Valmentavat taidot -verkkokurssi | BoMentis Coaching House

Tulevaisuuden työelämätaitojen kehittämistä ja vahvistamista omaan tahtiin

Tämän päivän ja tulevaisuuden työelämätaidoissa painottuvat erilaiset asiat kuin aikaisemmin. Samalla kun tekoäly ja robotiikka korvaavat asteittain monia työtehtäviä, osaamisen kehittämisen painopiste siirtyy enenevässä määrin jokapäiväiseen oppimiseen, jolloin vuorovaikutustaidot ja yhteistyökyvyt korostuvat.

Päivittäisten työtehtävien limittyessä ja kasautuessa ovat ajanhallinnan ja priorisoinnin taidot todella tarpeen. Paineen alla myös vuorovaikutus- ja palautetaidot joutuvat koville. Miten tällaisessa tilanteessa voi vielä kehittää itseään pärjätäkseen haasteissa?

⇒ Valmentavat taidot -verkkovalmennus on tavoitteellisen työskentelyn, yhteistyötaitojen ja tiimityön vahvistamiseen luotu valmennuskokonaisuus, jossa jokainen voi edetä itselle sopivaan tahtiin.

Helposti omaksuttavaa asiaa ja konkreettisia työkaluja arkeen

Valmentavan johtamisen huippuosaajien ja monivuotisen valmennuskokemuksen myötä meillä BoMentiksella on vankka kokemus erilaisista organisaatiosta ja tiimeistä sekä esihenkilöiden johtamisen haasteista. Näihin työelämän tarpeisiin vastaamaan olemme rakentaneet verkkokurssin tukemaan itsenäistä kehittymistä ja yhdessä oppimista.

Verkkovalmennus muodostuu teemoista ja moduuleista, jotka sisältävät

  • Oivalluttavia tehtäviä
  • Videoita, podcastejä ja asiantuntijoiden artikkeleita
  • Vie arkeen -tehtäviä sekä niiden reflektointia.

Kun tunnistat oman yksilöllisen motivaatiosi, osaat hyödyntää vahvuuksiasi ja johtaa itseäsi määrätietoisesti – omaa ajatteluasi ja toimintatapojasi samalla kehittäen – on sinulla erinomaiset eväät tavoitteiden saavuttamiseen ja työssä onnistumiseen.

Kenelle Valmentavat taidot -verkkovalmennus sopii?

Valmentavista taidoista hyötyvät ihan kaikki työelämässä olevat, rooliin katsomatta.

Valmentavat taidot -verkkovalmennus sopii tiimeille ja organisaatioille, jotka haluavat kehittää henkilöstönsä työelämätaitoja joustavan ja itsenäisesti suoritettavan verkkovalmennuksen avulla.

Verkkovalmennuksen teemapaletista voi valita kullekin tiimille ajankohtaisimmat teemat ja aiheet, joista lähteä liikkeelle.

Mitä hyötyä työelämätaitojen kehittämisestä on?

Tiimin jäsen tai itsenäisesti toimiva asiantuntija oppii johtamaan itseään ja omaa tekemistään suunnitelmallisuuden, tavoitteellisuuden, aikaansaamisen ja reflektoinnin kautta. Hän pääsee kehittämään rakentavan vuorovaikutuksen ja konfliktikompetenssin taitoja – ja myös hyödyntämään näitä arjessa. Hän näkee selkeämmin oman roolinsa tiimin tai verkoston aktiivisena ja yhteisvastuullisena jäsenenä.

Myös johtamisessa vastaan tulee hyvin moninaisia tilanteita, joissa kokenutkin esihenkilö voi kaivata uutta näkökulmaa. Valmentavat taidot auttavat esihenkilöitä avoimeen ja läsnäolevaan vuorovaikutukseen tiimiläisten kanssa. Konkreettisten harjoitteiden kautta esihenkilö saa työkaluja esim. rakentavaan palautteen antamiseen, motivointiin ja kannustamiseen. Esihenkilö oppii tunnistamaan alaistensa erilaisuudessa piilevän potentiaalin ja näkemään erilaisuuden vahvuutena tiimin ja koko organisaation kannalta. Hän saa vahvistusta ja eväitä, miten innostaa ja osallistaa kaikki tiimiläiset yhteiseen tekemiseen.

Työelämäkontekstin lisäksi kaikki oppivat henkilökohtaisessakin elämässä tarvittavia taitoja; itsensä johtamista eli elämänhallintaa, joka mahdollistaa ajan- ja tekemisenhallinnan, sekä motivointia, innostusta ja volitiota eli tahtoenergiaa, jonka avulla alun innostus kantaa lopputulokseen. Roolista riippumatta jokainen voi vahvistaa myös vuorovaikutus- ja yhteistyötaitojaan.

Opi tulevaisuuden työelämätaitoja verkossa

Verkkovalmennus suoritetaan kokonaan verkossa, Valmentavat taidot -verkkoalustalla, joka toimii myös mobiilissa. Jokainen verkkovalmennuksen osallistuja saa omat, henkilökohtaiset tunnukset alustalle.

Verkkovalmennuksen aikataulu

Valmennuksen voi aloittaa koska tahansa, oman tai organisaation suunnitelmien mukaisesti. Verkkovalmennuksen voi suorittaa osa kerrallaan omassa tahdissaan, ja sen konseptiin kuuluu käsiteltävien asioiden soveltaminen omaan arkeen ja paluu teemaan reflektoimaan, miten kokeilu arkeen sujui.

Verkkovalmennuksen hinta

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Palautetta verkkovalmennuksesta

”Oli mukava todeta reflektion vaikutus ja hyöty sen käyttämisestä. Asioiden asettaminen isompaan kontekstiin on pelastanut monelta turhautumiselta työelämässä.”

”Henkilökohtaiset kysymykset haastoivat minua tarkistamaan omaa roolia tiimissäni.”

”Parasta oli mahdollisuus pysähtyä miettimään työarjen nykytilaa ja omia taitojaan sekä pohtimaan kehittymistapoja.”

Opi tulevaisuuden työelämätaitoja verkossa

Lataa esite ja kysy lisää

Esite: Valmentavat taidot -verkkovalmennus

Valmentavat taidot -verkkokurssi on BoMentiksen valmentajien kehittämä koko organisaatiolle tarkoitettu opiskelukokonaisuus, joka koostuu useasta eri teema-alueesta. Organisaatio voi halutessaan ottaa käyttöön yhden tai useamman verkkokurssi-teeman. Valmentavat taidot -verkkokurssin avulla koko organisaatiosi pääsee kehittämään valmentavia tiimityö- ja vuorovaikutustaitoja ajasta ja paikasta riippumattomasti.

Lataa esite

Asiakastarinoita

Valmentavan johtamisen teemoja joustavasti verkkovalmennuksena

LähiTapiola

Valmentavat taidot -verkkovalmennus

LähiTapiola-ryhmässä hyödynnetään ketterän oppimisen eri keinoja, ja verkkovalmennukset koettiin hyväksi jatkumoksi vuosien varrella pidettyihin lähivalmennuksiin, kuten BoMentiksen valmentavan johtamisen valmennuksiin.

Lue lisää

Kaikki asiakastarinat
Ota yhteyttä

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.

Tietosuojaseloste