Arkistot: Asiakastarinat | BoMentis Coaching House

Uusi polku tiimivalmentajan identiteetille

Annukka Sumkin

Systemic Team Coach©

Kiitokset erinomaisesta koulutuksesta! Parasta Systemic Team Coach© -koulutukseen oli sen monimuotoinen aktivoiva rakenne ja loistava valmentajatiimi. Odotukseni koulutuksesta jopa ylittyivät ja sain sen mitä tulin hakemaan.

Lue lisää

Valmentava johtajuuskulttuuri on tiimin ja johtajan yhteinen kasvumatka

Kirja-arvostelu

Valmentava tiimin johtaminen

Valmentavassa johtamiskulttuurissa tiimityöskentely on johtajan ja tiimin yhteinen kasvumatka, jossa toiminnan lisäksi muuttuvat ja kehittyvät ihmiset. Kirjassa tuodaan monipuolisesti ja ymmärrettävällä tavalla esiin yksilö- ja tiimitasoisten kehittymistavoitteiden asettamista, seurantaa ja todentamista. 

Lue lisää

Valmentavasta johtajuudesta konkreettisia työkaluja tiimin tukemiseen

Ramboll

Valmentava johtaminen -valmennus

Tämä oli ensimmäinen käymäni koulutus, jossa sai konkreettisia työkaluja tiimin tukemiseen - esimerkiksi miten johdetaan kysymyksillä eikä anneta valmiita vastauksia. Ja kun antaa mahdollisuuden hoksata itse, miten riemullista onkaan nähdä toisen onnistuvan!

Lue lisää

Valmentavat taidot jokaisen kuntaliittolaisen arkeen

Kuntaliitto

Valmentavat taidot -verkkovalmennus

Innostuin Valmentavat Taidot -verkkovalmennuksesta sen vuoksi, että sen myötä ihan jokainen kuntaliittolainen saa mahdollisuuden oppia, mistä valmentavassa vuorovaikutuksessa on kyse.

Lue lisää

Hyvä esihenkilö saa jokaisesta esiin superstaran sekä mahdollistaa yhdessä oppimisen kohti timanttitiimiä

Kirja-arvostelu

Valmentava tiimin johtaminen

Tämä kirja on erinomainen matkakumppani koulutusalalle niin opettajille kuin esihenkilöille tässä globaalisessa murroksessa. Tarvitsemme kyvykkyyttä toimia tiimissä nyt ja tulevaisuudessa. Kirjan avulla voimme yhdessä pysähtyä tiimissä toimimisen sekä valmentavan johtamisen äärelle.

Lue lisää

Valmentavan johtamisen teemoja joustavasti verkkovalmennuksena

LähiTapiola

Valmentavat taidot -verkkovalmennus

LähiTapiola-ryhmässä hyödynnetään ketterän oppimisen eri keinoja, ja verkkovalmennukset koettiin hyväksi jatkumoksi vuosien varrella pidettyihin lähivalmennuksiin, kuten BoMentiksen valmentavan johtamisen valmennuksiin.

Lue lisää

Konkreettisen ja elämänmyönteinen kuva arkijohtamiseen

Valmentava tiimin johtaminen

KIRJA-ARVOSTELU

Kirja on todellinen tiiminrakentajan raamattu. Harvoin olen näin kattavaan johtamiskirjaan törmännyt, joka tarjoaa ajatuksia ja työkaluja niin aloittelevalle kuin kokeneelle tiimin rakentajalle.

Lue lisää

Ajatteluun lisää syvyyttä ja lisäoppia systeemisestä coachingista

Case Oivallustalo

Koulutus: Systemic Business Coach®

Haluan käyttää omaan yritystoimintaan koulutuksessa saamiani coach-työkaluja, joiden myötä pääsen oivalluttamaan asiakkaita.

Lue lisää

Monipuolinen kattaus menestyvän tiimin avaintekijöitä ja käytännön vinkkejä

Valmentava tiimin johtaminen

Kirja-arvostelu

Kirja on monipuolinen kattaus menestyvän tiimin avaintekijöitä. Sivuille on jäsennelty selkeästi tutkimustuloksia, kokemuksia, malleja ja käytännön vinkkejä. Erityismaininnan ansaitsevat lukuisat harjoitteet, joiden avulla tiimivalmentajat voivat kehittää toimintaansa.

Lue lisää

Johtoryhmästä tähtijoukkue ilman konsulttihöpinää

Kauniaisten kaupunki

Johtoryhmävalmennus

Kauniaisten kaupunginhallituksen kaupunginjohtajalle asettama tavoite kaupungin johtoryhmän työskentelyn kehittämisestä oli lähtölaukaus valmennusprosessille BoMentiksen kanssa. Johtoryhmän hyvää työskentelyä haluttiin viedä seuraavalle tasolle ja tehdä toimivasta tiimistä tähtijoukkue.

Lue lisää

Esimiesvalmennuksella kohti osallistavaa ja sitouttavaa organisaatiokulttuuria

Insinööriliitto

Valmentava esimies -valmennus

Insinööriliitossa esimiestyön kehittämisen tavoitteena on parantaa johtamisen laatua sekä yhtenäisyyttä. Valmennus kehitti johtoryhmän keskustelukulttuuria avoimempaan ja suorempaan suuntaan.

Lue lisää

Johtamisen käytännöt ja työkalut tukemaan nykyajan uusiutumistarpeita

Valmentava tiimin johtaminen

Kirja-arvostelu

Olen iloinen, että hienosti yhteen soittava kvartetti on ottanut kirjallaan uuden askeleen ja tuonut vankan kokemuksensa johtamisen käytännöistä ja työkaluista tukemaan tämän ajan uusiutumistarpeita.

Lue lisää

Yksilöllistä palautumiskykyä resilienssistä

Salomaa Group

Resilienssivalmennus

Salomaalla haluttiin vahvistaa yhtiöryhmän nuorten osaajien resilienssikyvykkyyttä. Resilienssivalmennus tarjosi teoreettisen ja käytännöllisen perehdytyksen aiheeseen sekä konkreettisia työkaluja resilienssikyvykkyyden rakentamiseen ja vahvistamiseen.

Lue lisää

Johtoryhmävalmennus paransi tuloksentekokykyä

Vantaan kaupungin kasvatuksen ja oppimisen toimiala

Johtoryhmävalmennus

Vantaan kaupungin kasvatuksen ja oppimisen toimialan Katri Kalske halusi omalle johtotiimilleen valmennusprosessin, jossa lähdettiin tiivistämään ryhmän toimintaa sekä kehittämään ryhmädynamiikkaa ja keskinäistä vuorovaikutusta entistä paremmaksi.

Lue lisää

Sain johtotähden!

Case Growthroom

Koulutus: Systemic Business Coach®

Anna-Riikka Hautala on Growthroomin coach ja fasilitaattori, ja hänelle Systemic Business Coach® -koulutus toimi ennen kaikkea itseluottamusta vahvistavana elinikäisen oppimisen alustana. Anna-Riikka sai johtotähden - eli kristallisoitua suunnan sille, mihin omaa coaching-työtään haluaa viedä.

Lue lisää

Rebuilding collaboration & respect in the management team

ALMACO Group, SAS

Management team training

During the BoMentis management team training held by Executive Coach Peter Peitsalo we had to open ourselves to our team members. This doesn’t usually happen since at work we all wear an armor.

Lue lisää

Tiimicoaching käsitteenä haltuun

Tuija Tikkala, Taharon Voima Oy

Tiimicoachingin perusteet©

Lähdin virtuaalikoulutukseen mukaan halusta kehittää omaa osaamistani ja oppiakseni mitä tiimicoaching tarkoittaa. Hienoa oli se, että myös koulutustapaamisten välillä tapahtui asioita sparrausparien olemassa olon johdosta.

Lue lisää

Tiimicoaching-koulutus, josta saa rahoilleen vastinetta

Antti Keskitalo, Liiketalouden lehtori, Laurea

Koulutus: Tiimicoachingin perusteet©

Näen, että koulutuksen osaamistavoitteet vastaavat hyvin tämän päivän ja lähitulevaisuuden työelämän tarpeisiin ja koin että nyt oli hyvä aika täydentää osaamista tältä osin.

Lue lisää

Coaching on kansalaistaito

Case LähiTapiola

Koulutus: Systemic Business Coach®

Ymmärrän Systemic Business Coach® -koulutuksen myötä itseäni ja toisia paremmin. Ymmärrän myös, miten voin työssäni osaamisen kehittäjänä nyt hyödyntää coachingia. Sain paljon konkreettisia työvälineitä, joita voin suoraan käyttää työroolissani. Merkittävä anti koulutuksesta oli ajattelutavan muutos. Oivallukseni on se, että minun ei todellakaan tarvitse lähteä neuvomaan ihmisiä, vaan he löytävät todellakin itse ratkaisut haasteisiinsa. Kuuntelu ja keskustelu ovat niitä asioita, jotka vievät eteenpäin, eikä se, että minä kertoisin, miten asiat kannattaa tehdä.

Lue lisää

Toimiva virtuaalikoulutus – apuvälineitä omaan coachaukseen tiimien kanssa

Jari Lehtineva, Leanet Oy

Koulutus: Tiimicoachingin perusteet©

Halusin koulutukseen mukaan verestämään coaching-ajatteluani sekä oppimaan ja pohtimaan coaching-taitojen soveltamista myös tiimien valmennuksessa. Koulutuksessa käydyt konkreettiset työkalut toivat suoraan apuvälineitä omaan coachaukseen tiimien kanssa.

Lue lisää

Ota yhteyttä

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.

Tietosuojaseloste