Arkistot: Uutiset | BoMentis Coaching House
Uutiset

BoMentis, Coaching House kansainvälisen tiimicoaching-koulutuksen kouluttajana

Omien suomenkielisten tiimicoach-koulutustemme lisäksi suosittelemme sinulle kansainvälisiä ohjelmia, joissa mukana on myös omia osaajiamme. Yli 10 vuotinen yhteistyö Prof. David Clutterbuckin kanssa tarjoaa mahdollisuuden sinulle osallistua myös englanniksi toteutettaviin ohjelmiin.

Uutiset

Valmentava tiimin johtaminen -kirjasta 2.painos!

Valmentajiemme kirjoittamasta Valmentava tiimin johtaminen -kirjasta julkaistaan pian 2.painos! Julkaisun ajankohta on 27.2.2023.

Uutiset

Vuoden 2022 jouluraha Sairaalaklovnit ry:lle

Lahjoitamme joululahjarahamme tänä vuonna Sairaalaklovneille, jotka tuovat iloa pienille ja isoille ihmisille sairaaloissa.

Uutiset

Anna Lönnrothista Professional Certified Coach

Executive Coach and Trainer Anna Lönnroth on läpäissyt kansainvälisen coaching-yhdistyksen ICF:n Professional Certified Coach (PCC) -tason!

Uutiset

Hannele Haapio väitteli tohtoriksi

Kollegamme, johdon valmentaja Hannele Haapio väitteli tänään aiheesta Multidimensional approach to navigating uncertainty. Paljon onnea Hanneleelle!

Uutiset

Tee valmentavasta johtajuuskulttuurista totta

Lähde kehittämään valmentavaa otetta arjessasi suositun coaching-työkalun, Pilarikortti-pakan® avulla!

Uutiset

Valmentava tiimin johtaminen -kirja ilmestyy 17.12.2021

Valmentavan johtamisen uusi sovelluskenttä ovat tiimit. Nyt on aika olla tiimin rakentamisen edelläkävijä ja mahdollistaa tiimiläisten onnistumisen kokemuksia ja menestyä yhdessä!

Uutiset

Valmentava mentorointi -kirja itsensä johtajille: kehittämisen, oppimisen ja oivaltamisen matkalle

Lue Mieli-lehden 4/20 inspiroiva esittely tuoreesta Valmentava mentorointi-kirjastamme!

Uutiset

Valmentava esimies -kirjasta 6. painos!

Valmentava esimies -kirjasta ilmestyy 6. painos. Kirjan kirjoittajat ovat BoMentiksen toimitusjohtaja Marjo-Riitta Ristikangas ja Leni Grünbaum. Alma Talentin kustantama kirja on alun perin julkaistu vuonna 2014.

Uutiset

Kauppalehti: Kokeile kysyä avoimia kysymyksiä - voit yllättyä, mihin se johtaa

Vesa Ristikankaan vetämät valmennukset ovat vaikuttaneet Elina Koivumäkeen. Miten, se selviää Kauppalehdestä.

Uutiset

Ratkes-lehti: Valmentava mentorointi - Opas tehokkaaseen vuorovaikutukseen

Ratkes-lehdessä (1/2021) julkaistiin Terhi Mäkiniemen kirjoittama kirja-arvostelu BoMentiksen valmentajien Vesa Ristikankaan, Marjo-Riitta Ristikankaan ja Marjut Alatalon kirjoittamasta kirjasta Valmentava mentorointi (Kauppakamari, 2020). Ratkes on ratkaisu- ja voimavarakeskeisen kulttuurin lehti.

Uutiset

Vesa Ristikangas maailman eturivissä: Senior Practitioner -tason tiimicoach!

Vesa Ristikangas on Suomen ensimmäinen Senior Practitioner-tason akkreditoitu tiimicoach, EMCC: Individual Team Coaching Accreditation (ITCA).

Uutiset

Vuoden 2020 tukiraha Pakolaisneuvonta ry:lle

Tuemme joululahjoituksella Pakolaisneuvonta ry:n työtä. Vuonna 1988 perustettu Pakolaisneuvonta ry on kansalaisjärjestö, joka tarjoaa ulkomaalaisoikeuteen erikoistunutta lakitoimistopalvelua sekä vaikuttamis- ja asiantuntijatyötä.

Uutiset

Äänestä paras nimi verkkokurssille

ARVONTA ON PÄÄTTYNYT. Vastaa kyselyyn, jossa pyydämme mielipidettäsi verkkokurssimme nimestä. Verkkokurssi on suunnattu kaikille työyhteisön ammattilaisille ja se keskittyy valmentavan ajattelu- ja toimintatavan sisäistämiseen ja soveltamiseen arkityössä. Vastaajien kesken arvotaan upouusi Valmentava mentorointi - opas vaikuttavaan vuorovaikutukseen -kirja (Kauppakamari, 2020)! Palkinnon arvo on 65€ (sis alv).

Uutiset

Muutoskivut asiantuntijaorganisaatiossa – kahden kulttuurin yhteensovittaminen, pääjohtaja Nina Kopola, Business Finland

Kuuntele Nina Kopolan BoMentiksen 20-vuotisjuhlaseminaarin puheenvuoro, jossa hän pohtii Business Finlandin haasteellista matkaa muutoksen keskellä. 

Uutiset

Kirjauutuus: Valmentava mentorointi – opas vaikuttavaan vuorovaikutukseen

BoMentiksen valmentajien Vesa Ristikankaan, Marjo-Riitta Ristikankaan sekä Marjut Alatalon tuore kirja on tullut juuri painosta. Kirjassa ”Valmentava mentorointi – opas tehokkaaseen vuorovaikutukseen” he syventyvät erityisesti siihen, miten organisaatioissa pystytään parantamaan kahdenvälisten keskustelujen laatua.

Uutiset

BoMentiksen valmentajille tiimicoaching-sertifiointeja

Vesa Ristikankaalle, Peter Peitsalolle ja Anna Lönnrothille on myönnetty EMCC:n Individual Team Coaching Accreditation (ITCA) sertifioinnit. EMCC:n on lanseerannut Tiimicoaching-sertifiointinsa tänä vuonna. BoMentiksen Anna, Peter ja Vesa ovat maailman ensimmäisten sertifioitujen joukossa. Paljon onnea pitkäjänteisestä työstä tiimicoachingin eteen!

Uutiset

Marjo-Riitta Ristikangas on Vuoden Coach 2020

BoMentiksen toimitusjohtajalle Marjo-Riitta Ristikankaalle on myönnetty Vuoden Coach 2020 kunniamaininta. Paljon onnea Marjo-Riitta!

Uutiset

Valmentava mentorointi-kirja loppuunmyyty!

Vesa Ristikankaan, Marjo-Riitta Ristikankaan ja Marjut Alatalon kirjoittama Valmentava mentorointi-kirja (2019, Kauppakamari) on loppuunmyyty. Onnittelut menestyksekkäästä kirjasta!

Uutiset

Johtaminen tulevaisuuden rakentamisen välineenä, henkilöstöjohtaja Merja Ranta-aho, Elisa Oyj

Kuuntele Merja Ranta-ahon BoMentiksen 20-vuotisjuhlaseminaarin puheenvuoro, jossa hän pohtii johtamista ja johtamisen kehittämistä tulevaisuuden rakentamisen välineenä.

Ota yhteyttä

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.

Tietosuojaseloste