Tiimicoachingin perusteet© -virtuaalikoulutus | BoMentis Coaching House

Taitoa työskennellä tiimien kanssa

Tiimicoachingin perusteet©

Tiimicoachingin perusteet© -virtuaalikoulutus johdattaa sinut tiimicoachingin perusteisiin. Koulutus lisää osaamistasi työskennellä erilaisten tiimien parissa ja tarjoaa tehokkaita välineitä osallistaa tiimin jäsenet yhteiseen työskentelyyn.

Tiimicoachingin perusteet© -virtuaalikoulutus on yhdistelmä itsenäistä verkossa suoritettavaa opiskelua ja virtuaalista koulutusta. Tämä yhdistelmä mahdollistaa sinulle joustavan ja samalla tuloksia tuottavan oppimiskokonaisuuden, jonka käytäntöön vietävät harjoitustehtävät kytkeytyvät saumattomasti omaan arkeesi.

Tulevaisuuden työelämätaito

Coaching-taidot ja erityisesti tiimicoaching-taidot ovat useiden vuosien ajan nostettu keskeisimmiksi tulevaisuuden työelämätaidoiksi. Samalla kun entistä enemmän työt automatisoidaan ja tekoäly valtaa alaa, tarve vuorovaikutustaidoille kasvaa entisestään. Tulevaisuus on totta jo tänään. Kun panostat omien tiimicoaching-taitojen harjaannuttamiseen ja teet itsestäsi tiimicoachingin ammattilaisen, olet edelläkävijä ja työelämän muutoksen moottori.

Näen, että koulutuksen osaamistavoitteet vastaavat hyvin tämän päivän ja lähitulevaisuuden työelämän tarpeisiin ja koin että nyt on hyvä aika täydentää osaamista tältä osin.(Antti Keskitalo, Liiketalouden lehtori, Laurea)

Miksi osallistua tiimicoaching-koulutukseen? Kiinnostaako tiimityöskentelyn kehittäminen?

Tiimien yhdessäohjautuvuudesta puhutaan koko ajan enemmän ja enemmän. Yksilöllisten tavoitteiden rinnalla on alettu puhua kasvavassa määrin myös tiimin tavoitteista, jolloin kasvaa tiimien tarve kyetä toimimaan tehokkaasti ja tavoitteellisesti yhdessä. Tiimicoachingin avulla tiimit pääsevät ratkomaan monenlaisia kehittymisen kysymyksiä, oli kyse sitten hyvän tiimin kehittämisestä huippujoukkueeksi tai avun tarjoamisesta ongelmien parissa kamppaileville tiimeille.

Tiimicoachingin perusteet© -virtuaalikoulutus antaa sinulle valmiuksia kehittää taitoasi työskennellä tiimien kanssa sekä kasvattaa ymmärrystäsi erilaisten tiimien toiminnasta. Saat myös mahdollisuuden tutustua voimallisiin virtuaalisiin menetelmiin, joilla vaikuttaa tiimien toimintaan. Koulutuksessa pääset jakamaan ajatuksiasi ja kehittymään toisten opiskelijoiden kanssa. Lisäksi hyödynnämme useiden vuosien ajan käyttämäämme sparrauspari-menetelmää, joka mahdollistaa henkilökohtaisen oppimiskokemuksen syventymisen.

Koulutuksesta tulet saamaan mm.

  • Tiimicoachingpulssin©
  • Tiimin tavoitekehän©
  • Mini-Pilarin tiimeille© työkalut
  • sekä kolme virtuaalista koulutuskertaa.

Virtuaalikoulutus on paitsi joustava, myös edullinen tapa tutustua tiimicoachingiin osana tiimityön kehittämistä. Mikäli haluat jatkaa oppimismatkaasi, suosittelemme sinulle Systemic Team Coach© -koulutusta. HUOM! Jos päätät jatkaa opintojasi Systemic Team Coach© -koulutukseen, hyvitämme Tiimicoachingin perusteet© -koulutuksen hinnan.

Erityisesti minua miellytti sopiva annos teoreettisia viitekehyksiä ja runsas annos käytännön työkaluja, jotka ovat heti vietävissä arkeen. Lisäksi koin saavanani syvyyttä ja jäntevyyttä opiskeluun prosessiin kuuluvien erillisten parisparraussessioiden kautta.(Antti Keskitalo, Liiketalouden lehtori, Laurea)

Kenelle Tiimicoachingin perusteet© -virtuaalikoulutus soveltuu? Haluaisitko tehostaa tiimityöskentelyä?

Koulutus soveltuu tiimicoachingista ja tiimien kehittämisestä kiinnostuneille tiiminvetäjille, tulevaisuuden tiimivalmentajille, esimiehille ja coacheille sekä työnohjaajille sekä henkilöille, jotka haluavat kehittyä kohti ammattimaista tiimicoach-osaamista.

Team Coach koulutus verkossa – koulutuksen toteutus

Koulutus sisältää itsenäisesti suoritettavia tehtäviä (vlogit, blogit, pohdintatehtävät sekä käytännön harjoitukset arjessa) sekä yhteistä oppimista virtuaalikoulutusten merkeissä.

Rahalle sai todellakin vastinetta. Koulutuksen laajuus ja syvyys yllätti erityisesti. Toki haluan painottaa, että koulutuksen tuoma lisäarvo on sitä suurempi, mitä enemmän olet valmis itse sitoutumaan prosessiin ja käyttämään aikaasi opiskeluun. Muutos lähtee tässäkin asiassa itsestäni. (Antti Keskitalo, Liiketalouden lehtori, Laurea)

Miksi juuri meidän Tiimicoachingin perusteet©tiimicoach-koulutuksemme?

Tiimien kehittäminen on ydinosaamistamme

Tarjoamme ammattitaitoisen, vaikuttavan ja asiakasystävällisen huippukoulutuksen, jossa jaamme näkemyksellisyyttämme ja viimeisintä ymmärrystämme systeemisen tiimicoachauksen käytännöistä ja menetelmistä.

Kouluttajamme ovat vertaansa vailla Suomessa. Kouluttajakaartiin kuuluvat kansainvälisten sertifikaattien omaavat kotimaisen coaching-alan uranuurtajat Peter Peitsalo (ICF: ACC, EMCC: ITCA), Marjo-Riitta Ristikangas (ICF: PCC) ja Virpi Takala (ICF: ACC). Kouluttajatiimi on tiiviisti mukana kansainvälisessä verkostossa Global Team Coaching Institute:ssa (GTCI). Lisäksi he ovat kirjoittaneet useita kirjoja valmentavasta otteesta ja coachingista. Tuoreimmat kirjat liittyvät läheisesti Systemic Team Coach© -koulutukseen: ”Valmentava tiimin johtaminen” (ilmestyy 2021) sekä ”Systeeminen johtaminen” (ilmestyy 2021-2022). Koulutuksessa pääset oppimaan tiimien coachaus-taitoja kokeneilta johtoryhmien valmentajilta ja johtajien kehittäjiltä!

Virtuaalikoulutus toimi todella mainiosti. Koko ryhmä oli hyvin aktiivinen ja saimme hyviä keskusteluja ja keskinäisiä sparrauksia koulutuksen aikana. Varsinkin parin kanssa toteutettu sparraus auttoi omien ajatusten työstämisessä huimasti ja olemmekin jatkaneetkin säännöllistä sparrausta parin kanssa myös koulutuksen jälkeen. Eli parisparraus jatkuu edelleen 😊.” (Jari Lehtineva, Leanet Oy)

Ilmoittaudu koulutukseen nyt!

Tule siis mukaan Tiimicoachingin perusteet© -koulutukseen! Varaa paikkasi jo tänään! Jos sinulla heräsi kysyttävää koulutukseen liittyen, ole meihin rohkeasti yhteydessä!

Oppimismatka jatkuu

Tiimicoachingin perusteet© -koulutus kuuluu BoMentis, Coaching Housen systeemisten coaching-taitojen kokonaisuuteen. Koulutuksen jälkeen tarjoamme erillisen koulutuksen coachingin ydintaitojen syventämiseen Systemic Mentor Coaching© -prosessin myötä. Jos taas mietit tiimicoaching-taitojen syventämistä, tutustu ainutlaatuiseen Systemic Team Coach© -koulutukseen. Meidän kauttamme saat ICF:n sertifioinnit niin ACC (Associate Certified Coach) kuin PCC-tasolle (Professional Certified Coach). Kysy lisää! PS. Tarjontaamme kuuluu myös coaching koulutus Systemic Business Coach®, jonka voit käydä joko livenä tai täysin virtuaalisesti.

Kokonaiskesto

2kk

Koulutuksen hinta

Hinta 285 €

Hintoihin lisätään alv 24%.

Maksu- ja peruutusehdot

Jos päätät jatkaa opintojasi Systemic Team Coach© -koulutukseen, hyvitämme Tiimicoachingin perusteet© -koulutuksen hinnan.

Seuraavat koulutukset

Tiimicoachingin perusteet©

8.3.2022-26.4.2022

Yhteinen virtuaalinen kick off: 8.3.2022, klo 09.00-11.00

Virtuaalikoulutus 1:
30.3.2022, klo 9.00-11.00

Virtuaalikoulutus 2:
26.4.2022, klo 9.00-11.00

Koulutus koostuu virtuaalisesta aloitussessiosta, kahdesta virtuaalikoulutuksesta sekä itsenäisestä työskentelystä.

Asiakastarinoita

Toimiva virtuaalikoulutus – apuvälineitä omaan coachaukseen tiimien kanssa

Jari Lehtineva, Leanet Oy

Koulutus: Tiimicoachingin perusteet©

Halusin koulutukseen mukaan verestämään coaching-ajatteluani sekä oppimaan ja pohtimaan coaching-taitojen soveltamista myös tiimien valmennuksessa. Koulutuksessa käydyt konkreettiset työkalut toivat suoraan apuvälineitä omaan coachaukseen tiimien kanssa.

Lue lisää

Kaikki asiakastarinat

Kasvata rohkeutta coachata tiimejä - tiimicoachingopas

Lataa opas, jossa on vinkkejä siihen, kuinka lisätä rohkeutta toimia tiimicoachina.

Lataa opas

BoMentis toimii yhteistyössä Global Team Coaching Instituten (GTCI) kanssa.

Tutustu Global Team Coaching Instituteen

Tiimivalmennukset

Etsitkö yksilöllistä, tarpeisiisi räätälöityä tiimivalmennusta organisaatioosi?

Tutustu tiimivalmennuksiimme

Tiimivalmennukset
Ota yhteyttä

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.

Tietosuojaseloste