Varmista ICF:n coach-sertifiointi ja ylläpidä osaamistasi | BoMentis Coaching House

Varmista ICF:n coach-sertifiointi ja ylläpidä osaamistasi

Systemic Mentor Coaching©

Systemic Mentor Coaching© on coachingtaitojen ylläpitämiseen ja kehittämiseen tarkoitettu valmennusprosessi, jossa kokeneen mentorin ohjauksessa syvennetään International Coaching Federation (ICF:n) määrittelemien ydintaitojen ja eettisten periaatteiden ymmärtämistä. ICF:n sertifiointijärjestelmä edellyttää kaikilta ACC- tai PCC-sertifiointia hakevilta coacheilta osallistumista mentorcoachingiin.

Lue lisää ICF:n sertifioinneista ja mentorcoachingista ICF Finlandin sivuilta.

Kenelle

Systemic Mentor Coaching© on tarkoitettu kaikille coacheille, jotka haluavat kehittyä coachingissa. Osallistuminen Mentor Coachingiin on edellytys ACC- tai PCC-sertifioinnille.

Koulutuksen myötä:

  • Hankit ACC- tai PCC-sertifiointiin tai niiden ylläpitämiseen tarvittavat tiedot ja osaamisen.
  • Syvennät coachingosaamistasi ja saat uusia näkökulmia coachingiin.
  • Saat yksilöllistä palautetta omasta coachingtavastasi.
Sisältö

Systemic Mentor Coach© -prosessi kestää kolme kuukautta, ja se sisältää yhteensä 10 tuntia ohjausaikaa: kolme ryhmätapaamista sekä kolme erikseen sovittavaa virtuaalista yksilötapaamista.

Mentorin ohjaamissa ryhmätapaamisissa syvennetään coachingosaamista. Ryhmätapaamiset perustuvat aitoihin coachingtilanteisiin, joissa keskeistä on palautteen antaminen ja saaminen. Osallistujat saavat jokaista ryhmätapaamista varten orientaatiotehtävän ja niiden jälkeen erillisen sovellustehtävän.

Oppimismatka jatkuu

Systemic Mentor Coaching© -prosessi kuuluu BoMentis, Coaching Housen systeemisten coaching-taitojen kokonaisuuteen. Kysy lisää!

Lisäksi tarjoamme erillisia tiimicoaching koulutuksia, mm. Tiimicoachingin perusteet© -virtuaalikoulutus ja Systemic Team Coach© -koulutus. Meidän kauttamme saat ICF:n sertifioinnit niin ACC (Associate Certified Coach) kuin PCC-tasolle (Professional Certified Coach). PS. Tarjontaamme kuuluu myös coachingin peruskoulutus Systemic Business Coach®.

Kokonaiskesto

3kk

Investointi

1500 € 

Hintoihin lisätään alv 24 %.

Maksu- ja peruutusehdot

Seuraavat koulutukset

Systemic Mentor Coaching© prosessi (11)

6.9.2021-10.12.2021

Koulutus koostuu kolmesta ryhmätapaamisesta sekä kolmesta erikseen sovittavasta virtuaalisesta yksilötapaamisesta.

Moduuli 1: 

6.9.2021, klo 13.30-16

Moduuli 2:

12.11.2021, klo 14-16

Moduuli 3:

10.12.2021, klo 14-16

Kouluttajat

Asiakastarinoita

Systemic Mentor Coaching rohkaisi heittäytymään

Case Growthroom

Koulutus: Systemic Mentor Coaching©

Systemic Mentor Coaching© -prosessi oli antoisa ja mieltä avartava kokemus. Prosessin ansiosta omat kehitysalueeni selkiytyivät entisestään ja reflektoinnin kautta kaikki osallistujat oppivat toisiltaan. Systemic Mentor Coachingissa ei pysytelty vain omien vahvuuksien äärellä, vaan osallistujia todella haastettiin. Se oli herättelevää. Rohkeus kasvoi kaikella tavalla.

Lue lisää

Kaikki asiakastarinat
Ota yhteyttä

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.

Tietosuojaseloste