Coaching-koulutus | BoMentis Coaching House

Seuraavaksi alkavat coach-koulutukset

Coach-koulutuksissamme voit harjaantua valmentamisen ammattilaiseksi sekä kehittää omia tai organisaation jäsenten coaching- ja tiimityöskentelytaitoja.

Koulutustarjontamme perustuu systeemiseen ajatteluun ja valmentavaan työotteeseen. Ne tuovat esille yhteistyön välttämättömyyden kestävien ratkaisujen aikaansaamisessa.

Oletko kiinnostunut coach-sertifioinnista? Lue täältä lisätietoa ICF-sertifiointijärjestelmästä.

Tietoa ICF:n coach-sertifioinnista

Kansainvälinen coaching-yhdistys ICF (Internatinal Coaching Federation) on yksi ammatticoachien kattojärjestöistä. ICF on luonut arvostetun sertifiointijärjestelmän, jonka avulla coachingia hankkivat asiakkaat voivat arvioida, kuka on pätevä ja kuka ei. Coach-sertifioinnin hankkiminen edellyttää monia erilaisia toimenpiteitä. Tutustu ICF:n sertifiointijärjestelmään täällä.

Nordic Team Coaching Academy tiimicoaching-koulutus

Englanninkielinen Pohjoismaiden johtavien tiimicoach-kouluttajien ja David Clutterbuckin yhteistyönä kehittelemään huipputason tiimicoaching-koulutus nyt Early Bird -hintaan. Koulutuksen lähipäivät pidetään paikan päällä Tukholmassa, Liettuassa ja Suomessa. BoMentiksen Vesa Ristikangas mukana kouluttajatiimissä!

Lue lisää ja hae mukaan

Asiakastarinoita

Kokenut ammattilainenkin oppii uusia taitoja

Case Elämäntaitovalmennus Mine Oy

Koulutus: Systemic Business Coach®

Systemic Business Coach® -koulutuksen myötä onnistuin laajentamaan omaa näkemystäni coaching-kentästä ja koko kehittämismenetelmän merkitys korostui.

Lue lisää

Kaikki asiakastarinat
Ota yhteyttä

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.

Tietosuojaseloste