Tähtäimessä ICF:n coaching sertifikaatti | BoMentis Coaching House

Tähtäimessä ICF:n coaching sertifikaatti

Case Cision Finland

Koulutus: Systemic Mentor Coaching©

Tähtäimessä ammatticoachin rooli

Halusin itselleni ensisijaisesti ICF:n coaching sertifioinnin. Halusin saada tutkintoni loppuun ja olla ylpeä itsestäni.

Miksi Systemic Mentor Coaching?

Erityisesti Anu Parviaisen päätökseen vaikutti BoMentis, Coaching Housen kaikkien kouluttajien innostuneisuus.

Olen kokenut BoMentis, Coaching Housen kouluttajat erittäin ihmisläheisinä ja samanaikaisesti hyvin asiantuntevina. Lisäksi olin aiemmin osallistunut Systemic Business Coach® -koulutukseen, joten minulle oli luontevaa käydä myös mentorcoahing-prosessi samassa paikassa. Nämä seikat vaikuttivat päätökseeni.

Mentor Coaching vahvistaa omaa coachingtyötä

Systemic Mentor Coaching© oli hyvä tapa palauttaa mieleen ja lisätä coachingin perustaitoja sekä vahvistua coaching-toiminnassa.

Tärkeimpänä oppina sain muistutuksen, miten tärkeää minun on coachina olla aidosti ja neutraalisti läsnä asiakkailleni. Läsnäolo on lahja ja taito, jota voi harjoitella.

Jokaisella on oma askel

Systemic Mentor Coaching© -prosessissa muistutuin itseäni myös coachattavan agendasta. Fokus pitää olla tiiviisti coachattavassa.

Minä en coachina voi olla vastuussa muutosten aikaansaamisesta, vaan tehtäväni on tukea asiakastani hänelle oikeaan suuntaan. Jokainen coachattava ottaa itse askeleensa tavoitettaan kohti omalla henkilökohtaisella tavallaan.

Anu Parviainen, maajohtaja, Cision Finland

Ota yhteyttä

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.

Tietosuojaseloste