Kehity tiimicoachingin huippuosaajaksi | BoMentis Coaching House

Kehity tiimicoachingin huippuosaajaksi

Systemic Team Coach©

Systemic Team Coach© -koulutus on ainutlaatuinen coaching-koulutus niin Suomessa kuin koko maailmalla. Olemme BoMentis, Coaching Housena yksi tiimicoachingin kehittämisen edelläkävijöistä, ja kuulumme mm. kansainväliseen Global Team Coaching Instituuttiin. Global Team Coaching Institute (GTCI) on osa WBECS-verkostoa, jossa professorien David Clutterbuckin ja Peter Hawkinsin johdolla olemme luomassa yhteisiä käytäntöjä tiimien coachaamiselle.

Miksi maailma tarvitsee Systemic Team Coacheja©?

Maailma on muuttunut entistä kompleksisemmaksi. Yksilökeskeisyys ja yksin työskentely eivät enää kanna pitkälle, vaan moniulotteisten haasteiden ratkaisuun tarvitaan tiimeissä olevan viisauden hyödyntämistä ja tiimin olemassa olevan potentiaalin käyttöönottoa.

Systemic Team Coachin© avustuksella tiimi oppii kanavoimaan energiansa kohti yhteistä tavoitetta. Sertifioitujen tiimicoachien avulla organisaatioilla on avaimet vastata erilaisiin kehittämistarpeisiin. Kun organisaatiossa on sisäisiä tiimicoaching-osaajia, pystytään nopeasti hyödyntämään monipuolista keinovalikoimaa erilaisten haastavien tilanteiden ratkaisemiseksi ja toiminnan vauhdittamiseksi. Tulokset paranevat!

Mitä saat Systemic Team Coach© -koulutuksesta?

Systemic Team Coach© on tiimityöskentelyn, tiimin johtamisen ja tiimityön kehittämisen ammattilainen

  • Vahvistat identiteettiäsi tiimicoachauksen ammattilaisena.
  • Saat käyttöösi tehokkaita systeemisiä välineitä ja työkaluja tiimien sisäisen vuorovaikutuksen, tiimityöskentelyn ja dynamiikan kehittämiseen.
  • Lisäät rohkeutta tiimeissä olevien haasteellisten tilanteiden kohtaamiseksi ja jännitteiden purkamiseksi.
  • Rakennat ymmärrystä siitä, miten systeemistä ajattelu- ja toimintatapaa on mahdollista soveltaa tiimien arkeen ja tiimityöskentelyn kehittämiseen.
  • Pääset mukaan edelläkävijöiden joukkoon, jotka vaikuttavat yhdessä siihen, miten systeeminen tiimicoaching-ote leviää Suomeen.
  • Sertifioidut Coaching Leadership Pulse tiimiläinen© käyttäjäksi.
  • Pääset alati kasvavaan alumniverkostoon ja saat mahdollisuuden verkostoitua toisten ammattilaisten kanssa.

Lisäksi tiimicoaching-koulutuksemme tekee ainutlaatuiseksi

  • Uniikki yhdistelmä käytännön tekemistä ja teoriaa: Jokainen osallistuja tekee koulutuksen aikana tiimicoach-työtä aidon tiimin kanssa. Työskentely tapahtuu pareittain. Tarjoamme omasta asiakasverkostostamme tiimejä, joissa Systemic Team Coach© -kandidaatit pääsevät harjoittelemaan! Pääset tiimivalmentaja parisi kanssa työskentelemään aidon tiimin kanssa – parempaa oppimiskokemusta on vaikea etsiä!
  • Yksilöllinen työnohjaus: Aidon asiakkaan kanssa tehtyyn tiimicoach-harjoitteluun sisältyy yksilöllinen parityönohjaus, jonka tavoitteena on varmistaa yhteinen oppiminen sekä asiakastiimin tavoitteiden toteutuminen.
  • Fokus systeemisyydessä: Olemme Suomessa ainoa systeemisen teorian soveltaja coaching-kentässä. Koulutuksessa on mukana oman tuotekehityksemme tuotoksia eli kehittämiämme systeemisiä työkaluja arjen coaching-työhön. Lisäksi hyödynnämme jatkuvasti kansainvälistä verkostoamme systeemisen ajattelun syventämiseen.

Kenelle Systemic Team Coach© -koulutus soveltuu?

Kiinnostaako sinua tiimin johtaminen?

Systemic Team Coach© -koulutus sopii tiimien kehittämisestä ja tiimin johtamisesta kiinnostuneille ammattilaisille, jotka haluavat syventää osaamistaan tiimien coacheina. Tiimivalmentaja koulutus kasvattaa ymmärrystä tiimien dynamiikasta sekä systeemisestä viitekehyksestä ja opettaa soveltamaan systeemisiä työkaluja arkipäivän työssä.

Systemic Team Coach© osaamista pystyvät erinomaisesti soveltamaan työssään HR-ammattilaiset tai muut organisaation sisäiset kehittäjät sekä ammatikseen tiimien kanssa työtään tekevät valmentajat, tiimivalmentajat, business coachit, tiiminvetäjät ja työnohjaajat. Lisäksi koulutus tarjoaa käytännön välineitä kaikille esimiehille ja johtajille, jotka haluavat olla tiimien valmentamisen syväosaajia ja oman tiiminsä potentiaalin todellisia hyödyntäjiä.

Osallistuminen edellyttää perustietoja coachingista, joskaan osallistuminen ei edellytä varsinaista coachingkoulutusta. Systemic Team Coach© -coaching koulutus on tehokas tiiminvetäjä koulutus.

Mitä sisältöjä Systemic Team Coach© -koulutukseen kuuluu?

Systemic Team Coach© -koulutuksessa syvennytään tiimien coachaamisen käytäntöön ja teoriaan. Koulutuskokonaisuudessa hyödynnetään monipuolisesti erilaisia oppimisen menetelmiä, jotka takaavat, että ajattelusi ja suhtautumisesi tiimeihin sekä uudistuu että monipuolistuu. Ainutlaatuista koulutuksessa on se, että jokainen osallistuja soveltaa ohjatusti oppimaansa aidon tiimin kanssa. Koulutus kestää yhteensä noin puoli vuotta, jonka aikana toteutetaan 6 lähipäivää, aidon asiakastiimin kanssa tehtävä harjoittelu sekä siihen liittyvä työnohjaus (2x90min) ja ryhmäcoaching-sessio.

Miksi juuri meidän tiimicoach-koulutuksemme?

Tiimien kehittäminen on ydinosaamistamme

Tarjoamme ammattitaitoisen, vaikuttavan ja asiakasystävällisen huippukoulutuksen, jossa jaamme näkemyksellisyyttämme ja viimeisintä ymmärrystämme systeemisen tiimicoachauksen käytännöistä ja menetelmistä.

Kouluttajamme ovat vertaansa vailla Suomessa. Kouluttajakaartiin kuuluvat kansainvälisten sertifikaattien omaavat kotimaisen coaching-alan uranuurtajat Vesa Ristikangas (ICF: PCC ja MCC kandidaatti, EMCC: ICA, ITCA, Systeeminen tiimicoach (STC), ja PCC tason assessori), Peter Peitsalo (ICF: ACC, EMCC: ITCA), Anna Lönnroth (ICF: ACC, EMCC: ITCA), sekä Marjo-Riitta Ristikangas (ICF: PCC). Kouluttajatiimi on tiiviisti mukana kansainvälisessä verkostossa Global Team Coaching Institute:ssa (GTCI). Lisäksi he ovat kirjoittaneet useita kirjoja valmentavasta otteesta ja coachingista. Tuorein kirja liittyy läheisesti Systemic Team Coach© -koulutukseen: ”Valmentava tiimin johtaminen” (ilmestyy 2021). Koulutuksessa pääset oppimaan tiimien coachaus-taitoja kokeneilta johtoryhmien valmentajilta ja johtajien kehittäjiltä!

Ilmoittaudu koulutukseen nyt!

Tule siis mukaan Systemic Team Coach© -koulutukseen! Varaa paikkasi jo tänään! Jos sinulla heräsi kysyttävää koulutukseen liittyen, ole meihin rohkeasti yhteydessä!

HUOMIO! Koulutus järjestetään maailmanlaajuisen pandemian johdosta tilanteen mukaan joko virtuaalisesti tai paikan päällä!

Oppimismatka jatkuu

Systemic Team Coach© -koulutus kuuluu BoMentis, Coaching Housen systeemisten coaching-taitojen kokonaisuuteen. Olemme parhaillaan hakemassa ICF:n akkreditointia kokonaisuudelle, jonka jälkeen saat meidän kauttamme myös suoraan ICF:n sertifioinnit niin ACC (Associate Certified Coach) kuin PCC-tasolle (Professional Certified Coach). Kysy lisää!

Jos haluat kokeilla onko tiimicoaching sinun juttusi, suosittelemme käymään ensin Tiimicoachingin perusteet© -virtuaalikoulutuksen. Lisäksi tarjoamme erillisen koulutuksen coachingin ydintaitojen syventämiseen Systemic Mentor Coaching© -prosessin myötä. Meidän kauttamme saat ICF:n sertifioinnit niin ACC (Associate Certified Coach) kuin PCC-tasolle (Professional Certified Coach). PS. Tarjontaamme kuuluu myös coachingin peruskoulutus Systemic Business Coach®.

Kokonaiskesto

6 kuukautta

Koulutuksen hinta

Hinta 3500 €

Hintoihin lisätään alv 24%.

Maksu- ja peruutusehdot

Seuraavat koulutukset

Systemic Team Coach©

18.1.2022–8.6.2022

Koulutus koostuu neljästä läsnäolomoduulista sekä kahdesta virtuaalivalmennuksesta.

Moduuli 1:

18.1.2022, klo 8.00-16.00
9.2.2022, klo 8.00-16.00

Virtuaalivalmennus 1: 

Ryhmäcoaching: 8.3.2022, klo 8.00-10.00

Moduuli 2:

22.3.2022, klo 8.00-16.00

Virtuaalivalmennus 2:

Parityönohjaus 1 & 2: ajankohdat sovitaan erikseen

Moduuli 3:

3.5.2022, klo 8.00-16.00

Moduuli 4:

7.-8.6.2022, klo 8.00-16.00

 


 

Systemic Team Coach©

17.1.2023–6.6.2023

 

Kasvata rohkeutta coachata tiimejä - tiimicoachingopas

Lataa opas, jossa on vinkkejä siihen, kuinka lisätä rohkeutta toimia tiimicoachina.

Lataa opas

Asiakastarinoita

Rohkea hyppy tiimicoachaukseen

Case TAMK Proakatemia

Koulutus: Systemic Team Coach©

Kuinka tukea, valmentaa ja kehittää yhteisöjä ja tiimejä? Tanja Verho, Tampereen ammattikorkeakoulun (TAMK) yrittäjyyden yksikön Proakatemian päävalmentaja, halusi syventää osaamistaan tiimicoachingista. Proakatemian tiimivalmentamisessa systeemisyys ja systeemiajattelu ovat olleet koko ajan vahvemmin läsnä ja Tanja uskoikin saavansa Systemic Team Coach© -koulutuksesta uusia työkaluja ja näkemyksellisyyttä systeemisen otteen soveltamiseen tiimien kehittämisessä sekä verkoston rakentamista tiimien coachauksesta kiinnostuneiden kanssa.

Lue lisää

Kaikki asiakastarinat

Etsitkö yksilöllistä, tarpeisiisi räätälöityä tiimivalmennusta organisaatioosi?

Tutustu tiimivalmennuksiimme

Tiimivalmennukset
Ota yhteyttä

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.

Tietosuojaseloste