Valmentava johtajuus | BoMentis Coaching House

Valmentava johtajuus

Ristikangas, Marjo-Riitta & Ristikangas, Vesa. 7. painos. Alma Talent. 2019. Hinta: 42 € + alv (+postikulut)

Valmentava johtajuus on coachingin ja valmentavan esimiestyön perusteos esimiehille, henkilöstön kehittäjille ja kaikille valmentavasta esimiestyöstä kiinnostuneille. Kirja on valmentavan johtajuuden käsikirja, joka tarjoaa ajattelumallin valmentavasta ajattelu- ja toimintatavasta.

Lisäksi se antaa käytännöllisiä vinkkejä ja suuntaviivoja valmentavasta johtamisotteesta niin yksilöiden kuin tiimin johtamisen arkeen. Kirja soveltuu lisäksi valmentavan johtamiskulttuurin perustekijöiden hahmottamiseen. Kirja toimii myös ammatillisten opintojen syventäjänä ja ja valmentamisesta kirjoitetun tutkimustiedon kiteyttäjänä. Valmentava johtajuus perustuu luottamukseen ja se kuuluu kaikille!

Valmentajan johtaminen  on hienosti ja huolellisesti kirjoitettu kirja, jonka toivoisi kuluvan monen terveydenhuollon johtajan käsissä. Teksti on painokasta ja tarkoin harkittua. Kirjallisuusluettelokin tekee vaikutuksen. Valmentavasta johtamisesta tiedetään jo paljon!

Olemme hyödyntäneet lukupiirissä kirjaa Leanfilosofian mukaisessa jatkuvassa parantamisessamme. Valmentava johtaminen ja Lean täydentävät toisiaan: molempia tarvitaan.

Jouko Saramies, Armilan Kuntoutuskeskus, 2015.

Kirja-arvostelu: Asiajohtajasta valmentajaksi. Jaakko Muilu, Canon, 2013.

Huom! Kirjatilaukset toimitetaan lähimpään Postin pakettiautomaattiin, mikäli paino- ja kokoraja ylittyvät. Laitathan “Muuta” osioon puhelinnumerosi, sillä Postin pakettiautomaatti vaatii puhelinnumerotiedon.

Ota yhteyttä

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.

Tietosuojaseloste