

  Terhin CV

 


Blogit