Hannele Haapio | BoMentis Coaching House

Hannele Haapio

Executive Coach

Minulle on tuttua muutosten johtaminen erilaisissa liiketoimintaympäristöissä. Hyväksi koetut ja tutkitut keinot löytyvät strategisen suunnan kommunikoinnista valmentavasta johtamisesta sekä asiakkaan roolin ymmärtämisestä muutoksen keskellä.

Katso esittelyvideo

Ketterät muutokset, asiakkaan roolin todellinen ymmärtäminen sekä empaattinen johtaminen ovat tutkitusti keskiössä yritysten navigoidessa jatkuvasti muuttuvassa liiketoimintaympäristössä. Hannele uskoo, että isotkin muutokset ja haasteet liiketoimintaympäristössä voidaan kääntää mahdollisuuksiksi. Omassa väitöstutkimuksessaan Hannele huomasi, kuinka iso merkitys johtamisella ja kulttuurilla on. Hän palaa halusta olla tukemassa, haastamassa ja ohjaamassa kohti toivottua muutosta.

Hannelelle on tuttua muutosten johtaminen erilaisissa liiketoimintaympäristöissä. Hyväksi koetut ja tutkitut keinot löytyvät Hannelen mukaan strategisen suunnan kommunikoinnista valmentavasta johtamisesta sekä asiakkaan roolin ymmärtämisestä muutoksen keskellä. Muutos ja sen tuomat haasteet saavat Hannelen syttymään ja sytyttämään organisaation avainhenkilöitä löytämään yhteisen suunnan ja askelmerkit kohti yhteistä tavoitetta.

Hän nauttii saadessaan sparrata ja haastaa erilaisia johtoryhmiä ja tiimejä onnistumaan muutosten keskellä. Työkielinä hän käyttää suomea ja englantia.

Koulutukseltaan Hannele on kauppatieteiden tohtori (KTT), ICF-sertifioitu coach (ACC) ja Systemic Team Coach©. Hannele on lisäksi sertifioitunut analyysityökalujen käyttäjä (mm. DISC©Coaching Leadership Pulse®, Systemic Leadership Pulse©).

Johdon valmentajana Hannele

  • haastaa löytämään uusia, erilaisia näkökulmia
  • ammentaa omista kokemuksistaan mm. moninaisissa johtamistehtävissä sekä erilaisten johtoryhmien jäsenyyksistä
  • uskoo valmentavaan johtamisotteeseen, josta hänellä on runsaasti käytännön kokemusta
  • fokusoi vahvasti asiakaskeskeisyyteen
Ota yhteyttä

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.

Tietosuojaseloste