Virve Jalonen | BoMentis Coaching House

Virve Jalonen

Executive Coach

Pidän niin työssä kuin elämässä tärkeänä jatkuvaa oppimista, uteliaisuutta uuden edessä, kykyä ihmetellä ja innostua eteen tulevasta. Valmentamisessa hienointa ovat aidot kohtaamiset ja uusien näkökulmien löytyminen dialogin kautta.

Viestintään ja vuorovaikutukseen liittyvät ilmiöt ovat Virven mielestä loputtoman kiehtovia. Pitkäaikaisessa työssään ammattikorkeakoulun viestinnän lehtorina sekä ura- ja opinto-ohjaajana hän on voinut yhdistää kaksi intohimoaan, viestinnän ja valmentamisen.

Taustaltaan hän on alun perin suomen kielen asiantuntija, ja hän tarkasteleekin inhimillistä toimintaa usein kielen kautta: sillä on merkitystä, miten sanallistamme havaintojamme ja tunteitamme. Kieli ja ajattelu kulkevat käsi kädessä ja vaikuttavat toisiinsa molempiin suuntiin, ja Virve uskookin, että sanoitusta muuttamalla on mahdollista muuttaa ajattelun suuntaa.

Virve on ohjaajana innostava ja selkeyttä rakentava. Hän osaa myös antaa kannustavaa ja empaattista palautetta jännitteisissäkin tilanteissa, mitä hän pitää yhtenä tärkeimmistä ja samalla vaikeimmista työyhteisötaidoista.

Koulutukseltaan Virve on filosofian maisteri (FM) ja hänellä on pedagoginen pätevyys sekä opinto-ohjaajan pätevyys. Hän on kouluttautunut mm. Systemic Business Coachiksi, kirjallisuusterapiaohjaajaksi sekä työyhteisösovittelijaksi.

Hänen muita kiinnostuksen kohteitaan ovat viime aikoina olleet mm. tiimien valmentaminen, tunnetaidot sekä omien vahvuuksien tunnistaminen ja sanoittaminen.

Virve on mukana Bomentiksen toiminnassa tuotekehityksen, markkinointiviestinnän ja valmennuksen tukena. Päätoimeltaan hän on Haaga-Helia ammattikorkeakoulun lehtori.

Ota yhteyttä

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.

Tietosuojaseloste