Tiimicoachingin perusteet© -virtuaalikoulutus | BoMentis Coaching House

Taitoa työskennellä tiimien kanssa

Tiimicoachingin perusteet©

Tiimicoachingin perusteet© -virtuaalikoulutus johdattaa sinut tiimicoachingin perusteisiin lisäten osaamistasi työskennellä erilaisten tiimien kanssa ja tarjoaa tehokkaita välineitä osallistaa tiimin jäsenet yhteiseen työskentelyyn. Tämän koulutuksen suorittamisesta saat 10 CCE-pistettä.

Tiimicoachingin perusteet© -virtuaalikoulutus on yhdistelmä itsenäistä verkossa suoritettavaa opiskelua ja virtuaalista koulutusta. Tämä yhdistelmä mahdollistaa sinulle joustavan ja samalla tuloksia tuottavan oppimiskokonaisuuden, jonka käytäntöön vietävät harjoitustehtävät kytkeytyvät saumattomasti omaan arkeesi.

Valmentavat taidot työelämätaitona

Tiimicoachin tehtävä on tukea tiimin keskinäisen vuorovaikutuksen laatua ja yhdessäohjautuvuutta. Valmentavat taidot kuuluvat sen vuoksi jokaisen tiimiläisen työkalupakkiin. Kun tiimin esihenkilö tai tiimien kehittäjä oppii ammattimaista coach-osaamista, tiimiläisten työelämätaidot kehittyvät. Töiden automatisoituessa yhä enenevässä määrin ja tekoälyn vallatessa alaa kasvaa tarve vuorovaikutustaidoille entisestään. Panostamalla omien tiimicoach-taitojesi harjaannuttamiseen ja tekemällä itsestäsi tiimicoach-ammattilaisen olet edelläkävijä ja työelämän muutoksen moottori.

Yksilöllisten tavoitteiden rinnalla on alettu puhua kasvavassa määrin myös tiimin tavoitteista, jolloin kasvaa tiimien tarve kyetä toimimaan tehokkaasti ja tavoitteellisesti yhdessä. Tiimicoachin avulla tiimit pääsevät ratkomaan monenlaisia kehittymisen kysymyksiä, oli kyse sitten hyvän tiimin kehittämisestä huippujoukkueeksi tai avun tarjoamisesta ongelmien parissa kamppaileville tiimeille.

Tiimicoachingin perusteet© -virtuaalikoulutus kasvattaa ymmärrystäsi erilaisten tiimien toiminnasta. Saat myös mahdollisuuden tutustua voimallisiin menetelmiin, joilla vaikuttaa tiimien toimintaan. Pääset jakamaan ajatuksiasi ja kehittymään toisten opiskelijoiden kanssa. Hyödynnämme useiden vuosien ajan käyttämäämme sparrauspari-menetelmää, joka mahdollistaa henkilökohtaisen oppimiskokemuksen syventymisen.

Kenelle Tiimicoachingin perusteet© -virtuaalikoulutus soveltuu?

Koulutus soveltuu tiimicoachingista ja tiimien kehittämisestä kiinnostuneille tiiminvetäjille, tulevaisuuden tiimivalmentajille, esimiehille ja coacheille sekä työnohjaajille sekä henkilöille, jotka haluavat kehittyä kohti ammattimaista tiimicoach-osaamista.

Opiskele tiimicoachingin perusteita verkossa

Koulutus toteutetaan kokonaan verkkokoulutuksena. Koulutus sisältää itsenäisesti suoritettavia tehtäviä sekä yhteistä oppimista virtuaalikoulutusten merkeissä.

Virtuaalikoulutus koostuu kolmesta toteutuskerrasta sekä itsenäisestä verkko-opiskelusta.

Miksi juuri meidän Tiimicoachingin perusteet© – tiimicoach-koulutuksemme?

Tiimien kehittäminen on ydinosaamistamme

Jaamme näkemyksellisyyttämme ja viimeisintä ymmärrystämme systeemisen tiimicoachauksen käytännöistä ja menetelmistä.

Kouluttajakaartiin kuuluvat kansainvälisten sertifikaattien omaavat kotimaisen coaching-alan uranuurtajat Virpi Takala (ICF: ACC), Anna Lönnroth (ICF: PCC, EMCC: ITCA) ja Marjo-Riitta Ristikangas (ICF: PCC). Kouluttajatiimi on tiiviisti mukana kansainvälisessä verkostossa Global Team Coaching Institute:ssa (GTCI) ja sen jäsenet ovat kirjoittaneet useita kirjoja valmentavasta otteesta ja coachingista. Tuorein kirja Valmentava tiimin johtaminen (2021) liittyy läheisesti Systemic Team Coach© -koulutukseen. Koulutuksessa pääset oppimaan tiimien coachaus-taitoja kokeneilta johtoryhmien valmentajilta ja johtajien kehittäjiltä!

Palautetta osallistujilta

”Rahalle sai todellakin vastinetta. Koulutuksen laajuus ja syvyys yllätti erityisesti. ”Erityisesti minua miellytti sopiva annos teoreettisia viitekehyksiä ja runsas annos käytännön työkaluja, jotka ovat heti vietävissä arkeen. Lisäksi koin saavanani syvyyttä ja jäntevyyttä opiskeluun prosessiin kuuluvien erillisten parisparraussessioiden kautta.

Toki haluan painottaa, että koulutuksen tuoma lisäarvo on sitä suurempi, mitä enemmän olet valmis itse sitoutumaan prosessiin ja käyttämään aikaasi opiskeluun. Muutos lähtee tässäkin asiassa itsestäni”. (Antti Keskitalo, Liiketalouden lehtori, Laurea)

”Virtuaalikoulutus toimi todella mainiosti. Koko ryhmä oli hyvin aktiivinen ja saimme hyviä keskusteluja ja keskinäisiä sparrauksia koulutuksen aikana. Varsinkin parin kanssa toteutettu sparraus auttoi omien ajatusten työstämisessä huimasti ja olemmekin jatkaneetkin säännöllistä sparrausta parin kanssa myös koulutuksen jälkeen. Eli parisparraus jatkuu edelleen.” (Jari Lehtineva, Leanet Oy)

Syvennä tiimin johtamisen ja valmentamisen opintoja/taitoja muissa coach-koulutuksissamme

Tiimicoachingin perusteet© -koulutus kuuluu BoMentis, Coaching Housen systeemisten coaching-taitojen kokonaisuuteen. Koulutuksen jälkeen tarjoamme erillisen koulutuksen coachingin ydintaitojen syventämiseen Systemic Mentor Coaching© -prosessin myötä.

Jos taas mietit tiimicoaching-taitojen syventämistä, tutustu ainutlaatuiseen Systemic Team Coach© -koulutukseen. Meidän kauttamme saat ICF:n sertifioinnit niin ACC (Associate Certified Coach) kuin PCC-tasolle (Professional Certified Coach). Kysy lisää! PS. Tarjontaamme kuuluu myös coachingkoulutus Systemic Business Coach®, jonka voit käydä joko livenä tai täysin virtuaalisesti.

Kokonaiskesto

2 kk

Koulutuksen hinta

Hinta 340 €

Hintoihin lisätään alv 24%.

Maksu- ja peruutusehdot

Tämän koulutuksen suorittamisesta saat 10 CCE-pistettä.

 

Alumnitoiminta

Osallistuessasi avoimiin koulutuksiimme pääset mukaan alumnitoimintaamme somessa ja live-tilaisuuksissa. Lue lisää.

Seuraavat koulutukset

Tiimicoachingin perusteet©,
virtuaalinen koulutus

22.10.2024-18.12.2024

Moduuli 1

22.10.2024, klo 8:00-10:00

Moduuli 2

13.11.2024, klo 8:00-10:00

Moduuli 3

18.12.2024, klo 8:00-10:00

 

Tiimicoaching vaikuttaa -webinaari 7.6.2024

Suosittu webinaarimme tiimicoachingin teemasta saa jälleen toivottua jatkoa! Tervetuloa ajattelua herättävään webinaariin, jossa pysähdytään tiimicoachingin käytäntöjen äärelle.

Webinaarin vetävät tiimicoachien kouluttajat ja johdon coachit Vesa Ristikangas ja Anna Lönnroth.

Lue lisää ja ilmoittaudu tästä

Asiakastarinoita

Toimiva virtuaalikoulutus – apuvälineitä omaan coachaukseen tiimien kanssa

Case Jari Lehtineva, Leanet Oy

Koulutus: Tiimicoachingin perusteet©

Halusin koulutukseen mukaan verestämään coaching-ajatteluani sekä oppimaan ja pohtimaan coaching-taitojen soveltamista myös tiimien valmennuksessa. Koulutuksessa käydyt konkreettiset työkalut toivat suoraan apuvälineitä omaan coachaukseen tiimien kanssa.

Lue lisää

Kaikki asiakastarinat

Kasvata rohkeutta coachata tiimejä - tiimicoachingopas

Lataa opas, jossa on vinkkejä siihen, kuinka lisätä rohkeutta toimia tiimicoachina.

Lataa opas

BoMentis toimii yhteistyössä Global Team Coaching Instituten (GTCI) kanssa.

Tutustu Global Team Coaching Instituteen

Tiimivalmennukset

Etsitkö yksilöllistä, tarpeisiisi räätälöityä tiimivalmennusta organisaatioosi?

Tutustu tiimivalmennuksiimme

Tiimivalmennukset
Ota yhteyttä

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.

Tietosuojaseloste