Tällä sivulla näet kaikki menneet webinaarimme. Pääset katsomaan webinaareja klikkaamalla niiden nimeä.

Menneet webinaarit:

 • 20.6.2018 INNON nimipäivän webinaari: Opi kampittamaan johtoryhmän siilotulehdus!

  Johtoryhmällä on siilotulehdus, mikäli sillä on seuraavia oireita:
  – Eristäytymistä
  – Yhteistyön välttelyä
  – Sooloilua

  Siilotulehduksen tunnistaa parhaiten siitä, että kokousten välillä johtoryhmän jäsenet puuhastelevat kukin omissa siiloissaan ja keskittyvät oman yksikkönsä asioihin.
  (Ristikangas & Rinne, 2018. Routledge)

  Share Button
 • 3.11.2017 Webinaari: Innostaako vai latistaako tavoitekeskustelu?

  Jokainen esimies haluaa tiimiinsä sitoutuneita henkilöitä, koska he ovat tuotteliaita ja suuntaavat valtavan energiansa tiimin tavoitteiden eteen. Jokainen meistä tarvitsee myös tavoitteita.

  On hyvin selvää, että tavoitteiden tulee olla riittävän selkeitä, mitattavissa olevia ja riittävän haasteellisia, mutta realistisia, jotta niitä kohti on mielekästä pyrkiä ja motivaatio pysyy yllä.

  Share Button
 • 5.9.2017 Webinaari: Mentoring programmes to support diversity, prof. David Clutterbuck

  Diversity-related mentoring programmes account for an estimated 40% of in-company mentoring programmes, with particular focus on gender and racial imbalances, and on transitions into leadership roles.

  There has been a major shift in many countries from a compliance perspective to one that leverages diversity.

  Share Button
 • Innon päivä: Varaa kalenteristasi Innon päivän seikkailuretki, ti 20.6. klo 8.00-10.30

  Lähde innostusmatkalle positiivisuus-eksperttimme Marjut Alatalon kanssa. Hän sytyttää sinut liekkeihin esittelemällä uusimmat tuulet innostuksen olemuksesta Innon päivän seikkailuretkellä.

  Share Button
 • 19.5.2017 Webinaari: Johtoryhmästä tähtijoukkue: Palaute antaa kehittymiselle siivet

  Johtoryhmästä tähtijoukkue -webinaarisarja jatkuu. Johtoryhmien kehittäjä Leni Grünbaum suuntaa huomion siihen, miten lisätä johtoryhmäkeskusteluun avoimuutta. Tarvitaan rohkeutta nostaa asioita esille ja kykyä antaa toisille palautetta.

  Share Button
 • Johtoryhmästä tähtijoukkue webinaari 3.3.2017

  Johtoryhmästä tähtijoukkue -webinaarisarja jatkuu. Johtoryhmien kehittäjät Vesa Ristikangas ja Leni Grünbaum suuntaavat pohdinnan tällä kertaa siihen, miten saada laatua ja tehoja johtoryhmä sisäiseen keskusteluun.

   

   

   

  Share Button
 • Johtoryhmästä tähtijoukkue-webinaari 24.1.2017

  Johtoryhmästä tähtijoukkueJohtoryhmästä tähtijoukkue -webinaarisarja jatkuu. Johtoryhmien valmentaja Vesa Ristikangas suuntaa huomion tällä kertaa ”kusista keskitietä” kulkeviin johtoryhmiin. Ydinkysymys on se, mitä johtoryhmä tarvitsee, jotta se pääsee siirtymään kohti huippua.

   

   

  Share Button
 • Unelman-päivän webinaari: HR:n unelma vaikuttamisesta 2.12.2016

  hr-unelmanpaivaWebinaarissa tarkastelemme HR-funktiota, sen tehtävää ja mahdollisuuksia organisaatiosysteemiin vaikuttajana. HR:n keskeisenä tehtävänä on tukea liiketoimintaa, mutta sen toiminta jää valitettavan usein irralliseksi, jolloin näiden kahden yhteistyöpotentiaali jää hyödyntämättä. Unelma todellisesta vaikuttamisesta kiteytyy siihen, miten yksilöiden, tiimien ja koko yhteisön energia saadaan ohjattua kohti yhteistä.

  Share Button
 • Webinaari 13.9.2016 klo 8.30-9.15 Johtoryhmästä tähtijoukkue

  Johtoryhmästä tähtijoukkueJohtoryhmästä tähtijoukkue -webinaarisarja jatkuu. Johtoryhmien kehittäjät Jarmo Manner ja Vesa Ristikangas suuntaavat pohdinnan tällä kertaa siihen, minkälaisia ominaisuuksia ja osaamista johtoryhmän jäseniltä edellytetään, joka mahdollistaa kasvun kohti huippujoukkuetta. Ydinkysymys on: Mitä tähtijoukkueen jäseneltä edellytetään?

  Share Button
 • Webinaari 3.6.2016: Johda tiimiä valmentavasti

  valmentava johtajuusTiimi toimii parhaimmillaan energisoivassa ja tuloksellisessa yhteistyössä. Tiimiään valmentava esimies on onnistunut saamaan toimintakulttuurin, jossa sen jäsenet ovat vastuussa yhteisestä onnistumisesta ja toimivat valmentavasti ja itseohjautuvasti – toisiaan sparraten.

   

   

  Share Button
 • Webinaari 23.5.2016: Johtoryhmästä tähtijoukkue

  Johtoryhmästä tähtijoukkueJohtoryhmästä tähtijoukkue -webinaarisarja jatkuu jälleen. Johtoryhmien kehittäjät Jarmo Manner ja Vesa Ristikangas suuntaavat pohdinnan tällä kertaa siihen,  miten johtoryhmää rakennetaan kohti tähtijoukkuetta keskittymällä johtoryhmän peruskivijalkoihin. Ydinkysymykset ovat: Miksi johtoryhmää tarvitaan? Mitä se haluaa yhdessä saada aikaan?

  Share Button
 • Webinaari 8.3.2016 klo 8.30-9.15: Valmentava esimies palautetaitajana ja vastuunottajana

  webinaari_080316Valmentava esimies rakentaa tiimiinsä palautekulttuuria, jossa korostuvat sekä palautekäytännöt että yksilöllinen kyky ottaa ja kantaa vastuuta. Mitä vaihtoehtoja esimiehellä on palautteen antamisessa? Miten esimies voi tukea johdettaviensa halua ja kykyä kantaa vastuuta omien vastuiden lisäksi myös yhteisestä.

  Share Button
 • Webinaari 26.2.2016 klo 8.30-9.15: Johtoryhmästä tähtijoukkue

  Johtoryhmästä tähtijoukkue -webinaarisarja jatkuu. Johtoryhmien kehittäjät Jarmo Manner ja Vesa Ristikangas suuntaavat pohdinnan tällä kertaa siihen, miten johtoryhmä tekee päätöksiä.

  Share Button
 • Webinaari 27.11.2015 klo 8.30-9.15: Johtoryhmästä tähtijoukkue

  Johtoryhmästä tähtijoukkueJohtoryhmästä tähtijoukkue -webinaarisarja jatkuu. Johtoryhmien kehittäjät Jarmo Manner ja Vesa Ristikangas suuntaavat pohdinnanseuraavalla kerralla kysymyksiin

  – Miten löytää oikea ihminen johtoryhmässä oikeaan rooliin?
  – Mitä osaamista jokaisella johtoryhmäläisellä tulisi olla?

  Share Button
 • Webinaari 1.9.2015: Valmentava tiiminjohtaminen

  Tiimi toimii parhaimmillaan energisoivassa yhteistyössä, joka tuottaa tulosta. Valmentava esimies johtaa tiimiään arvostavasti ja osallistavasti. Tule kuuntelemaan, miten tiimissä oleva energia saadaan valjastettua yhteisen tavoitteen palvelukseen.

  Share Button
 • Webinaari 26.8.2015 klo 8.30-9.15: Johtoryhmästä tähtijoukkue – Johtoryhmän ketteryyden tekijät

  Johtoryhmästä tähtijoukkue -webinaarisarja jatkuu jälleen kesän jälkeen. Johtoryhmän kokeneet kehittäjät Jarmo Manner ja Vesa Ristikangas keskittyvät tällä kertaa siihen, miten johtoryhmän ketterää toimintaa ja ajattelua voidaan lisätä.

  Share Button
 • Webinaari 23.6.2015, klo 13.00: How to overcome the failure of talent management

  Seven years of intensive research into both academic studies and practical experience of companies around the world led to a clear conclusion – a large part of standard HR practice in talent management and succession planning provide only an illusion of being effectiveness. In fact, they are often more part of the problem, when it comes to retaining and growing talent, rather than part of the solution.

  Share Button
 • Webinaari 12.6.2015 klo 8:30-9:15: Johtoryhmästä tähtijoukkue – Palaute antaa kehittymiselle siivet

  Johtoryhmän palauteosaaminen erottaa tavallisen johtoryhmän tähtijoukkueesta. Miten johtoryhmään onnistutaan luomaan kulttuuri, jossa palaute nähdään mahdollisuutena eikä uhkana? Webinaarissa tarjotaan välineitä palautekäytäntöjen kehittämiseen johtoryhmässä.

  Share Button
 • Webinaari 8.6.2015, klo 8:30-9:15: Valmentavasta mentoroinnista kilpailutekijä

  Mentorointi on uudistunut. Uudessa mentoroinnissa on keskiössä koko organisaation johtamisen ja osaamisen harppauttaminen, jolloin mentorointi linkitetään systemaattisesti muuhun kehittämiseen ja strategiseen uudistumiseen.

  Share Button
 • Webinaari 4.5.2015, klo 8:30-9:15: Johtoryhmästä tähtijoukkue
  Johtoryhmästä tähtijoukkue -webinaarisarja jatkuu. Johtoryhmän kokeneet kehittäjät Vesa Ristikangas ja Jarmo Manner keskittyvät tällä kertaa siihen, miten johtoryhmän keskustelun laatua voidaan kehittää.
  Share Button
 • Webinaari 9.4.2015 klo 8.30–9.15: Johda tiimiä valmentavasti

  Tiimi toimii parhaimmillaan energisoivassa yhteistyössä, joka tuottaa tulosta. Valmentava esimies johtaa tiimiään arvostavasti ja osallistavasti. Tule kuuntelemaan, miten tiimissä oleva energia saadaan valjastettua yhteisen tavoitteen palvelukseen.  

  Share Button
 • Webinaari 13.2.2015 klo 8:30-9:15: Johtoryhmästä tähtijoukkue

  star-teamJohtoryhmästä tähtijoukkue -webinaarisarja jatkuu. Johtoryhmän kokeneet kehittäjät Vesa Ristikangas ja Jarmo Manner keskittyvät tällä kertaa siihen, mitkä tekijät erottavat huippuryhmät muista johtoryhmistä. Lisäksi pureudumme niihin tekijöihin, joilla johtoryhmää voi harppautta vieläkin paremmaksi tavoilla, jotka näkyvät liiketoiminnan kehittymisessä.

  Share Button
 • Webinaari 19.12.2014 klo 8.30-9.15: Tiimin tokenemistaidot paineen alla

  Tiimi tarvitsee synergiaa onnistuakseen. Pelkkä yksilöiden resilienssi eli muutoksista tokenemistaito ei riitä. Jokainen tiimi ja johtoryhmä tarvitsee synergistä toimintaa muutosten toteuttamiseksi. Webinaarissa jäsennetään synergian edellytyksiä sekä sen ylläpitoa ja voimistamista osana tiimin kehittämistä. Webinaarin pitää johdon mentori ja coach Jarmo Manner.

  Share Button
 • Webinaari 28.11.2014 klo 8:30-9:15: Johtoryhmästä tähtijoukkue

  Johtoryhmästä tähtijoukkueJohtamisen ja johtoryhmien kehittämisen asiantuntijat Tapani Rinne ja Vesa Ristikangas jatkavat jälleen mielenkiintoista webinaarisarjaansa! Tällä kertaa keskitytään johtoryhmissä olevaan potentiaaliin ns. konfliktikompetenssin kautta.

  Share Button
 • Webinaari 31.10.2014, klo 8.30-9.15: Systeeminen coaching – keveillä menetelmillä muutosvoimaa – osa 2

  Keveillä menetelmillä muutosvoimaaMuutosresilienssi – tärkein tulevaisuuden johtamisosaaminen.
  Ole rohkea, ota uusi vaihde. Tule mukaan systeemisen kehittämisen webinaarisarjaan. Systeemisyyden asiantuntija Vesa Ristikangas luotsaa systeemiseen coachingiin. Jatkamme ja syvennämme webinaarisarjaa Muutosresilienssiin – kehittämismenetelmään, jonka juuret ovat systeemisessä lähestymisessä. Resilienssin on mm. sanottu olevan tärkein tulevaisuuden johtamiskyky.

  Share Button
 • Webinaari 24.10.2014 klo 8.30-9.15: Systeeminen coaching – Keveillä menetelmillä muutosvoimaa – osa 1

  Keveillä menetelmillä muutosvoimaa

  Ole rohkea, ota uusi vaihde. Tule mukaan systeemisen kehittämisen webinaarisarjaan. Systeemisyyden asiantuntija Vesa Ristikangas luotsaa systeemiseen coachingiin. Systeeminen coaching avaa uuden kanavan luoda selkeyttä epämääräisyyteen sekä vaikuttaa oman tiimin ja verkoston suhteisiin. Menetelmät ovat keveitä, käytännönläheisiä ja modulaarisia.

  Share Button
 • Webinaari 29.8.2014 klo 8:30-9:30: Johtoryhmästä tähtijoukkue

  Johtoryhmästä tähtijoukkueJohtamisen ja johtoryhmien kehittämisen asiantuntijat Tapani Rinne ja Vesa Ristikangas jatkavat kesän jälkeen jälleen mielenkiintoista webinaarisarjaansa.

  Share Button
 • 29.8.2014, klo 10:00-10:45: Systeeminen coaching – keveillä menetelmillä muutosvoimaa – osa 2

  Aloita syksy tulemalla mukaan systeemisen kehittämisen webinaarisarjaan, jossa systeeminen coach, Vesa Ristikangas jatkaa webinaarisarjaa.

  Share Button
 • Webinaari 18.8.2014 klo 9.00-9.45: Systeeminen coaching – Keveillä menetelmillä muutosvoimaa – osa 1

  Ole rohkea, ota uusi vaihde. Aloita syksy tulemalla mukaan systeemisen kehittämisen webinaarisarjaan, jossa systeemiset coachit Antti Soikkanen ja Leni Grünbaum pitävät kaksiosaisen kokonaisuuden.

  Share Button
 • Webinaari 6.6.2014 klo 9.00-9.45: Systeeminen coaching – Keveillä menetelmillä muutosvoimaa

  Webinaari Systeeminen coaching - keveät kehittämisen menetelmätSysteemiset kehittämisen menetelmät ovat keveitä, käytännönläheisiä ja modulaarisia.

  Ole rohkea, ota uusi vaihde. Aloita kesä uusin ajatuksin ja osallistu webinaariin, jossa systeemisen kehittämisen pioneerit Antti Soikkanen ja Vesa Ristikangas jatkavat webinaarisarjaansa ja johdattavat sinut syvemmälle systeemisiin työkaluihin.

  Share Button
 • Webinaari 28.4.2014 klo 9.15-10: Systeeminen coaching – Keveillä menetelmillä muutosvoimaa

  eeminen coaching – Keveillä menetelmillä muutosvoimaaMurrosten aikamme luo epäselvyyttä, ristiriitaisuutta ja mahdollisuuksia organisaatioihin. Miten luoda ketteryyttä, missä helposti nähdään vain haasteita?

  Share Button
 • Webinaari 11.4.2014: Johtoryhmästä tähtijoukkue

  Johtoryhmästä tähtijoukkueJohtamisen ja johtoryhmien kehittämisen asiantuntijat Tapani Rinne ja Vesa Ristikangas jatkavat webinaarisarjaansa. Aiheena on tällä kertaa johtoryhmän konfliktikompetenssi.

  Share Button
 • Webinaari 11.2.2014: Ryhmäcoaching on tehokasta oppimista

  webinaari-feat-2Haluatko juurruttaa uusia toimintatapoja organisaatioosi? Kaipaavatko työpaikkasi esimiehet tukea muutoksissa? Oletko tyytymätön esimieskoulutusten oppimistuloksiin?

  Share Button
 • Webinaari 10.1.2014: Johtoryhmästä tähtijoukkue – Miten luottamus näkyy kokouksissa?

  Johtamisen ja johtoryhmien kehittämisen asiantuntijat Tapani Rinne ja Vesa Ristikangas jatkavat webinaarisarjaansa ja paljastavat jälleen ennakkotietoa 5.2.2014 ilmestyvästä Johtoryhmästä tähtijoukkue -kirjastaan.

  Share Button
 • Johtoryhmästä tähtijoukkue -webinaari 8.11.13

  Haittaako siilotulehdus teillä tuloksellista yhteistyötä?

  Share Button
 • Johtoryhmästä tähtijoukkue –webinaari 30.8.2013

  Uutta ja ajankohtaista tietoa webinaarissa 30.8. klo 8.30 – 9.30!

  Share Button

Share Button