Anna Lönnroth | BoMentis Coaching House

Anna Lönnroth

Executive Coach

Ihmisten käyttäytymisen ymmärtäminen ja etenkin siihen vaikuttaminen ovat intohimojani. Uskon, että coaching on tulevaisuuden työyhteisöjen menestyksen salaisuus – voimaannuttamalla muita voimme kaikki kehittyä.

Katso esittelyvideo

Coaching mentaliteetti on onnistumisten avain. Anna on vakuuttunut, että coaching on tämän päivän ja tulevaisuuden työyhteisöjen menestyksen salaisuus: vain muita voimaannuttamalla voimme kehittyä paremmiksi ja oppia lisää.

Työkokemusta Annalla on useista eri kansainvälisistä yrityksistä, joissa hänen työtehtäviään ovat olleet mm. muutosprojektin vetäminen, uusien tietojärjestelmien implementointi ja testaus, erilaiset koulutustehtävät ja työtehtävien koordinointi. Työkokemuksen myötä hän on kiinnostunut muutoksen johtamisesta ja siitä, miten vastata tulevaisuuden työn haasteisiin. Anna uskoo, että valmentavalla mentaliteetilla pystytään vastaamaan myös tulevaisuuden työn haasteisiin.

Valmentavan otteen lisäksi Anna on vahva elinikäiseen oppimisen ja jatkuvan kehittymisen kannattaja. Kehittyminen ja oppiminen ovat Annalle ilmaa, jota hän hengittää: onhan hän jo suorittanut kolme korkeakoulututkintoa.

Annalla on sosiaalipsykologina kaksi päämäärää: intohimo ihmisten käyttäytymisen ymmärtäminen ja siihen vaikuttaminen. Erityisen inspiroitunut hän on ryhmädynamiikasta ja erilaisten ryhmien toiminnasta. Toiseksi hän haluaa oppia lisää erilaisista tilanteista, jossa hän voi soveltaa sosiaalipsykologian oppeja käytännön työelämässä. Työkielenä hän käyttää suomea ja englantia.

Koulutukseltaan Anna on sosiaalipsykologi (VTM) ja sertifioitu coach (ACC). Lisäksi Annalla on tutkinnot kansainvälisestä liiketaloudesta (BBA) ja psykologiasta (A.A). Anna on lisäksi sertifioitunut analyysityökalujen käyttäjä (mm. DISC©, Coaching Leadership Pulse®, SLP©).

Johdon ja esimiesten valmentajana Anna

  • virkistävällä ja positiivisella otteella haastaa valmennettaviaan
  • kehittää tiimien ja ryhmien toimintaa
  • luo mahdollisuudet valmentavan kulttuurin luomiseen.

Kiitos erinomaisesta koulutuksesta ja käytännönläheisistä esimerkeistä, joita viljeltiin pitkin matkaa. Kyseiset esimerkit konkretisoivat käsiteltävän aihealueen ja antoivat vinkkejä, herättivät uusia näkökulmia ja helpottivat tiedostamaan omia, vakiintuneita toimintatapoja.” BoMentiksen esimiesvalmennukseen osallistuja.

Kirjallinen tuotanto

  • Tiimin valmentaminen. Systeemisiä työkaluja valmentavan kulttuurin rakentamiseen. (Ristikangas, Marjo-Riitta & Lönnroth, Anna & Ristikangas, Vesa & Ristikangas, Victoria) 2020. Alma Talent.

Artikkelit

Ota yhteyttä

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.

Tietosuojaseloste