Arkistot: Asiakastarinat | BoMentis Coaching House

Mentor Coachingista tukea keskustelujen laatuun

Case Suomen Syöpäyhdistys ry

Koulutus: Systemic Mentor Coaching©

Koin Systemic Mentor Coaching© -prosessissa erityisen hyödyllisiksi erilaiset ryhmätyömenetelmät sekä valmentavan johtamisen eri vaiheisiin soveltuvat tekniikat. Olen sittemmin onnistunut vakiinnuttamaan valmentavan johtamisen esimiestyöhöni ja se on tuonut valtavasti uusia toimintatapoja ja näkökulmia - sekä minulle itselleni että johdettavilleni.

Lue lisää

Koulutuksen henkilökohtainen ote kehitti omaa käsialaa coachina

Case Agile Coach

Koulutus: Systemic Mentor Coaching©

Sain Systemic Mentor Coaching© -prosessista lisää itsevarmuutta omaan tapaani kohdata asiakas ja olla hänen kanssaan. Myös käsitykseni siitä avartui, miten pystyn hyödyntämään itseäni ja omaa persoonaani coaching-tilanteessa.

Lue lisää

Coachingista ammatti

Case Marko Rossi Consulting

Koulutus: Systemic Mentor Coaching©

Systemic Mentor Coaching© -prosessi oli sisällöllisesti sopivan yksilöllinen ja erittäin ammattimainen. Kouluttaja oli erittäin osaava ja auttoi minua coachina olemaan ammattimaisempi. Sain prosessista merkittävästi lisää itsevarmuutta coachin työhöni.

Lue lisää

Systemic Mentor Coaching rohkaisi heittäytymään

Pauliina Hallama

Koulutus: Systemic Mentor Coaching©

Systemic Mentor Coaching© -prosessi oli antoisa ja mieltä avartava kokemus. Prosessin ansiosta omat kehitysalueeni selkiytyivät entisestään ja reflektoinnin kautta kaikki osallistujat oppivat toisiltaan. Systemic Mentor Coachingissa ei pysytelty vain omien vahvuuksien äärellä, vaan osallistujia todella haastettiin. Se oli herättelevää. Rohkeus kasvoi kaikella tavalla.

Lue lisää

Mentorcoaching – vertaiskokemuksista uutta oppia

Koulutus: Systemic Mentor Coaching©

Systemic Mentor Coaching© -prosessissa parasta oli koulutuksen käytännönläheisyys sekä kollegoilta ja kouluttajalta saatu silmiä avaava ja opettavainen palaute. Lisäksi kouluttajamme Vesan ammattitaito arvioida coachingia ICF:n kriteerien mukaan antoi erittäin hyvät raamit oman coaching-ammattilaisuuden kehittämiselle.

Lue lisää

Hyvät valmiudet yksilöiden ja ryhmien valmentamiselle

Case Orion Oyj

Koulutus: Systemic Business Coach®, Systemic Mentor Coaching©

Systemic Business Coach® -koulutus antaa hyvät valmiudet yksilöiden ja ryhmien valmentamiselle. Systeminen ote auttaa ymmärtämään organisaatiossa vaikuttavia muuttujia ja antaa valmiuksia myös onnistuneeseen muutosjohtamiseen.

Lue lisää

Hyvä koulutus kaikille coachina toimiville

Koulutus: Systemic Mentor Coaching©

Sain prosessista erittäin hyvää, kehittävää ja suoraa palautetta, joka auttaa minua reflektoimaan itseäni coachina entistä tehokkaammin. Ryhmässä oli myös hyvä jakaa kokemuksia ja saada vertaistukea.

Lue lisää

Oman ajattelun palikat selkeämpään järjestykseen

Case Helsingin kaupunki, Oiva-akatemia

Koulutus: Systemic Mentor Coaching©

Erittäin hyvää Systemic Mentor Coaching© -prosessissa oli mahdollisuus harjoitella coachingia ryhmässä ja analysoida yhdessä, mitä voisi itse tehdä paremmin. Yhdessä harjoittelu vahvisti omaa tietoisuutta coachina toimimisesta ja selkeytti omia toimintatapoja.

Lue lisää

Tähtäimessä ICF:n coaching sertifikaatti

Case Cision Finland

Koulutus: Systemic Mentor Coaching©

Systemic Mentor Coaching© oli hyvä tapa palauttaa mieleen ja lisätä coachingin perustaitoja sekä vahvistua coaching-toiminnassa.

Lue lisää

Systemic Mentor Coaching lisää työssäoppimista

Case KPMG Oy Ab

Koulutus: Systemic Mentor Coaching©

Olen hyvin tyytyväinen osallistuttuani Systemic Mentor Coaching© -prosessiin. Koin sen itselleni erittäin hyödyllisenä. Tulin nähdyksi ja potentiaalini vahvistui.

Lue lisää

Ota yhteyttä

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.

Tietosuojaseloste