Narrative Big Five: Voimallinen työkalu itsetuntemuksen vahvistamiseen | BoMentis Coaching House

Narrative Big Five: Voimallinen työkalu itsetuntemuksen vahvistamiseen

Narrative Big Five purkukeskustelu

Intoa pohtia omaa toimintaa

Narrative Big Five -itsearviointityökalu on oivallinen väline itsetuntemuksen vahvistamiseksi. Jokaisen henkilöstön kehittämisroolissa olevan on tärkeää ymmärtää omia ainutlaatuisia vahvuuksiaan ja kehittymisalueitaan, luontaista toimintatyyliään, vaikuttaessaan organisaation sisäisenä kehittäjänä.

Valmentajamme teki Narrative Big Five -arvioinnin purun HR-ammattilaiselle, joka jätti miellyttävän vaikutelman. Tuloksista puhuminen osaavan valmentajan kanssa toimii innostuksen lähteenä.

Yhteinen työskentelytapa oli miellyttävää ja asiantuntevaa. Parhaiten mieleen jäivät keskustelusta valmentajan halu kehittää suhtautumista ja lähestymistapoja eri tilanteisiin.”

Ammattivalmentaja osaa haastaa miettimään omaa toimintaansa tarkemmin. Valmentajan tapa vakuutti myös HR-ammattilaisen:

Hyvää oli se, että valmentaja pyysi minua ensin kertomaan, mitä ajattelen kustakin persoonallisuuden faktorista, jonka jälkeen hän vasta katsottiin yhdessä tuloksia raportilta.”

Analyysin purkukeskustelu aktivoi pohtimaan sitä, kuinka kohdata arjessa tapahtuvia tilanteita, joissa oma toimintatyyli tuottaa haasteita. Ammattilaisen kanssa keskustelu tuottaa tuoreita ajatuksia ja auttaa päivittämään omaa suhtautumista arjen haasteellisiin tilanteisiin ja niihin liittyviin tunteisiin.

Lisääntyneen tietoisuuden myötä pyrin siihen, että ensin otan etäisyyttä, jonka jälkeen mietin tarkemmin, miten toimin. Kysymys, jota pohdin on mm. Mitä toistuvaa tässä on? Tavoitteenani on oivalluttaa toisia, vaikka aina se ei ole helppo toteuttaa.”

Narrative Big Five sopii esihenkilöille ja työyhteisöjen kehittämiseen

Narrative Big Five-arviointityökalu sopii yksilöllisen kehittämisen lisäksi myös tiimien ja työyhteisöjen kehittämistyökaluna.

Mikä valtava potentiaali tässä onkaan myös työyhteisön kehittämisen tukena. Lisäksi jokaisen esihenkilönkin pitäisi arviointi tehdä, koska esihenkilön työssä kehittyminen on pitkälti kiinni siitä, että hän lisää omaa itsetuntemustaan. 😊”

Tutustu lisää Narrative Big Five-arviointityökaluun täältä.

Tutustu yrityskohtaisiin valmennuksiimme.

Opas johtoryhmän kehittämiseen

Lataa opas, jonka avulla pääset johtoryhmän toiminnan kehittämisprosessissa alkuun.

Lataa opas

Ota yhteyttä

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.

Tietosuojaseloste