Selkeyttä ja vaikuttavuutta systeemisenä tiimicoachina toimimiseen | BoMentis Coaching House

Selkeyttä ja vaikuttavuutta systeemisenä tiimicoachina toimimiseen

Julianna Nevari

Koulutus: Systemic Team Coach©

Julianna Nevari toimii yrityksessään Kompus Oy johtavana yhteiskehittäjänä erilaisten muutosten parissa. Hän osallistui Systemic Team Coach© -koulutukseen yhtenä tavoitteenaan laajentaa osallisuuden keinoja kohti valmentavaa otetta.

Julianna oli työssään huomannut, kuinka yhteistyötä tehdään välillä ilman aikaa yhteiselle työlle. Palvelumuotoilijana toimiessaan hän oli lisäksi huomannut, kuinka muutos ei aina tapahdu arjen tasolla hienoista visioista huolimatta. Tähän tarpeeseen Julianna lähti opiskelemaan aikoinaan yksilövalmentajaksi ja edelleen tiimicoachiksi. ”Jotta voisimme aidosti ja oikeasti vaikuttaa tulevaisuuteen.”

Koulutus antoi uusia ulottuvuuksia ammattimaiseen tiimicoachingiin

Juliannan mukaan koulutuksen parasta antia olivat eettinen työskentely ja käytännönläheisyys. Se, että pääsi käytännössä harjoittelemaan tiimin valmentamista coachparin kanssa, sai työlle ohjausta ja erilaisia työkaluja käyttöön toimivat yhdessä erinomaisesti. Tämän prosessin myötä eettinen keskustelu coachingin ammattimaisuudesta ja työn systeeminen luonne tulivat ymmärrettävämmäksi.

”Erityiskiitos eettisyyden ja systeemisen ajattelun esille tuomisesta osaksi koulutuspäiviä. Niistä oli suuri apu alkuun melko hähmäisten ajatusten äärellä.

Julianna totesi koulutuksen antavan mahdollisuuden toteuttaa osallisuutta ja yhdessä kehittämistä yhä ammattitaitoisemmin. Koulutus tarjoaa pohjan sertifioinnille, mutta myös ymmärryksen eettisten ohjeiden hyödyntämisestä oman kasvun tukena.

Tiimicoaching on luova prosessi, jossa ihmisten ajattelu tulee näkyväksi

Koulutuksen aikana Julianna oivalsi, kuinka suuri merkitys sillä voi olla sitoutumiseen, käymmekö ihmisten kanssa keskustelua valmistellun työn kautta vai puhtaalta pöydältä. Ylipäänsä ajatus ihmisten ajattelun näkyväksi tekemisestä ja systeemin eri tasoilla liikkumisesta sai Juliannan tiimicoachingin pauloihin. ”Koska olen luova ihminen, näen tiimivalmentamisen myös taiteen kautta ja luovana prosessina.”

”Vielä erityiskiitos pääkouluttajallemme Annalle kannustamisesta, osaamisen näkemisessä ja läsnäolosta”

Ota yhteyttä

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.

Tietosuojaseloste