Arkistot: Asiakastarinat | BoMentis Coaching House

Ratkaisuja haetaan nykyään keskustelun kautta

Case Suomen Syöpäyhdistys ry

Koulutus: Systeeminen mentorcoaching©

Koin Systeeminen mentorcoaching© -koulutuksessa erityisen hyödyllisiksi erilaiset ryhmätyömenetelmät sekä valmentavan johtamisen eri vaiheisiin soveltuvat tekniikat. Olen sittemmin onnistunut vakiinnuttamaan valmentavan johtamisen esimiestyöhöni ja se on tuonut valtavasti uusia toimintatapoja ja näkökulmia - sekä minulle itselleni että johdettavilleni.

Lue lisää

Koulutuksen henkilökohtainen ote kehitti omaa käsialaa coachina

Case Agile Coach

Koulutus: Systeeminen mentorcoaching©

Sain Systeeminen mentorcoaching© -koulutuksesta lisää itsevarmuutta omaan tapaani kohdata asiakas ja olla hänen kanssaan. Myös käsitykseni siitä avartui, miten pystyn hyödyntämään itseäni ja omaa persoonaani coaching-tilanteessa.

Lue lisää

Coachingista ammatti

Case Marko Rossi Consulting

Koulutus: Systeeminen mentorcoaching©

Systeeminen mentorcoaching© -koulutus oli sisällöllisesti sopivan yksilöllinen ja erittäin ammattimainen. Kouluttaja oli erittäin osaava ja auttoi minua coachina olemaan ammattimaisempi. Sain koulutuksesta merkittävästi lisää itsevarmuutta coachin työhöni.

Lue lisää

Systeeminen mentorcoaching rohkaisi heittäytymään

Case Growthroom

Koulutus: Systeeminen mentorcoaching©

Systeeminen mentorcoaching© -koulutus oli antoisa ja mieltä avartava kokemus. Koulutuksen ansiosta omat kehitysalueeni selkiytyivät entisestään ja reflektoinnin kautta kaikki osallistujat oppivat toisiltaan. Koulutuksessa ei pysytelty vain omien vahvuuksien äärellä, vaan osallistujia todella haastettiin. Se oli herättelevää. Rohkeus kasvoi kaikella tavalla.

Lue lisää

Mentorcoaching – vertaiskokemuksista uutta oppia

Koulutus: Systeeminen mentorcoaching©

Systeeminen mentorcoaching© -koulutuksessa parasta oli koulutuksen käytännönläheisyys sekä kollegoilta ja kouluttajalta saatu silmiä avaava ja opettavainen palaute. Lisäksi kouluttajamme Vesan ammattitaito arvioida coachingia ICF:n kriteerien mukaan antoi erittäin hyvät raamit oman coaching-ammattilaisuuden kehittämiselle.

Lue lisää

Hyvät valmiudet yksilöiden ja ryhmien valmentamiselle

Case Orion Oyj

Koulutus: Systemic Business Coach®, Systeeminen mentorcoaching©

Systemic Business Coach® -koulutus antaa hyvät valmiudet yksilöiden ja ryhmien valmentamiselle. Systeminen ote auttaa ymmärtämään organisaatiossa vaikuttavia muuttujia ja antaa valmiuksia myös onnistuneeseen muutosjohtamiseen.

Lue lisää

Hyvä koulutus kaikille coachina toimiville

Koulutus: Systeeminen mentorcoaching©

Sain ohjelmasta erittäin hyvää, kehittävää ja suoraa palautetta, joka auttaa minua reflektoimaan itseäni coachina entistä tehokkaammin. Ryhmässä oli myös hyvä jakaa kokemuksia ja saada vertaistukea.

Lue lisää

Oman ajattelun palikat selkeämpään järjestykseen

Case Helsingin kaupunki, Oiva-akatemia

Koulutus: Systeeminen mentorcoaching©

Erittäin hyvää Systeeminen mentorcoaching© -koulutuksessa oli mahdollisuus harjoitella coachingia ryhmässä ja analysoida yhdessä, mitä voisi itse tehdä paremmin. Yhdessä harjoittelu vahvisti omaa tietoisuutta coachina toimimisesta ja selkeytti omia toimintatapoja.

Lue lisää

Tähtäimessä ICF:n coaching sertifikaatti

Case Cision Finland

Koulutus: Systeeminen mentorcoaching©

Systeeminen mentorcoaching© oli hyvä tapa palauttaa mieleen ja lisätä coachingin perustaitoja sekä vahvistua coaching-toiminnassa.

Lue lisää

Systeeminen mentorcoaching© lisää työssäoppimista

Case KPMG Oy Ab

Koulutus: Systeeminen mentorcoaching©

Olen hyvin tyytyväinen osallistuttuani Systeeminen mentorcoaching© -koulutukseen. Koin sen itselleni erittäin hyödyllisenä. Tulin nähdyksi ja potentiaalini vahvistui.

Lue lisää

Ota yhteyttä

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.

Tietosuojaseloste