Pääsimme johtoryhmänä seuraavalle tasolle | BoMentis Coaching House

Pääsimme johtoryhmänä seuraavalle tasolle

Case Lastensuojelun Keskusliitto

Johtoryhmävalmennus

Osallistuimme koko johtoryhmän voimin BoMentiksen johtoryhmävalmennukseen. Lähtökohtana meillä oli kokonaisvaltainen johtoryhmätyöskentelyn kehittäminen. Halusimme viedä johtoryhmän työskentelyä seuraavalle tasolle. Halusimme parantaa omia käytäntöjämme.

Johtoryhmävalmennus antoi meille paljon. Loimme johtoryhmällemme yhteisen vision, opimme paremmin tuntemaan itsemme ja toisemme, ja pääsimme syventymään meille tärkeisiin keskusteluihin. Tämä oli merkityksellistä, koska arjen kiireissä näihin ei oltu otettu riittävästi aikaa.

Saimme monia konkreettisia käytännön oppeja ja oivalluksia muun muassa palautteen annosta ja ylipäätään toimintatavoistamme, joiden ansiosta työskentelymme on nyt sujuvampaa. Valmennukset olivat hyvin osallistavia ja haastoimme niin itseämme, toisiamme kuin valmentajaammekin.

”Johtoryhmä valmentajamme Hannele Haapio oli osaava, näkemyksellinen, helposti lähestyttävä ja loi tilanteisiin arvostavan, luottamuksellisen ja kaikkia huomioivan ilmapiirin. Kiitos!”Eliisa Jämsén, henkilöstöpäällikkö

Haluatko kehittää johtoryhmänne yhteistä työskentelyä, ja saada yrityksellenne parempaa tulosta? Ota rohkeasti meihin yhteyttä, ja rakennetaan juuri teille sopiva valmennuskokonaisuus.

Ota yhteyttä

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.

Tietosuojaseloste