Hannele Haapio | BoMentis Coaching House

Hannele Haapio

Executive Coach

Minulle on tuttua muutosten johtaminen erilaisissa liiketoimintaympäristöissä. Hyväksi koetut ja tutkitut keinot löytyvät strategisen suunnan kommunikoinnista valmentavasta johtamisesta sekä asiakkaan roolin ymmärtämisestä muutoksen keskellä.

Ketterät muutokset, asiakkaan roolin todellinen ymmärtäminen sekä empaattinen johtaminen ovat tutkitusti keskiössä yritysten navigoidessa jatkuvasti muuttuvassa liiketoimintaympäristössä. Isotkin muutokset ja haasteet liiketoimintaympäristössä voi kääntää mahdollisuuksiksi. Omassa väitöstutkimuksessani huomasin, kuinka iso merkitys on johtamisella ja kulttuurilla. Palankin halusta olla tukemassa, haastamassa ja ohjaamassa kohti toivottua muutosta.

Minulle on tuttua muutosten johtaminen erilaisissa liiketoimintaympäristöissä. Hyväksi koetut ja tutkitut keinot löytyvät strategisen suunnan kommunikoinnista valmentavasta johtamisesta sekä asiakkaan roolin ymmärtämisestä muutoksen keskellä. Muutos ja sen tuomat haasteet saavat minut syttymään ja sytyttämään organisaation avainhenkilöitä löytämään yhteisen suunnan ja askelmerkit kohti yhteistä tavoitetta.

Nautin saadessani sparrata ja haastaa erilaisia johtoryhmiä ja tiimejä onnistumaan muutosten keskellä.

Ota yhteyttä

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.

Tietosuojaseloste