mentorOlemme mukana SOSTEN kanssa järjestöjohdon avaruusseikkailu-tapahtumassa 27.-28.1.2015 Hotelli Korpilammella. Oletko valmis irrottamaan ajatuksesi nykyhetkestä ja ravistelemaan olemassa olevia toimintatapoja? Tule vaihtamaan ajatuksia kanssamme, ja tekemään historiaa osallistumalla ensimmäiseen kolmen järjestösektorin yhteiseen korkean tason ajankohtaisfoorumiin.

Avaruusseikkailun osallistujat ovat nuoriso- ja kasvatusjärjestöjen, liikunta- ja urheilujärjestöjen sekä sosiaali- ja terveysjärjestöjen puheenjohtajia, pääsihteereitä ja toiminnanjohtajia – siis laajasti suomalaista kansalaisjärjestökenttää. BoMentikselta mukana ovat valmentavan mentoroinnin asiantuntijamme Jarmo Manner, Marjut Hallavo sekä Marjo-Riitta Ristikangas.

Tilaisuuden avaa pääministeri Alexander Stubb. Tilaisuus koostuu puheenvuoroista ja työpajatyöskentelystä, ideoiden vaihtamisesta ja verkostoitumisesta. Tilaisuuden ohjelmaan voit tutustua kokonaisuudessaan täällä: www.soste.fi/tapahtumat/jarjestojohdon-foorumit/jarjestojohdon-korpilampi-2015.html

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan:
www.avaruusseikkailu2015.fi


Valmentava mentorointi muuttaa mentorointikäytäntöjä organisaatioissa. Se on osa organisaation yhteisöllistä kehittämistä, joka kasvattaa sitoutumista ja aktiivisia yhdessä tekemisen tapoja. Valmentava mentorointi täydentää johtamisen ja kulttuurin kehittämisen ohjelmia sekä kasvattaa tuottavuutta.

Share Button