Arkistot: Asiakastarinat | BoMentis Coaching House

Pääsimme johtoryhmänä seuraavalle tasolle

Case Lastensuojelun Keskusliitto

Johtoryhmävalmennus

Johtoryhmävalmennus antoi meille paljon. Loimme johtoryhmällemme yhteisen vision, opimme paremmin tuntemaan itsemme ja toisemme, ja pääsimme syventymään meille tärkeisiin keskusteluihin.

Lue lisää

Johdon coaching toimitusjohtajan kasvun tukena

Case Liikenneturva

Johdon coaching

Minulle on tärkeää oppia reflektoimaan omaa toimintaani säännöllisesti. Tässä pohdinnassa ulkopuolinen coachini eli Vesa on ollut suureksi avuksi.

Lue lisää

Rebuilding collaboration & respect in the management team

Case ALMACO Group, SAS

Management team training

During the BoMentis management team training held by Executive Coach Peter Peitsalo we had to open ourselves to our team members. This doesn’t usually happen since at work we all wear an armor.

Lue lisää

Narrative Big Five: Voimallinen työkalu itsetuntemuksen vahvistamiseen

Narrative Big Five purkukeskustelu

Narrative Big Five -arvioinnin purkukeskustelu aktivoi HR-ammattilaista pohtimaan sitä, kuinka kohdata arjessa tapahtuvia tilanteita, joissa oma toimintatyyli tuottaa haasteita. Ammattilaisen kanssa keskustelu tuottaa tuoreita ajatuksia ja auttaa päivittämään omaa suhtautumista arjen haasteellisiin tilanteisiin ja niihin liittyviin tunteisiin.

Lue lisää

Johtoryhmä tarvitsi aitoa haastamista

Case Ramboll

Valmennus: Johtoryhmävalmennus

Ramboll Finlandin Juha Valtari, kiinteistöjen ja rakentamisen johtaja, jakaa videolla kokemuksiaan johtoryhmän kehittämisprosessista. Lisäksi keskustelussa puhutaan Juhan yksilöcoaching-prosessista, yhteistyöstä BoMentiksen kanssa ja vähän tulevaisuuden mietteistä.

Lue lisää

Virtuaalista e-urheiluvalmennusta

Case Psyche's Royale Gaming ry

Esa Pelkosen toiveena oli saada luotua täysin uudenlainen tapa valmentaa sekä kehittää oman e-urheilujoukkueen pelaajista entistä parempia pelaajia. Hän halusi pelaajien heräävän itse miettimään omia tavoitteitaan e-urheilun suhteen. Näiden lisäksi Esa kaipasi pomputtelupintaa omille ideoille ja ajatuksille.

Lue lisää

Johtajuutta ja stressinhallintaa etsimässä

Case Basware

Sain erinomaista coachingia Marjut Alatalolta johtajuudesta ja stressinhallinnasta. Opin uusia, konkreettisia tapoja toimia paremmin työelämässä. Omaan ajatteluun käytetty aika kyllä kannattaa, suosittelen!

Lue lisää

Muutostukea arkeen

Helsingin kaupunki, varhaiskasvatusvirasto

Valmennus: Johtoryhmävalmennus

Helsingin kaupungin varhaiskasvatusviraston varhaiskasvatusjohtaja Satu Järvenkallas tarvitsi ajattelu- ja sparraustukea työelämän muutosten keskelle: toimintaympäristössä tapahtui merkittäviä muutoksia, ja johtamisuudistus oli meneillään.

Lue lisää

Vaikuttavuutta ylimmän johdon yksilöcoachingista

Case Transmeri

Sari Rosin on omien kotimaisten brändien kuin myös kansainvälisten brändien maahantuontia, markkinointia ja jakelua hoitavan Oy Transmeri Ab:n toimitusjohtaja. Rosinin mukaan ensisijainen tarve oli varmistaa meneillään olevien muutosten läpivienti.

Lue lisää

Coachingprosessilla selkeyttä omaan toimintaan

Case Kespro Oy

Soila Honkanen toimii Kespron verkkokaupan toimitusvaraston päällikkönä ja vetää 45 hengen organisaatiota. Vuosittaisen henkilöstötutkimuksen tulosten purkamisen yhteydessä Soilalle tarjoutui mahdollisuus käyttää BoMentis Oy:n tiivistä kahden kerran yksilö-coachingia oman kehittymisensä tukena ja hän aloitti tuloksekkaan yhteistyön kanssamme.

Lue lisää

Muutoksien tekijä

Case Uudenmaan TE-toimisto

Valmennus: Johtoryhmävalmennus

Uudenmaan työ- ja elinkeinotoimiston johtaja Jarmo Ukkonen on pitkän linjan työhallinnon ammattilainen. Ukkonen on työskennellyt jo yli 30 vuotta työvoimahallinnon eri tehtävissä, joten tuntee ne kuin omat taskunsa.

Lue lisää

Ota yhteyttä

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.

Tietosuojaseloste