Tarinamme | BoMentis Coaching House

Tarina 20-vuotisesta historiasta, BoMentis Oy juhlaseminaari

Toimitusjohtaja Marjo-Riitta Ristikangas ja partneri Vesa Ristikangas, BoMentis Oy

Jätämme yritykseesi hyvät mielet

Yrityksemme nimi ei ole sattumaa. Nimi BoMentis pohjautuu latinan kielen sanoihin bona (hyvä, hyvyys) ja mentis (mielet). Haluamme jättää yritykseesi hyvät mielet, sillä se lisää vaikuttavuutta ja parantaa tulosta.

Uskomme ihmisten hyvyyteen. Uskomme, että jokaisella ihmisellä on sekä halu että kyky kehittyä ja ylittää itsensä.

Tuomalla yritykseen hyvät mielet työyhteisöön syntyy arvostuksen kulttuuri, jonka ansiosta jokainen voi toteuttaa omaa potentiaaliaan.

Hyvät mielet syntyvät avoimesta ilmapiiristä, jossa kukoistavat kuuntelu, vuorovaikutus ja valmentava johtajuus.

Hyvät mielet auttavat ryhmiä puhaltamaan yhteen hiileen ja toimimaan paremmin yhdessä. Työelämä on auvoisempaa ja vaivattomampaa.

Tavoitteellinen toiminta tuottaa hyvät mielet. Kun kaikilla on yhteinen ja innostava suunta ja kun tavoitteet saavutetaan, sekä yksilöt että ryhmät voivat tuntea ylittäneensä itsensä. Se on palkitsevaa. Ja tuottavaa.

Hyvien mielten BoMentis on perustettu vuonna 1999

BoMentiksen ovat perustaneet Marjo-Riitta ja Vesa Ristikangas vuonna 1999. BoMentis on ollut kehittämässä johtamista ja yhteistyötä Suomessa jo yli kahden vuosikymmenen ajan. Lue lyhyt historiikkimme täältä.

Toimintamme ydin

Tekemisemme ytimessä on halu auttaa yksilöitä ja tiimejä ylittämään itsensä! 

Marjo-Riitta Ristikangas
Toimitusjohtaja,
BoMentis, Coaching House Oy

Toimintatapamme

Yksilöissä ja ryhmissä on huima määrä käyttämätöntä potentiaalia, joka odottaa hyödyntämistään. Yksilöllinen ainutlaatuisuus ja erilaiset vahvuudet pääsevät käyttöön, kun

  • haastamme rohkeasti totuttuja toimintatapoja
  • käytämme erilaisia toiminnallisia ja luovia menetelmiä
  • yhdistämme valmennuksissa tekemiset vahvaan teoriapohjaan ja asioiden yhteiseen pohtimiseen, reflektointiin
  • kysymme, koska se vaikuttaa enemmän kuin valmiit vastaukset
  • luomme valmennustilanteen, jossa tavoiteltavat muutokset saavat alkunsa ja tapahtuvat rennossa ja dynaamisessa ilmapiirissä.

Arvomme

1. Hyvät mielet: ”Walk the talk”. Kun meillä on hauskaa ja innostunut mieli tehdä töitä niin, se välittyy myös asiakkaillemme!

2. Yhteistyö: Hyödynnämme oman ryhmämme potentiaalin. Työskentely on mukavaa ja ilmapiiri kevyttä. Huomioimme toistemme vahvuudet.

3. Kehittyminen: Haluamme jatkuvasti oppia ja kehittyä ammatissamme. Yrityksen menestys perustuu systemaattiselle osaamisen jakamiselle ja yhdessä oppimiselle.

Jotta yksilöt ja tiimit voisivat ylittää itsensä!

Mitä itsensä ylittäminen tarkoittaa?

Onko itsensä ylittäminen sitä, että aina pitää vaan jaksaa tehdä enemmän hinnalla millä hyvänsä? Ei ole! Emme todellakaan pyri kannustamaan ihmisiä olemaan ”yli-ihmisiä” ja tekemään aina vain enemmän ja ”millä tahansa hinnalla”. Sen sijaan uskomme, että itsensä ylittämisessä on kyse kasvusta. Esimerkiksi tilanne, jossa yksilö tai tiimi on kohdannut jotain heille vaikeaa, haastavaa tai pelottavaa, mutta johon hän on tai he ovat silti ryhtyneet, koska se on mielekästä.

Itsensä ylittämisen lopputuloksena on yleensä kokemus onnistumisesta. Kokemus on sitä vahvempi ja merkityksellisempi, mitä ylitsepääsemättömältä ongelma tai haaste aluksi tuntui. Lue lisää tästä.

Visiomme

Olemme yrityksen paras ystävä, kansainvälinen edelläkävijä. Teemme valmentavasta johtajuuskulttuurista totta.

BoMentis toimii yhteistyössä Global Team Coaching Instituten (GTCI) kanssa.

Tutustu Global Team Coaching Instituteen

Helsingin yliopisto HY+ luottaa BoMentis Coaching Housen osaamiseen.

Tutustu HY+ palveluihin

BoMentis on Luotettava Kumppani. Luotettava Kumppani hoitaa tilaajavastuulain edellyttämät velvollisuudet. Palvelu noutaa työn toimittajan puolesta tiedot eri rekistereistä ja pitää tiedot ajan tasalla. Näyttämällä omat tiedot, osoitamme toimivamme rehellisesti. Tutustu lisää klikkaamalla alla olevaa logoa.

Ota yhteyttä

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.

Tietosuojaseloste