Arkistot: Asiakastarinat | BoMentis Coaching House

Sain johtotähden!

Case Growthroom

Koulutus: Systemic Business Coach®

Anna-Riikka Hautala on Growthroomin coach ja fasilitaattori, ja hänelle Systemic Business Coach® -koulutus toimi ennen kaikkea itseluottamusta vahvistavana elinikäisen oppimisen alustana. Anna-Riikka sai johtotähden - eli kristallisoitua suunnan sille, mihin omaa coaching-työtään haluaa viedä.

Lue lisää

Rebuilding collaboration & respect in the management team

ALMACO Group, SAS

Management team training

During the BoMentis management team training held by Executive Coach Peter Peitsalo we had to open ourselves to our team members. This doesn’t usually happen since at work we all wear an armor.

Lue lisää

Tiimicoaching käsitteenä haltuun

Tuija Tikkala, Taharon Voima Oy

Tiimicoachingin perusteet©

Lähdin virtuaalikoulutukseen mukaan halusta kehittää omaa osaamistani ja oppiakseni mitä tiimicoaching tarkoittaa. Hienoa oli se, että myös koulutustapaamisten välillä tapahtui asioita sparrausparien olemassa olon johdosta.

Lue lisää

Tiimicoaching-koulutus, josta saa rahoilleen vastinetta

Antti Keskitalo, Liiketalouden lehtori, Laurea

Koulutus: Tiimicoachingin perusteet©

Näen, että koulutuksen osaamistavoitteet vastaavat hyvin tämän päivän ja lähitulevaisuuden työelämän tarpeisiin ja koin että nyt oli hyvä aika täydentää osaamista tältä osin.

Lue lisää

Coaching on kansalaistaito

Case LähiTapiola

Koulutus: Systemic Business Coach®

Ymmärrän Systemic Business Coach® -koulutuksen myötä itseäni ja toisia paremmin. Ymmärrän myös, miten voin työssäni osaamisen kehittäjänä nyt hyödyntää coachingia. Sain paljon konkreettisia työvälineitä, joita voin suoraan käyttää työroolissani. Merkittävä anti koulutuksesta oli ajattelutavan muutos. Oivallukseni on se, että minun ei todellakaan tarvitse lähteä neuvomaan ihmisiä, vaan he löytävät todellakin itse ratkaisut haasteisiinsa. Kuuntelu ja keskustelu ovat niitä asioita, jotka vievät eteenpäin, eikä se, että minä kertoisin, miten asiat kannattaa tehdä.

Lue lisää

Toimiva virtuaalikoulutus – apuvälineitä omaan coachaukseen tiimien kanssa

Jari Lehtineva, Leanet Oy

Koulutus: Tiimicoachingin perusteet©

Halusin koulutukseen mukaan verestämään coaching-ajatteluani sekä oppimaan ja pohtimaan coaching-taitojen soveltamista myös tiimien valmennuksessa. Koulutuksessa käydyt konkreettiset työkalut toivat suoraan apuvälineitä omaan coachaukseen tiimien kanssa.

Lue lisää

Tehokkaalla vuorovaikutuksella kohti tuloksia

Kirja-arvostelu: Valmentava mentorointi - Opas tehokkaaseen vuorovaikutukseen

Borealis Polymers Oy:n toimitusjohtaja Salla Roni-Poranen sekä HR Business Partner Martina Haglund lukivat Valmentava mentorointi -kirjan. He nostivat erityiskiitokset kirjan runsaista työkaluista sekä käytännönläheisistä esimerkeistä. Käsikirjamaisen kirjan opit ja ajatukset sopivat heidän mielestään moniin tilanteisiin ja eri asemassa toimiville henkilöille – johdossa työskentelevistä henkilöistä asiantuntijoihin.

Lue lisää

Lisäpotkua, menetelmiä ja tuoreita näkökulmia tiimityöhön

Case: HUS

Koulutus: Systemic Team Coach

Kehittämispäällikkö Petri Näätäsen HUS-organisaatiosta sai koulutuksesta konkreettisia työskentelymalleja sekä näkemystä ja uskoa siihen, että tiimin oppimisvalmiuksien kehittäminen on yksi keskeisimmistä muutosvoimista koko organisaatiolle.

Lue lisää

Ulkopuolista sparrausta – sitä kyllä tarvitaan!

Case Helsingin kaupungin Suun terveydenhuolto

Sinikka Varsio, Helsingin kaupungin Suun terveydenhuollon johtajahammaslääkärin viransijainen, ja Riitta Saarela, Helsingin kaupungin suun terveydenhuollon johtava ylihoitaja, osallistuivat BoMentiksen järjestämään esihenkilötiimien tiimivalmennuksen. Mitä BoMentiksen valmennuksesta on jäänyt elämään? Miten valmennus auttoi heitä selviytymään pandemiasta? 

Lue lisää

Kiinnostuminen auttaa jaksamista

Case Hotelli Rantapuisto

Hotelli Rantapuiston johtaja Riitta Liikamaa ja ravintolapäällikkö Jenni Salonen puhuvat Executive Coach Marjut Alatalon kanssa niistä keinoista, jotka auttavat heitä selviytymään poikkeusoloista.

Lue lisää

Oivalluksia, jotka kantavat minut vielä pitkälle

Kirja-arvostelu: Valmentava mentorointi - Opas tehokkaaseen vuorovaikutukseen

Luin Vesa Ristikankaan, Marjo-Riitta Ristikankaan sekä Marjut Alatalon teoksen ”Valmentava mentorointi - Opas tehokkaaseen vuorovaikutukseen” (Kauppakamari, 2020), koska olin päättänyt löytää itselleni mentorin edessä siintävälle, entuudestaan toistaiseksi vieraalle urapolulleni. Tahdoin tuekseni viisaampien osaamista sekä kokemuksia - ja niitä todella sain. Lukuisat kirjasta löytyvät testit koin mielekkäiksi, kun sain sanoitettua omia ajatuksia uudella tavalla ja tunnistettua naamioituneita uskomuksia sekä ajatuksia. Kaiken kaikkiaan olen iloinen siitä, että kyseinen kirja on kirjoitettu ja sain sen luettavakseni.

Lue lisää

”Kehäkettukin kehittyy”

Case Lindström

Valmennus: Valmentava esimiestyö

Pitkänlinjan esimies ja johtoryhmän jäsen Marjut Hiironen, Lindströmin Keski-Suomen yksiköstä, kertoo videolla omia ajatuksiaan valmentavan johtajuuden matkastaan, jonka hän aloitti jo vuonna 2017.

Lue lisää

Valmentava mentorointi on todellista win-win yhteistyötä

Kirja-arvostelu: Valmentava mentorointi

Valmentava mentorointi -kirja kertoo käytännönläheisesti mitä mentorointi on sekä aktorin että mentorin näkökulmasta. Erinomaiseksi sen tekee loistavat ja runsaat ohjeet yhteistyölle ja luottamuksen rakentamiselle. Ilman näitä kahta ei synny suhdetta joka vie mentoroitavan uudelle tasolle ja kasvattaa mentorin näkökulmia laaja-alaisemmiksi. Kirjan opeilla syntyy loistava win-win tilanne mentorin ja mentoroitavan yhteistyölle - siihen mentoroinnin tulee aina tähdätä!

Lue lisää

”Oma rooli esimiehenä kirkastuu ja työ helpottuu”

Case Lindström

Valmennus: Valmentava esimiestyö

Arttu Kähönen, yksi Lindströmin myynnin esihenkilöistä toteaa valmentavan esimiestyön valmennusten olleen ennen kaikkea matka itseen. Kokemuksena tapa miten valmennus tehtiin oli jo opettavainen: kun tehdään itse, puhutaan yhdessä ja esitetään kysymyksiä toisille, niin samalla oppii valmentamista.

Lue lisää

Kilpailuetua systeemisen tiimicoachingin kyvykkyydellä

Millie Ahlskog, Toppen Coaching Oy

Koulutus: Systemic Team Coach©

Vuonna 2018 Millien oli vetämässä isompaa coachingryhmää, kun tarve oman tiimicoach- ammattitaidon kehittämiselle vahvistui. Halu syventyä tiimicoachingin saloihin ja tarve oppia lisää työkaluja sinetöivät Millien päätöksen ilmoittautua mukaan BoMentiksen Systemic Team Coach© -koulutukseen.

Lue lisää

Narrative Big Five: Voimallinen työkalu itsetuntemuksen vahvistamiseen

Narrative Big Five purkukeskustelu

Narrative Big Five -arvioinnin purkukeskustelu aktivoi HR-ammattilaista pohtimaan sitä, kuinka kohdata arjessa tapahtuvia tilanteita, joissa oma toimintatyyli tuottaa haasteita. Ammattilaisen kanssa keskustelu tuottaa tuoreita ajatuksia ja auttaa päivittämään omaa suhtautumista arjen haasteellisiin tilanteisiin ja niihin liittyviin tunteisiin.

Lue lisää

"Valmentava mentorointi -kirja antaa hyviä eväitä roolista riippumatta"

Kirja-arvostelu: Valmentava mentorointi - Opas tehokkaaseen vuorovaikutukseen

Kirjailija ja Executive Coach Marjut Alatalo haastattelee videolla Elisa Oyj:n kehittämispäällikkö Mikko Reijosta kirjasta Valmentava mentorointi - opas tehokkaaseen vuorovaikutukseen (Kauppakamari, 2020). Mitä oppeja & hyötyjä Mikko kirjasta sai?

Lue lisää

”Valmentavan otteen omaksuminen ihan selkeesti helpottaa sinun työtäsi”

Case Helsingin kaupungin sosiaali- ja terveystoimiala

BoMentiksen valmennus auttoi Helsingin kaupungin sote-toimialan Pirkko Virtasta todella paljon. Valmennuksen hyötyjä olivat konkreettiset työkalut ja mallit, jotka ovat päässeet arjessa käyttöön. Muita hyötyjä valmennuksesta olivat lisääntynyt itseluottamus ja usko omaan tekemiseen. Pirkon mielestä arvokasta valmennuksessa on ollut se, että on oppinut uusia tapoja, kuinka lähestyä erilaisia tilanteita. Pirkko haluaa sanoa, että "kokeilkaa valmentavaa otetta ja menkää valmennukseen kehittämään itseänne."

Lue lisää

Uskoa omaan tekemiseen tiimicoaching-koulutuksesta

Case Entratum Oy

Koulutus: Systemic Team Coach®

Halusin parasta koulutusta, mitä markkinoilta oli saatavilla tiimicoachingiin liittyen, joten ilmoittauduin mukaan Systemic Team Coach© -koulutukseen. Merkittävin hyöty koulutuksesta on oman tiimicoach-osaamisen ja varmuuden lisääntyminen. Asiakkaat arvostavat koulutusta ja hyvä niin.

Lue lisää

Miksi edistää valmentavaa johtajuutta? Asiantuntijat vastaavat | Lindström & BoMentis

Case Lindström

Valmennus: Valmentava johtaminen

Mitä on valmentava johtaminen ja miksi sen edistäminen organisaatiossa kannattaa? Lindströmillä valmentavan johtamisen kulttuuria on lähdetty rakentamaan yhdessä BoMentis Coaching Housen kanssa. Tällä videolla Lindströmin ja Bomentiksen asiantuntijat kertovat, miksi ja miten me yhdessä edistämme valmentavaa johtajuutta.

Lue lisää

Ota yhteyttä

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.

Tietosuojaseloste