Anna Lönnroth | BoMentis Coaching House

Anna Lönnroth

Executive Coach

Ihmisten käyttäytymisen ymmärtäminen ja etenkin siihen vaikuttaminen ovat intohimojani. Uskon, että valmentaminen ja business coaching on tulevaisuuden työyhteisöjen menestyksen salaisuus – voimaannuttamalla muita voimme kaikki kehittyä.

Katso esittelyvideo

Valmentava johtajuus on onnistumisten avain. Anna on vakuuttunut, että valmentaminen, valmentava tiimin johtaminen ja business coaching ovat tämän päivän ja tulevaisuuden työyhteisöjen menestyksen salaisuuksia: vain muita voimaannuttamalla voimme kehittyä paremmiksi ja oppia lisää. 

Työkokemusta Annalla on useista eri kansainvälisistä yrityksistä, joissa hänen työtehtäviään ovat olleet mm. muutosprojektin vetäminen, uusien tietojärjestelmien implementointi ja testaus, erilaiset koulutustehtävät ja työtehtävien koordinointi. Työkokemuksen myötä hän on kiinnostunut muutoksen johtamisesta ja siitä, miten vastata tulevaisuuden työn haasteisiin. Anna uskoo valmentavaan tiimin johtamisen mentaliteettiin, joka perustuu yhdessäohjautuvuuteen, yhteiseen työhön sekä yhteisvastuuseen. Valmentavalla ajattelulla pystytään vastaamaan myös tulevaisuuden työn haasteisiin.

Valmentavan otteen lisäksi Anna on vahva elinikäiseen oppimisen ja jatkuvan kehittymisen kannattaja. Kehittyminen ja oppiminen ovat Annalle ilmaa, jota hän hengittää: onhan hän jo suorittanut kolme korkeakoulututkintoa.

Annalla on sosiaalipsykologina kaksi päämäärää: intohimo ihmisten käyttäytymisen ymmärtäminen ja siihen vaikuttaminen. Erityisen inspiroitunut hän on ryhmädynamiikasta ja erilaisten tiimien kehittämisestä. Toiseksi hän haluaa oppia lisää erilaisista tilanteista, jossa hän voi soveltaa sosiaalipsykologian oppeja käytännön työelämässä. Työkielenä hän käyttää suomea ja englantia.

Koulutukseltaan Anna on valtiotieteiden maisteri (VTM), sosiaalipsykologi, ICF-sertifioitu coach (PCC), EMCC-akkreditoitu yksilöcoach (European Individual Accreditation (EIA), Practitioner-tasolla), EMCC-akkreditoitu tiimicoach (Individual Team Coaching Accreditation (ITCA). Lisäksi Annalla on tutkinnot kansainvälisestä liiketaloudesta (BBA) ja psykologiasta (A.A). Anna on lisäksi sertifioitunut analyysityökalujen käyttäjä (mm. DISC©, Narrative Big Five, Coaching Leadership Pulse®, Systemic Leadership Pulse©). Anna toimii Team Coaching Gateway Facilitator:ina kansainvälisessä Global Team Coaching Institute-verkostossa (GTCI), sekä EMCC:n hallituksen jäsenenä. Verkosto luo systeemisiä tiimicoaching käytäntöjä maailmanlaajuisesti.

Johdon valmentajana Anna

  • virkistävällä ja positiivisella otteella haastaa valmennettaviaan
  • kehittää tiimien ja ryhmien toimintaa
  • luo mahdollisuudet valmentavan kulttuurin luomiseen.

Kiitos erinomaisesta koulutuksesta ja käytännönläheisistä esimerkeistä, joita viljeltiin pitkin matkaa. Kyseiset esimerkit konkretisoivat käsiteltävän aihealueen ja antoivat vinkkejä, herättivät uusia näkökulmia ja helpottivat tiedostamaan omia, vakiintuneita toimintatapoja.” BoMentiksen esimiesvalmennukseen osallistuja.

Kirjallinen tuotanto

  • Valmentava tiimin johtaminen. Systeeminen ajattelu ja yhdessäohjautuvuus onnistumistekijöinä. (& Ristikangas, Marjo-Riitta & Ristikangas, Victoria & Ristikangas, Vesa) Alma Talent. 2023, 2. painos.

Artikkelit

Ota yhteyttä

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.

Tietosuojaseloste