Kati Lanu | BoMentis Coaching House

Kati Lanu

Executive Coach

Tavoitteisiin päästään yhdessä. Yhdessä myös opitaan ja kehitytään. Valmennan oivalluttavalla, osallistavalla ja kannustavalla otteella johtamisen ja esihenkilötyön tehtävissä toimivia, sekä vahvistan tiimien ja työyhteisöjen vuorovaikutusta, yhteistyötä, toimintatapoja ja työniloa

Halu ymmärtää organisaatioiden onnistumisen tekijöitä syttyi Katilla hänen toimiessaan pitkään liiketoimintavastuussa ja johdon sekä tiiminvetäjän tehtävissä asiantuntijaorganisaatioissa.

Miksi joillakin tiimeillä yhteistyö sujuu ja synnyttää loistavia tuloksia, miksi taas joissakin tiimeissä on jatkuvaa kitkaa ja yhteistyön haasteita? Miksi joissakin tiimeissä 1 + 1 on aina enemmän kuin 2 ja tiimi pursuaa työn iloa, ja joissakin taas yksilöt toimivat kuin yksinyrittäjät ja työn tuloksia liimaillaan yhteen hieman väkisin?

Katin vahva missio on auttaa kaikenlaisia tiimejä onnistumaan ja tuntemaan hyvää työn imua. Olipa kyseessä johtoryhmä, hallitus tai asiantuntijatiimi, organisaation menestys on riippuvainen näiden yksiköiden toiminnasta ja energiasta. Hyvän keskustelukulttuurin, vuorovaikutuksen ja dialogisuuden sekä toimintatapojen parantaminen on usein valmennusten ytimessä.

Kehitys- ja valmennustyön Kati perustaa myös strategiseen ymmärrykseen. Vankka kokemus erilaisista organisaatioista ja toimialoista auttaa pääsemään nopeasti kiinni perustehtävään, tavoitteisiin ja niihin vaikuttaviin tekijöihin. Hyviä kysymyksiä, uusia tulokulmia, oivalluksia – niitä syntyy Katin kanssa työskennellessä usein.

Niin yksilö- kuin ryhmävalmennuksessakin Katille on tärkeää luoda luottamuksellinen ja turvallinen ilmapiiri. Hän osallistaa ja käynnistää aktiivisia ajattelun ja kehityksen prosesseja, haastaa tarpeen mukaan nykytilaa ja suuntaa rakentavasti kohti tavoitteita. Hän käyttää valmennuksissa fasilitointi- ja toiminnallisia menetelmiä, kun ne tukevat ryhmän tavoitteita, ja vetää tehokkaasti niin lähi- kuin etävalmennuksia ja -työpajoja. Hän uskoo yhdessä oppimisen voimaan ja siihen, että muutos on mahdollinen, kun muutoksen tekijät saavat olla mukana vaikuttamassa prosessiin.

Koulutukseltaan Kati on kauppatieteiden maisteri (KTM), ratkaisukeskeinen työnohjaaja (STO ry) ja Systemic Team Coach©. Kati on myös sertifioitunut EASI-vuorovaikutus- ja motivaatiovalmentaja sekä perehtynyt fasilitointiin ryhmänohjauksen ja kehittämisen keinona. Työkielenä Kati käyttää suomea, ruotsia ja englantia.

Johdon valmentajana Kati Lanu

  • haluaa vahvistaa valmentavaa ja osallistavaa johtajuutta
  • uskoo yhdessä oivaltamisen, oppimisen ja kehittymisen voimaan
  • ammentaa johtamis- ja liiketoimintakokemuksestaan sekä strategia- ja viestintäosaamisestaan
  • on läsnäoleva ja rohkaiseva valmentaja sekä osallistava fasilitoija
Ota yhteyttä

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.

Tietosuojaseloste