Arkistot: Uutiset | BoMentis Coaching House
Uutiset

Valmentava mentorointi -kirja itsensä johtajille: kehittämisen, oppimisen ja oivaltamisen matkalle

Lue Mieli-lehden 4/20 inspiroiva esittely tuoreesta Valmentava mentorointi-kirjastamme!

Uutiset

Valmentava esimies -kirjasta 6. painos!

Valmentava esimies -kirjasta ilmestyy 6. painos. Kirjan kirjoittajat ovat BoMentiksen toimitusjohtaja Marjo-Riitta Ristikangas ja Leni Grünbaum. Alma Talentin kustantama kirja on alun perin julkaistu vuonna 2014.

Uutiset

Kauppalehti: Kokeile kysyä avoimia kysymyksiä - voit yllättyä, mihin se johtaa

Vesa Ristikankaan vetämät valmennukset ovat vaikuttaneet Elina Koivumäkeen. Miten, se selviää Kauppalehdestä.

Uutiset

Ratkes-lehti: Valmentava mentorointi - Opas tehokkaaseen vuorovaikutukseen

Ratkes-lehdessä (1/2021) julkaistiin Terhi Mäkiniemen kirjoittama kirja-arvostelu BoMentiksen valmentajien Vesa Ristikankaan, Marjo-Riitta Ristikankaan ja Marjut Alatalon kirjoittamasta kirjasta Valmentava mentorointi (Kauppakamari, 2020). Ratkes on ratkaisu- ja voimavarakeskeisen kulttuurin lehti.

Uutiset

Vesa Ristikangas maailman eturivissä: Senior Practitioner -tason tiimicoach!

Vesa Ristikangas on Suomen ensimmäinen Senior Practitioner-tason akkreditoitu tiimicoach, EMCC: Individual Team Coaching Accreditation (ITCA).

Uutiset

Vuoden 2020 tukiraha Pakolaisneuvonta ry:lle

Tuemme joululahjoituksella Pakolaisneuvonta ry:n työtä. Vuonna 1988 perustettu Pakolaisneuvonta ry on kansalaisjärjestö, joka tarjoaa ulkomaalaisoikeuteen erikoistunutta lakitoimistopalvelua sekä vaikuttamis- ja asiantuntijatyötä.

Uutiset

Äänestä paras nimi verkkokurssille

ARVONTA ON PÄÄTTYNYT. Vastaa kyselyyn, jossa pyydämme mielipidettäsi verkkokurssimme nimestä. Verkkokurssi on suunnattu kaikille työyhteisön ammattilaisille ja se keskittyy valmentavan ajattelu- ja toimintatavan sisäistämiseen ja soveltamiseen arkityössä. Vastaajien kesken arvotaan upouusi Valmentava mentorointi - opas vaikuttavaan vuorovaikutukseen -kirja (Kauppakamari, 2020)! Palkinnon arvo on 65€ (sis alv).

Uutiset

Muutoskivut asiantuntijaorganisaatiossa – kahden kulttuurin yhteensovittaminen, pääjohtaja Nina Kopola, Business Finland

Kuuntele Nina Kopolan BoMentiksen 20-vuotisjuhlaseminaarin puheenvuoro, jossa hän pohtii Business Finlandin haasteellista matkaa muutoksen keskellä. 

Uutiset

Kirjauutuus: Valmentava mentorointi – opas vaikuttavaan vuorovaikutukseen

BoMentiksen valmentajien Vesa Ristikankaan, Marjo-Riitta Ristikankaan sekä Marjut Alatalon tuore kirja on tullut juuri painosta. Kirjassa ”Valmentava mentorointi – opas tehokkaaseen vuorovaikutukseen” he syventyvät erityisesti siihen, miten organisaatioissa pystytään parantamaan kahdenvälisten keskustelujen laatua.

Uutiset

BoMentiksen valmentajille tiimicoaching-sertifiointeja

Vesa Ristikankaalle, Peter Peitsalolle ja Anna Lönnrothille on myönnetty EMCC:n Individual Team Coaching Accreditation (ITCA) sertifioinnit. EMCC:n on lanseerannut Tiimicoaching-sertifiointinsa tänä vuonna. BoMentiksen Anna, Peter ja Vesa ovat maailman ensimmäisten sertifioitujen joukossa. Paljon onnea pitkäjänteisestä työstä tiimicoachingin eteen!

Uutiset

Marjo-Riitta Ristikangas on Vuoden Coach 2020

BoMentiksen toimitusjohtajalle Marjo-Riitta Ristikankaalle on myönnetty Vuoden Coach 2020 kunniamaininta. Paljon onnea Marjo-Riitta!

Uutiset

Valmentava mentorointi-kirja loppuunmyyty!

Vesa Ristikankaan, Marjo-Riitta Ristikankaan ja Marjut Alatalon kirjoittama Valmentava mentorointi-kirja (2019, Kauppakamari) on loppuunmyyty. Onnittelut menestyksekkäästä kirjasta!

Uutiset

Johtaminen tulevaisuuden rakentamisen välineenä, henkilöstöjohtaja Merja Ranta-aho, Elisa Oyj

Kuuntele Merja Ranta-ahon BoMentiksen 20-vuotisjuhlaseminaarin puheenvuoro, jossa hän pohtii johtamista ja johtamisen kehittämistä tulevaisuuden rakentamisen välineenä.

Uutiset

Vesa Ristikankaasta Global Team Coaching Instituten Core Faculty-jäsen

BoMentiksen Executive Coach Vesa Ristikangas on ylennetty Global Team Coaching Instituten ydinhenkilöstöön. GTCI:n ydinhenkilöstöön kuuluvat yhteensä 11 coachia ympäri maailmaa. Paljon onnea ylennyksestä Vesa!

Uutiset

BoMentis mukana Alma Talent Seduo verkkovalmennuksessa

BoMentiksen Executive Coach Vesa Ristikangas on kouluttajana mukana Alma Talent Seduo uudessa verkkovalmennuksessa. Paljon onnea! Verkkovalmennuksen teemana on Valmentava johtajuus.

Uutiset

Johtaminen ja opettaminen – sukulaisammatteja? Pääjohtaja Olli-Pekka Heinonen, Opetushallitus

Kuuntele Olli-Pekka Heinosen BoMentiksen 20-vuotisjuhlaseminaarin puheenvuoro, jossa hän pohtii miten johtaminen ja opettaminen muistuttavat toisiaan, eli voisivat ehkä olla sukulaisammatteja.

Uutiset

BoMentis Coaching House 20-vuotta!

Juhlistimme BoMentiksen 20-vuotista taivalta ihanien ihmisten kanssa 21.8.2020. Lämmin kiitos kaikille osallistujille! 

Uutiset

BoMentislaiset sertifioituivat Narrative Big Fiven käyttäjiksi

Big Five on yksi yleisimmistä, tutkituimmista ja laajimmin hyväksytyistä ihmisen persoonallisuutta kuvaavista psykologisista malleista. Halusimme opiskella jotain uutta koronakevään aikana, koska uuden edessä on tärkeää päivittää myös omaa ajatteluaan. Valitsimme positiivisen lähestymistavan tarjolla olevista Big Five -testeistä, eli Narrative Big Fiven.

Uutiset

BoMentiksen valmentajat osana WBECS-tiimicoachingverkostoa

BoMentiksen valmentajat ovat mukana kehittämässä ja toteuttamassa osana WBECS-yhteistyöverkostoa tiimicoachingin käytäntöjä. Vesa Ristikangas, Peter Peitsalo ja Anna Lönnroth fasilitoivat keskusteluja sekä toteuttavat webinaareja kokonaisuudessa, jonka taustavaikuttajia ovat mm. prof. David Clutterbuck sekä Prof. Peter Hawkins.

Uutiset

Jotta yksilöt voisivat ylittää itsensä – myös virtuaalisesti

Covid-19 viruksen leviämiseen liittyy tällä hetkellä paljon kysymysmerkkejä. Olemme tilanteessa, josta normaali arki on hetkellisesti kaukana. On luonnollista olla huolissaan läheisistään ja erityisesti riskiryhmiin kuuluvista henkilöistä. Me BoMentis Coaching Housessa jaamme teidän kanssanne samoja huolia. Huolimatta mollivoittoisesta tilanteesta, haluamme omalta osaltamme olla välittämässä hyvää mieltä (BoMentis = bonus + mentis » hyvät mielet). Lue uutisesta, mitä se käytännössä tarkoittaa!

Ota yhteyttä

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.

Tietosuojaseloste