Arkistot: Asiakastarinat | BoMentis Coaching House

Matka kohti syvempää ymmärrystä ja varmuutta tiimien kanssa toimimisesta

Olli Vistbacka

KOULUTUS: Systemic Team Coach©

Olli Vistbacka on toiminut Yleisradion tiimeissä valmentajana agile coachin ja fasilitaattorin rooleissa. Ollin kiinnostus systeemiseen valmentamiseen heräsi hänen seuratessaan innokkaasti työkavereiden kokemuksia Systemic Business Coach© -koulutuksesta. Näiden kokemusten pohjalta Olli päätti syventyä systeemiseen lähestymistapaan ja hankkia uusia näkökulmia tiimityöhön.

Lue lisää

Matka työnohjaajasta systeemiseksi tiimicoachiksi

Saara Repo

KOULUTUS: Systemic Team Coach©

Sosiaalipsykologi Saara Revolla oli lähtötilanteessa paljon sekä teoreettista tietoa että käytännön taitoja ryhmien ohjaamiseen. Hän on tehnyt yli 30 vuotta työelämän kehittämistä erilaisissa rooleissa kuten esihenkilönä, työnohjaajana, kouluttajana ja kehittäjänä. Saara halusi tietää, mitä tiimicoachilla tarkoitetaan, että hän osaisi kertoa ja näyttää, miten tiimicoachausta tehdään.

Lue lisää

Selkeyttä ja vaikuttavuutta systeemisenä tiimicoachina toimimiseen

Julianna Nevari

Koulutus: Systemic Team Coach©

Julianna oli työssään huomannut, kuinka yhteistyötä tehdään välillä ilman aikaa yhteiselle työlle. Hän osallistui Systemic Team Coach© -koulutukseen yhtenä tavoitteenaan laajentaa osallisuuden keinoja kohti valmentavaa otetta.

Lue lisää

Tiimicoach-koulutus, joka muutti tulevaisuuden

Johanna Ylikahri

KOULUTUS: Systemic Team Coach©

Johanna Ylikahri oli esihenkilönä ja johtajana toimiessaan havainnut, että tarvitsisi parempia työkaluja erityisesti vaikeisiin tiimitilanteisiin. Niinpä Johanna päätti investoida itseensä ja työnsä sujuvoittamiseen.

Lue lisää

Oppimismatka itseen ja omiin voimavaroihin tiimicoachina

Marjaana Lehtinen

KOULUTUS: Systemic Team Coach©

Marjaana oli huomannut, että tiimicoaching-taitojen kehittäminen voisi olla ratkaisevaa hänen työssään. Tämän tarpeen innoittamana hän päätti osallistua BoMentiksen Systemic Team Coach© -koulutukseen. Koulutuksessa Marjaanaa miellytti erityisesti se, että siinä pääsi sukeltamaan myös tosielämän tarinoihin ja kokemuksiin.

Lue lisää

Vahvempi valmentavan tiiminvetäjän identiteetti

Heli Lampi

KOULUTUS: Systemic Team Coach®

Heli Lampi toimii Music Finlandissa viestintäjohtajan tehtävässä. Hän osallistui Systemic Team Coach© -koulutukseemme, tavoitteenaan kehittyä omassa esihenkilötyössään, sekä viedä koko organisaatiossa tiimityöskentelyä toimivampaan suuntaan. Näin Heli kertoi kokemuksestaan ja uusista opeista, joita oppimismatkasta jäi mukaan.

Lue lisää

Tiimicoaching-koulutus, josta avautui uusi maailma tiimien ja työyhteisöjen yhteistyön kehittämisen ympärille

Marjaana Erkkilä

Koulutus: Systemic Team Coach®

Systemic Team Coach© -koulutuksessa opin oikeasti hyödyntämään coachingtaitoja myös tiimin kanssa, jolloin en vain fasilitoi tilaisuutta suunnitelman mukaisesti.

Lue lisää

Lisää ymmärrystä tiimidynamiikasta sekä systeemisestä ajattelusta

Pia Kähärä

Koulutus: Systemic Team Coach®

Pia kertoi koulutuksen antaneen hänelle juuri sen, mitä tavoitteena olikin eli syvällisempää systeemisyysnäkökulmaa tiimeihin, ymmärrystä tiimien dynamiikasta ja ennen kaikkea paljon käytännön työkaluja tiimien coachaamiseen niiden erilaisissa haasteissa.

Lue lisää

Uusi polku tiimivalmentajan identiteetille

Annukka Sumkin

Koulutus: Systemic Team Coach©

Kiitokset erinomaisesta koulutuksesta! Parasta Systemic Team Coach© -koulutuksessa oli sen monimuotoinen aktivoiva rakenne ja loistava valmentajatiimi. Odotukseni koulutuksesta jopa ylittyivät ja sain sen mitä tulin hakemaan.

Lue lisää

Lisäpotkua, menetelmiä ja tuoreita näkökulmia tiimityöhön

Case HUS

Koulutus: Systemic Team Coach

Kehittämispäällikkö Petri Näätäsen HUS-organisaatiosta sai koulutuksesta konkreettisia työskentelymalleja sekä näkemystä ja uskoa siihen, että tiimin oppimisvalmiuksien kehittäminen on yksi keskeisimmistä muutosvoimista koko organisaatiolle.

Lue lisää

Kilpailuetua systeemisen tiimicoachingin kyvykkyydellä

Millie Ahlskog

Koulutus: Systemic Team Coach©

Vuonna 2018 Millien oli vetämässä isompaa coachingryhmää, kun tarve oman tiimicoach- ammattitaidon kehittämiselle vahvistui. Halu syventyä tiimicoachingin saloihin ja tarve oppia lisää työkaluja sinetöivät Millien päätöksen ilmoittautua mukaan BoMentiksen Systemic Team Coach© -koulutukseen.

Lue lisää

Uskoa omaan tekemiseen tiimicoaching-koulutuksesta

Case Entratum Oy

Koulutus: Systemic Team Coach®

Halusin parasta koulutusta, mitä markkinoilta oli saatavilla tiimicoachingiin liittyen, joten ilmoittauduin mukaan Systemic Team Coach© -koulutukseen. Merkittävin hyöty koulutuksesta on oman tiimicoach-osaamisen ja varmuuden lisääntyminen. Asiakkaat arvostavat koulutusta ja hyvä niin.

Lue lisää

Rohkea hyppy tiimicoachaukseen

Case TAMK Proakatemia

Koulutus: Systemic Team Coach©

Kuinka tukea, valmentaa ja kehittää yhteisöjä ja tiimejä? Tanja Verho, Tampereen ammattikorkeakoulun (TAMK) yrittäjyyden yksikön Proakatemian päävalmentaja, halusi syventää osaamistaan tiimicoachingista. Proakatemian tiimivalmentamisessa systeemisyys ja systeemiajattelu ovat olleet koko ajan vahvemmin läsnä ja Tanja uskoikin saavansa Systemic Team Coach© -koulutuksesta uusia työkaluja ja näkemyksellisyyttä systeemisen otteen soveltamiseen tiimien kehittämisessä sekä verkoston rakentamista tiimien coachauksesta kiinnostuneiden kanssa.

Lue lisää

Vaikuttava tiimicoaching-kokonaisuus

Koulutus: Systemic Team Coach©

Systemic Team Coach© -koulutuksen myötä luottamus omaan osaamiseen on tällä hetkellä ihan toisella tasolla kuin aikaisemmin. Kiitos erinomaisille kouluttajille, jotka haastoivat meidät löytämään olennaisen ja samalla saimme myönteistä palautetta omista vahvuuksistamme!

Lue lisää

Ota yhteyttä

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.

Tietosuojaseloste