Webinaari: 7.6.2024 Tiimicoaching vaikuttaa | BoMentis Coaching House

Webinaari: 7.6.2024 Tiimicoaching vaikuttaa

Tapahtumat

Suosittu webinaarimme tiimicoachingin teemasta saa jälleen toivottua jatkoa! Tervetuloa ajattelua herättävään webinaariin, jossa pysähdytään tiimicoachingin käytäntöjen äärelle.

Yksilöcoaching on monelle tuttu ja sen vaikuttavuutta ovat päässeet monet avainhenkilöt ja johtamisvastaavat kokemaan. Tämän hetken työtä tehdään kuitenkin koko ajan enemmän ja enemmän tiimeissä. Mitä paremmin tiimit toimivat, sitä vaikuttavampia tiimit ovat. Jos coachit ovat tähän mennessä keskittyneet yksilöiden tukemisen, tulevaisuudessa tarvitaan entistä enemmän tiimicoaching-osaamista, jolla saadaan tiimien toiminta uuteen nousuun.

Tule kuulemaan ja luomaan yhteistä ymmärrystä seuraavista teemoista:

  1. Mikä muuttuu, kun siirrymme yksilöcoachingista tiimicoachingiin?
  2. Mitkä ovat tiimicoachin ydintaidot?
  3. Miksi tiimicoaching vaikuttaa?

Webinaarin vetävät tiimicoachien kouluttajat ja johdon coachit Vesa Ristikangas ja Anna Lönnroth. Anna ja Vesa ovat kokeneita johtoryhmien ja tiimien kehittäjiä. He ovat myös olleet osa kirjoittajatiimiä, joka on kirjoittanut kirjan Valmentava tiimin johtaminen. Yhdessäohjautuvuus ja systeeminen ajattelu onnistumistekijöinä -kirjan.

Vesa Ristikangas on BoMentiksen toinen perustajista. Vesa valmentanut johtajia ja johtoryhmiä kohta yli 20 vuotta ja kouluttanut Suomeen systeemisiä coacheja vuodesta 2012 lähtien. Hän on kirjoittanut useita kirjoja valmentavasta ajattelu- ja toimintatavasta. Lisäksi Vesa on sertifioitu yksilöcoach (MCC & Senior Practitioner) sekä EMCC:n akkreditoima tiimicoach (ITCA, Senior Practitioner).

Anna Lönnroth on johdon coach BoMentis Oy:ssä. Anna on sosiaalipsykologi  ja erikoistunut erityisesti tiimien ja johtoryhmien valmentamiseen. Anna on valtiotieteiden maisteri (VTM), sosiaalipsykologi, ICF-sertifioitu coach (PCC), EMCC-akkreditoitu yksilöcoach (European Individual Accreditation (EIA), Practitioner-tasolla) ja EMCC-akkreditoitu tiimicoach (Individual Team Coaching Accreditation (ITCA), Practitioner-tasolla. Anna toimii Team Coaching Gateway Facilitator:ina kansainvälisessä Global Team Coaching Institute-verkostossa (GTCI), sekä EMCC:n hallituksen jäsenenä. Verkosto luo systeemisiä tiimicoaching käytäntöjä maailmanlaajuisesti.

Ilmoittaudu webinaariin tästä. Tilaisuus on maksuton.

Kiinnostaako sinua coach sertifiointi tai haluatko laajentaa verkostojasi?

Nähdään myös to 16.5.2024 klo 8.15-8.35 virtuaalikahvilla Vesa Ristikankaan kanssa! Luvassa asiaa coach sertifioinneista ja akkreditoinneista sekä kurkistus siihen, mitä tekemistä coachingilla ja tekoälyllä voi olla keskenään. Tilaisuus on maksuton.

Tule mukaan tästä »

Ota yhteyttä

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.

Tietosuojaseloste