Koulutuksen henkilökohtainen ote kehitti omaa käsialaa coachina | BoMentis Coaching House

Koulutuksen henkilökohtainen ote kehitti omaa käsialaa coachina

Case Agile Coach

Koulutus: Systemic Mentor Coaching©

Benedictus Ågrénilla on ollut coaching-urallaan selkeä tavoite: hän tavoitteli määrätietoisesti ICF:n sertifiointiin vaadittavaa pätevyyttä. Tämä sai hänet hakeutumaan BoMentis Coaching Housen Systemic Mentor Coaching© -prosessiin. Benedictus kertoo Systemic Mentor Coachingin ylivoimaisesti mieleenpainuvimmaksi asiaksi kahdenkeskiset coaching-sessiot kouluttaja Vesa Ristikankaan kanssa.

”Parasta olivat ne istunnot, joissa minä coachasin Vesaa ja hän antoi minulle coachauksesta palautetta. Hänen reflektionsa minun coachina toimimisestani oli niin taitavaa ja ammattimaista, että se sai silmäni avautumaan monille asioille.”

Benedictus iloitsee näiden kahdenkeskisten sessioiden aikana oppineensa paljon itsestään ja saaneensa omaan tekemiseen tuoretta, spesifiä näkökulmaa. Hän kokee kouluttajan kanssa tehdyt coaching-istunnot sopivan henkilökohtaisiksi ja ne tekivät koulutuksesta hyvin arvokkaan.

”Sekä yksilö- että ryhmäistunnot olivat opettavaisia, mutta ennen kaikkea koen saaneeni irti kahdenkeskisistä hetkistä kouluttajan kanssa. Henkilökohtaiset istunnot osuivat intensiivisemmin siihen, että miten nimenomaan minä coachina toimin.”

Systemic Mentor Coaching© -prosessi vaikutti Benedictukseen monin eri tavoin. Se kasvatti sekä hänen coaching-osaamistaan että itsevarmuuttaan.

”Sain lisää itsevarmuutta omaan tapaani kohdata asiakas ja olla hänen kanssaan. Myös käsitykseni siitä avartui, miten pystyn hyödyntämään itseäni ja omaa persoonaani coaching-tilanteessa.”

Benedictus näkee Systemic Mentor Coachingin ammattimaisena ja kompaktina kokonaisuutena, joka vei häntä eteenpäin ammatticoachin uralla. Uusia tavoitteita on jo horisontissa: suunnitelmissa on ylemmät coach-sertifioinnin tasot ja mentoricoachin hankkiminen.

”Kokonaiskuva koulutuksesta oli oikein hyvä ja se täytti ICF:n sertifointiin tarvittavan tuntimäärän. Tästä on hyvä jatkaa!”

Benedictus Ågrén, Business Coach, Agile Coach

Ota yhteyttä

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.

Tietosuojaseloste