Anna Lönnroth, Executive Coach

Anna Lönnroth

Executive Coach

Ihmisten käyttäytymisen ymmärtäminen ja etenkin siihen vaikuttaminen ovat intohimojani. Uskon, että coaching on tulevaisuuden työyhteisöjen menestyksen salaisuus – voimaannuttamalla muita voimme kaikki kehittyä.

Katso esittelyvideo

Coaching mentaliteetti on onnistumisten avain. Olen vakuuttunut, että coaching on tämän päivän ja tulevaisuuden työyhteisöjen menestyksen salaisuus: vain muita voimaannuttamalla voimme kehittyä paremmiksi ja oppia lisää.

Työkokemusta minulla on useista eri kansainvälisistä yrityksistä, joissa työtehtäviäni ovat olleet mm. muutosprojektin vetäminen, uusien tietojärjestelmien implementointi ja testaus, erilaiset koulutustehtävät ja työtehtävien koordinointi. Työkokemukseni myötä olenkin kiinnostunut muutoksen johtamisesta ja siitä, miten voimme vastata tulevaisuuden työn haasteisiin. Uskon, että valmentavalla mentaliteetilla pystymme vastaamaan myös tulevaisuuden työn haasteisiin.

Valmentavan otteen lisäksi olen vahva elinikäiseen oppimisen ja jatkuvan kehittymisen kannattaja. Kehittyminen ja oppiminen ovat minulle ilmaa, jota hengitän: olenhan suorittamassa jo kolmatta korkeakoulututkintoani.

Minulla on sosiaalipsykologina kaksi päämäärää: intohimoni ihmisten käyttäytymisen ymmärtäminen ja siihen vaikuttaminen. Erityisen inspiroitunut olen ryhmädynamiikasta ja erilaisten ryhmien toiminnasta. Toiseksi haluan oppia lisää erilaisista tilanteista, jossa voin soveltaa sosiaalipsykologian oppeja käytännön työelämässä. Työkieleni ovat suomi ja englanti.

Olen sosiaalipsykologi (VTM). Lisäksi minulla on tutkinnot kansainvälisestä liiketaloudesta (BBA) ja psykologiasta (A.A).

Kirjallinen tuotanto

  • Tiimin valmentaminen. Systeemisiä työkaluja valmentavan kulttuurin rakentamiseen. (Ristikangas, Marjo-Riitta & Lönnroth, Anna & Ristikangas, Vesa & Ristikangas, Victoria) 2019. Alma Talent.

Artikkelit

Ota yhteyttä

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.

Tietosuojaseloste