Arkistot: Asiakastarinat | BoMentis Coaching House

Asiantuntijatyön kulmakivet, Case Keva

Case Keva

Asiantuntijakoulutus

Asiantuntijatyön kulmakivien juurruttamiseksi lähdettiin toteuttamaan valmennusohjelmaa, jonka tavoitteena oli vahvistaa jokaisen roolia työyhteisössä, tukea ammatillista kehittymistä ja oppimista sekä verkostoitumista toisten kollegojen kanssa. Kevan sisäisinä kehittäjinä ja samalla valmennuksen tärkeinä taustavoimina toimivat henkilöstön kehittäjät Laura Sundqvist ja Marja-Leena Säde kertovat valmennuskokemuksesta.

Lue lisää

Oppimismatka itseen ja omiin voimavaroihin tiimicoachina

Marjaana Lehtinen

KOULUTUS: Systemic Team Coach®

Marjaana oli huomannut, että tiimicoaching-taitojen kehittäminen voisi olla ratkaisevaa hänen työssään. Tämän tarpeen innoittamana hän päätti osallistua BoMentiksen Systemic Team Coach© -koulutukseen. Koulutuksessa Marjaanaa miellytti erityisesti se, että siinä pääsi sukeltamaan myös tosielämän tarinoihin ja kokemuksiin.

Lue lisää

Vahvempi valmentavan tiiminvetäjän identiteetti

Heli Lampi

KOULUTUS: Systemic Team Coach®

Heli Lampi toimii Music Finlandissa viestintäjohtajan tehtävässä. Hän osallistui Systemic Team Coach© -koulutukseemme, tavoitteenaan kehittyä omassa esihenkilötyössään, sekä viedä koko organisaatiossa tiimityöskentelyä toimivampaan suuntaan. Näin Heli kertoi kokemuksestaan ja uusista opeista, joita oppimismatkasta jäi mukaan.

Lue lisää

Tiimicoaching-koulutus, josta avautui uusi maailma tiimien ja työyhteisöjen yhteistyön kehittämisen ympärille

Marjaana Erkkilä

Koulutus: Systemic Business Coach®

Systemic Team Coach© -koulutuksessa opin oikeasti hyödyntämään coachingtaitoja myös tiimin kanssa, jolloin en vain fasilitoi tilaisuutta suunnitelman mukaisesti.

Lue lisää

Pääsimme johtoryhmänä seuraavalle tasolle

Case Lastensuojelun Keskusliitto

Johtoryhmävalmennus

Johtoryhmävalmennus antoi meille paljon. Loimme johtoryhmällemme yhteisen vision, opimme paremmin tuntemaan itsemme ja toisemme, ja pääsimme syventymään meille tärkeisiin keskusteluihin.

Lue lisää

Lisää ymmärrystä tiimidynamiikasta sekä systeemisestä ajattelusta

Pia Kähärä

Koulutus: Systemic Team Coach®

Pia kertoi koulutuksen antaneen hänelle juuri sen, mitä tavoitteena olikin eli syvällisempää systeemisyysnäkökulmaa tiimeihin, ymmärrystä tiimien dynamiikasta ja ennen kaikkea paljon käytännön työkaluja tiimien coachaamiseen niiden erilaisissa haasteissa.

Lue lisää

Systemic Business Coach® -koulutuksesta käytännön oppeja sekä työkaluja coachina toimimiseen

Anne Toivakka

Koulutus: Systemic Business Coach®

Koulutuksessa minua miellytti erityisesti päivien osallistava valmennustapa, kannustavat ammattivalmentajat sekä systeemisyyden vaikuttavuus.

Lue lisää

Lisää ymmärrystä tiimien toiminnasta ja kulttuurista

Kirja-arvostelu

Valmentava tiimin johtaminen

Kirja sopii hyvin uusien tiiminvetäjien perehdytykseen, mutta myös kokeneemmat tiiminvetäjät löytävät kirjasta uusia tulokulmia ja konkreettisia työkaluja, joiden avulla juoksua vielä pystyy parantamaan.

Lue lisää

Systemic Business Coach -koulutus herätti valmentavan taidon käyttöönottoon

Koulutus: Systemic Business Coach

Koen että koulutus herätti uudenlaista ajattelua ja tapaa toimia kaikissa arjen kohtaamisissa ja kehityshankkeissa. Valmentava ote on monella tapaa helpottanut omaa työskentelyäni ja parantanut lopputulosta, kun saan kollegoja itse oivaltamaan asioita.

Lue lisää

Tiimicoaching-taidoista varmuutta tiimien kanssa työskentelyyn

Terhi Aho

Koulutus: Tiimicoachingin perusteet©

Tiimicoachingin perusteet oli aiheeseen johdattelevana pakettina sopivan kompakti, ja osallistuminen oli myös taloudellisesti vaivaton ratkaisu. Sain koulutuksesta lisää varmuutta toteuttaa valmentavaa otetta ja uskallusta hyödyntää osaamistani.

Lue lisää

Tavoitteena yhtenäinen valmentavan johtamiseen perustuva toimintakulttuuri

Case Kiinko

Tiimivalmennus

Yhteistyö BoMentiksen kanssa jatkuu edelleen, vuonna 2020 mukaan tuli tiimivalmennus, jolloin tiimit saatiin mukaan sparraamaan esihenkilöitä. Valmennusten myötä organisaation sisäinen kommunikaatio on kehittynyt ja työilmapiiri on mitatusti parantunut.

Lue lisää

Systemic Business Coach® oli lähtölaukaus urakehitykseen

Marko Rossi

Koulutus: Systemic Business Coach

Marko Rossi lähti hakemaan koulutuksesta uutta osaamista työkalupakkiinsa. Sillä tiellä hän on edelleen, sillä tuo koulutus herätti kipinän ja motivaation itsensä jatkuvaan kehittämiseen ja kouluttautumiseen.

Lue lisää

Johdon coaching toimitusjohtajan kasvun tukena

Case Liikenneturva

Johdon coaching

Minulle on tärkeää oppia reflektoimaan omaa toimintaani säännöllisesti. Tässä pohdinnassa ulkopuolinen coachini eli Vesa on ollut suureksi avuksi.

Lue lisää

Esihenkilöille konkreettisia käytännön työkaluja johtamistilanteisiin

Kirja-arvostelu

Valmentava tiimin johtaminen

Kirja oli kaiken kaikkiaan antoisaa luettavaa! Toivottavasti moni johtaja ja tiimin vetäjä tutustuu kirjan oppeihin ja alkaa testata niitä omissa organisaatioissaan.

Lue lisää

Uusi polku tiimivalmentajan identiteetille

Annukka Sumkin

Koulutus: Systemic Team Coach©

Kiitokset erinomaisesta koulutuksesta! Parasta Systemic Team Coach© -koulutuksessa oli sen monimuotoinen aktivoiva rakenne ja loistava valmentajatiimi. Odotukseni koulutuksesta jopa ylittyivät ja sain sen mitä tulin hakemaan.

Lue lisää

Valmentava johtajuuskulttuuri on tiimin ja johtajan yhteinen kasvumatka

Kirja-arvostelu: Valmentava tiimin johtaminen

Valmentavassa johtamiskulttuurissa tiimityöskentely on johtajan ja tiimin yhteinen kasvumatka, jossa toiminnan lisäksi muuttuvat ja kehittyvät ihmiset. Kirjassa tuodaan monipuolisesti ja ymmärrettävällä tavalla esiin yksilö- ja tiimitasoisten kehittymistavoitteiden asettamista, seurantaa ja todentamista. 

Lue lisää

Valmentavasta johtajuudesta konkreettisia työkaluja tiimin tukemiseen

Case Ramboll

Valmentava johtaminen -valmennus

Tämä oli ensimmäinen käymäni valmennus, jossa sai konkreettisia työkaluja tiimin tukemiseen - esimerkiksi miten johdetaan kysymyksillä eikä anneta valmiita vastauksia. Ja kun antaa mahdollisuuden hoksata itse, miten riemullista onkaan nähdä toisen onnistuvan!

Lue lisää

Valmentavat taidot jokaisen arkeen

Case Kuntaliitto

Valmentavat taidot -verkkovalmennus

Innostuin Valmentavat taidot -verkkovalmennuksesta sen vuoksi, että sen myötä ihan jokainen kuntaliittolainen saa mahdollisuuden oppia, mistä valmentavassa vuorovaikutuksessa on kyse.

Lue lisää

Hyvä esihenkilö saa jokaisesta esiin superstaran sekä mahdollistaa yhdessä oppimisen kohti timanttitiimiä

Kirja-arvostelu: Valmentava tiimin johtaminen

Tämä kirja on erinomainen matkakumppani koulutusalalle niin opettajille kuin esihenkilöille tässä globaalisessa murroksessa. Tarvitsemme kyvykkyyttä toimia tiimissä nyt ja tulevaisuudessa. Kirjan avulla voimme yhdessä pysähtyä tiimissä toimimisen sekä valmentavan johtamisen äärelle.

Lue lisää

Valmentavan johtamisen teemoja joustavasti verkkovalmennuksena

Case LähiTapiola

Valmentavat taidot -verkkovalmennus

LähiTapiola-ryhmässä hyödynnetään ketterän oppimisen eri keinoja, ja verkkovalmennukset koettiin hyväksi jatkumoksi vuosien varrella pidettyihin lähivalmennuksiin, kuten BoMentiksen valmentavan johtamisen valmennuksiin.

Lue lisää

Ota yhteyttä

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.

Tietosuojaseloste