Materiaalit ja työkalut | BoMentis Coaching House

Huippuvalmentajamme ovat vuosia kehittäneet organisaatioiden johtamis- ja vaikuttamistarpeisiin vastaavia kirjoja, työkaluja ja menetelmiä. Onnistuvaa organisaatiokulttuuria rakennetaan nykypäivänä valmentavan otteella ja systeemisen ajattelun ideologialla.

Kirjanäyte: Valmentava mentorointi

Kirjan käytännön esimerkkien ja vinkkien avulla on mahdollista rakentaa molempia osapuolia hyödyttävä luottamuksellinen yhteistyösuhde, jossa molemmat oppivat toinen toisiltaan.

Lataa näyte

Kirjanäyte: Johtoryhmästä tähtijoukkue

Johtoryhmän rautainen valmentaja Vesa Ristikangas tarjoaa parannuskeinot ja työkalut uudenlaisen menestyksen rakentamiseen.

Lataa näyte

Esite: Johtoryhmästä tähtijoukkue

Johtoryhmästä tähtijoukkue-valmennusesitteestä saat pintaraapaisun siitä, mihin ajattelumme johtoryhmävalmentajina pohjautuu.

Lataa esite

Pieni tiimicoaching opas - rohkeutta coachata tiimejä

Lataa opas, jossa on vinkkejä siihen, kuinka lisätä rohkeutta toimia tiimicoachina.

Lataa opas

Pieni coaching opas - 3 tapaa haastaa

Lataa opas, jossa on vinkkejä yhden coachingin ydintaidon eli haastamisen saloihin.

Lataa opas

Opas johtoryhmän kehittämiseen

Lataa opas, jonka avulla pääset johtoryhmän toiminnan kehittämisprosessissa alkuun.

Lataa opas

Työkalu: Tiimin tavoitekehä©

Miten te käsittelette tavoitteita tiimissänne? Miten puhutte henkilökohtaisista ja tiimin tavoitteista? Tavoitteiden konkretisointi ja niistä ääneen puhuminen on ainoa tapa saada tavoitteellisuutta osaksi arkea. Lataa työkalu, joka helpottaa liikkeelle lähtöä tiimin tavoitekeskustelussa.

Lataa työkalu

Ote: Johtoryhmän tavoitehinku ja sen parannuskeinot

Johtoryhmiä saattaa vaivata tavoitehinku-tauti. Johtoryhmästä tähtijoukkue (2014) kirjaan perustuen valmentajamme Anna Lönnroth on mukaillut sinulle tavoitehinku-taudin parannuskeinot.

Lataa ote

Esite: Systemic Leadership Pulse, SLP

Tähtijoukkueanalyysi Systemic Leadership Pulse©, SLP, on johtoryhmien kehittämiseen tarkoitettu arviointityökalukokonaisuus, jossa on kolme osaa: Johtoryhmän itsearviointi, johtoryhmän mielikuva-arviointi sekä johtoryhmän jäsenten keskinäinen arviointi. Menestyvä johtoryhmä tarvitsee palautetaitoa jatkuvan kehittymisen tueksi!

Lataa esite

Kirjanäyte: Stellar Management Teams

Lataa ensimmäinen luku kirjasta Stellar Management Teams (Routledge, 2018). Vesa Ristikankaan ja Tapani Rinteen kirjoittama kirja tarjoaa parannuskeinot ja työkalut uudenlaisen menestyksen rakentamiseen.

Lataa näyte

Kirjanäyte: Valmentava esimies

Huippuvalmentajien kirjoittama teos kertoo kuinka esimiestyö perustuu ennen kaikkea oikeaan asenteeseen, positiiviseen ihmiskäsitykseen ja haluun kehittyä.

Lataa näyte

Ota yhteyttä

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.

Tietosuojaseloste