Arkistot: Asiakastarinat | BoMentis Coaching House

Pois älyllisestä laiskuudesta suureen uteliaisuuteen

Koulutus: Innostava fasilitaattori©

Innostava fasilitaattori© -koulutus oli onnistunut. Parasta oli uusien asioiden oppiminen ja uusien ajattelumallien ja näkökulmien sekä toimintatapojen havainnollistaminen. Moni asia vahvisti omaa fasilitaattori-osaamista, kun pääsin syvällisesti käsittelemään tiettyjä teemoja.

Lue lisää

Fasilitoinnista tehoa yhteisölliseen oppimiseen

Case Suomen Akatemia

Osaamisen kehittämisen asiantuntija Maarit Hildén toimii Suomen Akatemiassa. Siellä hän vastaa osaamisen kehittämisen hankkeesta, jonka tavoitteena on edistää yhteisöllistä tekemistä ja oppimista sekä luoda toimintatapoja yhteiskehittämiseen.

Lue lisää

Yksilöity koulutus vauhditti haluttua muutosta

Case Arkkitehtuurimuseo

Arja-Liisa Kaasinen sai uuden työn esimiehenä voimakkaasti uudistuvalla museotoimialalla. Esimiesroolissa Arkkitehtuurimuseossa uudet työn tekemisen menetelmät korostuivat ja organisaatiossa koettiin tarvetta tietotaidon lisäämiseen.

Lue lisää

Fasilitoinnin velho muutti ajatteluani fasilitoinnista suuresti

Koulutus: Fasilitoinnin velho©

Systeeminen fasilitointi on vastuunottamista muutoksesta pitkäjänteisesti. Se ei päästä osallistujiaan helpolla. Ja juuri tämä on koulutuksen kokonaisuuden hienous; se tarjoaa keinoja ajatella ja tunnistaa ratkaistavia asioita yhdessä moniulotteisesti.

Lue lisää

Fasilitointimenetelmillä huikeaa menestystä

Case Opetushallitus

Koulutus: Fasilitoinnin velho©

Sekä Innostava fasilitaattori että Fasilitoinnin velho-koulutuksen käyneen Susannan mielestä fasilitointitaitoja oppimalla ja niitä hyödyntämällä tylsästäkin virka-asiasta voi tulla mielenkiinoinen. Lisäksi ryhmän osallistamisen avulla ryhmän toiminta tehostuu ja tekemisestä tulee mielekkäämpää.

Lue lisää

Virtuaalisesti toteutettu Dynaaminen fasilitointi toimii!

Case Puolustushallinnon rakennuslaitos

Koulutus: Innostava fasilitaattori©

Innostava fasilitaattori© -koulutuksen käynyt Hanna piti erityisesti siitä, että koulutuksessa tuli paljon myös positiivista kommentointia. Faktoihin kirjattiin muun muassa, että tiimin yhteistyö toimii hyvin ja heillä on vahva halu auttaa toisiaan. Myös ratkaisuihin saatiin hyviä oivalluksia, joista osan pystyy ottamaan käyttöön melko pienellä panostuksella.

Lue lisää

Dynaamisella fasilitoinnilla sitoutumista toimintaan

Case Fingrid

Koulutus: Innostava fasilitaattori©

Parasta dynaamisessa fasilitoinnissa oli juuri se, että väki muodosti kyselystä yhteisen ymmärryksen, sitoutui tekemiseen ja yhteiseen lopputulokseen.

Lue lisää

Fasilitointi on taiteenlaji, jota robotiikka ei tule korvaamaan

Case Elisa Oyj

Koulutus: Fasilitoinnin velho©

Fasilitoinnin velho© -koulutuksen osallistuja Tuomas näkee, että fasilitointitaidot ja eri ryhmän innostamisen taidot ja osallistamismenetelmät ovat erityisen tärkeitä tulevaisuuden kannalta. Fasilitointi on nimenomaan semmonen taiteenlaji mitä automaatio ja robotiikka ei tule korvaamaan.

Lue lisää

Herätti ajattelemaan!

Koulutus: Fasilitoinnin velho©

Parasta Fasilitoinnin velho© -koulutuksessa oli mieleenpainuvat kotitehtävät ja kehu pystyyn harjoitukset, joissa korostuivat ”pehmeät arvot” ja niiden esiintuomisen helpottaminen arjessa.

Lue lisää

Fasilitointi on sekä taitoa että tunnetta

Case Opetushallitus

Koulutus: Innostava fasilitaattori©

Innostava fasilitaattori© -koulutuksen käynyt Maire Kokko ajattelee, että fasilitointi on sekä taitoa että tunnetta. On tosi tärkeää muistaa, että fasilitaattorin on oltava intensiivisesti läsnä ja huolehdittava työskentelyn etenemisestä. Hänen on kyettävä aistimaan, miten ryhmä keskustelee, kuunnella ja kuulla, milloin on aika pysähtyä jonkin asian äärelle ja milloin taas aika siirtyä eteenpäin.

Lue lisää

Pois älyllisestä laiskuudesta suureen uteliaisuuteen

Case Forum Nexi

Koulutus: Fasilitoinnin velho©

Fasilitoinnin velho© -koulutukseen osallistunut Minna on voinut kohottautua taitavassa ohjauksessa niin ammatillisesti, ajatuksellisesti kuin toiminnallisesti aivan uudelle tasolle. Hän kokee, ettei hänen työnäkynsä muutosten fasilitoijana ole vielä koskaan ollut yhtäaikaisesti näin kirkas ja sumea. Tästä sisäisestä jännitteestään hän ammentaa vielä pitkään.

Lue lisää

Huippukiinnostava hyvin vedetty fasilitointikoulutus

Case Helsingin kaupunki

Koulutus: Fasilitoinnin velho©

Fasilitointi aiheena on huippukiinnostava! Fasilitoinnin velho© -koulutuksessa kävimme läpi tärkeää asiaa ja mikä tärkeintä, koulutus oli hyvin vedetty! Lisäksi, oli luksusta, kun koulutuksessa oli pieni ja tiivis ryhmä. Koulutuksessa oli erittäin onnistuneet reflektiorakenteet.

Lue lisää

Ota yhteyttä

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.

Tietosuojaseloste