Arkistot: Uutiset | BoMentis Coaching House
Uutiset

Valmentava tiimin johtaminen -kirjasta 3.painos!

Iloksemme saamme kertoa, että valmentajiemme kirjoittamasta Valmentava tiimin johtaminen -kirjasta on julkaistu 3. painos (2024)! Valmentava johtaminen ei ole enää vain trendisana, vaan se on muuttunut yhä tärkeämmäksi ja pysyvämmäksi osaksi nykyaikaista johtamiskulttuuria – myös tiimeissä.

Uutiset

Systemic Team coach© on nyt Suomen ensimmäinen sekä ICF:n että EMCC:n akkreditoima tiimicoachingin koulutusohjelma

Systemic Team Coach© -koulutuksellemme on myönnetty uutena laadun osoituksena kansainvälisen International Coaching Federationin (ICF) team coaching -akkreditointi (AATC = Advanced Accreditation in Team Coaching).   

Uutiset

Pro Coaching tunnustus 2023 jaetaan Vesa Ristikankaalle

Iloksemme saamme kertoa, että Pro Coaching tunnustus ammattimaisen coachingin pitkäjänteisestä ja systemaattisesta edistämisestä jaetaan vuonna 2023 valmentajallemme Vesa Ristikankaalle.

Uutiset

Miksi näyttelijä Tommi Rantamäki halusi oppia tiimicoachtaidot?

Kaikki haluavat coacheiksi, mutta vain yhdellä ryhmällä riittää reilusti töitä — ”Pudotuspeli on käynnissä”

Uutiset

Vesa Ristikankaalle ICF:n korkeimman tason sertifiointi

Johdon valmentajalle ja pitkän linjan coach-kouluttajalle Vesa Ristikankaalle on myönnetty ICF:n (kansainvälinen coaching-yhdistyksen) MCC eli Master Certified Coach-sertifiointi.

Uutiset

Marjo-Riitta Ristikankaalle ACTC -tiimicoaching sertifiointi

Sertifioinnin haltija on käynyt kriteerit täyttävän tiimicoaching-koulutuksen, ottanut coachingin työnohjausta, tehnyt tiimicoachingia sekä läpäissyt valvotun tiimicoaching-kokeen.

Uutiset

Suomen ensimmäinen laatupalkittu tiimicoach-koulutus!

Viime viikon lopussa, 7.6.2023 saimme tiedon siitä, että vuoden vaihteessa työstetty akkreditointihakemuksemme Suomen ensimmäisestä EMCC:n tiimicoaching-ohjelmasta, Systemic Team Coach©, on hyväksytty. Antoisan ja monipolvisen prosessin jälkeen EMCC:n laatupalkinto, TCQA eli Team Coaching Quality Award, on hyväksytty Practitioner-tasolla.

Uutiset

Haasteiden ratkaiseminen tiimin kesken ei tuottanut tuloksia

Tiimi oli yrittänyt ratkaista ongelmiaan keskenään, mutta tulokset olivat olleet vaatimattomia. Niimpä tiimi päätti etsiä ulkopuolista apua – he palkkasivat itselleen tiimicoachin. Tiimicoaching-prosessi oli tehokas väline tiimin haasteiden kapittamiseen ja tiimi saavutti tavoitteensa heti seuraavassa kvartaalissa.

Uutiset

ICF hyväksyi BoMentiksen perustajat coachingin työnohjaajiksi

ICF hyväksyi coachingin työnohjaajiksi BoMentis, Coaching Housen perustajat ja kokeneet valmentamisen ja coachingin ammattilaiset, Marjo-Riitta Ristikankaan ja Vesa Ristikankaan. He ovat nyt virallisesti hyväksytty toimimaan työnohjaajina ACTC-ohjelmissa.

Uutiset

BoMentis, Coaching House kansainvälisen tiimicoaching-koulutuksen kouluttajana

Omien suomenkielisten tiimicoach-koulutustemme lisäksi suosittelemme sinulle kansainvälisiä ohjelmia, joissa mukana on myös omia osaajiamme. Yli 10 vuotinen yhteistyö Prof. David Clutterbuckin kanssa tarjoaa mahdollisuuden sinulle osallistua myös englanniksi toteutettaviin ohjelmiin.

Uutiset

Valmentava tiimin johtaminen -kirjasta 2.painos!

Valmentajiemme kirjoittamasta Valmentava tiimin johtaminen -kirjasta julkaistaan pian 2.painos! Julkaisun ajankohta on 27.2.2023.

Uutiset

Vuoden 2022 jouluraha Sairaalaklovnit ry:lle

Lahjoitamme joululahjarahamme tänä vuonna Sairaalaklovneille, jotka tuovat iloa pienille ja isoille ihmisille sairaaloissa.

Uutiset

Anna Lönnrothista Professional Certified Coach

Executive Coach and Trainer Anna Lönnroth on läpäissyt kansainvälisen coaching-yhdistyksen ICF:n Professional Certified Coach (PCC) -tason!

Uutiset

Hannele Haapio väitteli tohtoriksi

Kollegamme, johdon valmentaja Hannele Haapio väitteli tänään aiheesta Multidimensional approach to navigating uncertainty. Paljon onnea Hanneleelle!

Uutiset

Tee valmentavasta johtajuuskulttuurista totta

Lähde kehittämään valmentavaa otetta arjessasi suositun coaching-työkalun, Pilarikortti-pakan® avulla!

Uutiset

Valmentava tiimin johtaminen -kirja ilmestyy 17.12.2021

Valmentavan johtamisen uusi sovelluskenttä ovat tiimit. Nyt on aika olla tiimin rakentamisen edelläkävijä ja mahdollistaa tiimiläisten onnistumisen kokemuksia ja menestyä yhdessä!

Uutiset

Valmentava mentorointi -kirja itsensä johtajille: kehittämisen, oppimisen ja oivaltamisen matkalle

Lue Mieli-lehden 4/20 inspiroiva esittely tuoreesta Valmentava mentorointi-kirjastamme!

Uutiset

Valmentava esimies -kirjasta 6. painos!

Valmentava esimies -kirjasta ilmestyy 6. painos. Kirjan kirjoittajat ovat BoMentiksen toimitusjohtaja Marjo-Riitta Ristikangas ja Leni Grünbaum. Alma Talentin kustantama kirja on alun perin julkaistu vuonna 2014.

Uutiset

Kauppalehti: Kokeile kysyä avoimia kysymyksiä - voit yllättyä, mihin se johtaa

Vesa Ristikankaan vetämät valmennukset ovat vaikuttaneet Elina Koivumäkeen. Miten, se selviää Kauppalehdestä.

Uutiset

Ratkes-lehti: Valmentava mentorointi - Opas tehokkaaseen vuorovaikutukseen

Ratkes-lehdessä (1/2021) julkaistiin Terhi Mäkiniemen kirjoittama kirja-arvostelu BoMentiksen valmentajien Vesa Ristikankaan, Marjo-Riitta Ristikankaan ja Marjut Alatalon kirjoittamasta kirjasta Valmentava mentorointi (Kauppakamari, 2020). Ratkes on ratkaisu- ja voimavarakeskeisen kulttuurin lehti.

Ota yhteyttä

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.

Tietosuojaseloste