Asiakastarinat – BoMentis Coaching House

Systeemisyys on ankkuri ympäristöön – ja todellisuuteen

Case Vamlas – Vammaisten lasten ja nuorten tukisäätiö

Koulutus: Systemic Business Coach®

Kukaan ei pysty toimimaan ympäristöstään irrallisena. Siksi asiat eivät etene elämässä kovin suoraviivaisesti. Systeemisyys muistuttaa ennen kaikkea tästä coachingin sosiaalipsykologisesta ulottuvuudesta.

Lue lisää

Ihminen on systeeminen kokonaisuus, joka vaikuttaa ja johon vaikutetaan

Case MEREO

Koulutus: Systemic Business Coach®

Opin ymmärtämään, mikä saa meidät tekemään asioita ja päätöksiä omassa elämässämme. Mitä tukea ja apua tarvitsemme tällä matkalla. Ihminen on systeeminen kokonaisuus, joka vaikuttaa ja johon vaikutetaan.

Lue lisää

Systeeminen mentorcoaching rohkaisi heittäytymään

Case Growthroom

Koulutus: Systeeminen mentorcoaching©

Systeeminen mentorcoaching© -koulutus oli antoisa ja mieltä avartava kokemus. Koulutuksen ansiosta omat kehitysalueeni selkiytyivät entisestään ja reflektoinnin kautta kaikki osallistujat oppivat toisiltaan. Koulutuksessa ei pysytelty vain omien vahvuuksien äärellä, vaan osallistujia todella haastettiin. Se oli herättelevää. Rohkeus kasvoi kaikella tavalla.

Lue lisää

Kokenut ammattilainenkin oppii uusia taitoja

Case Elämäntaitovalmennus Mine Oy

Koulutus: Systemic Business Coach®

Systemic Business Coach® -koulutuksen myötä onnistuin laajentamaan omaa näkemystäni coaching-kentästä ja koko kehittämismenetelmän merkitys korostui.

Lue lisää

Mentorcoaching – vertaiskokemuksista uutta oppia

Koulutus: Systeeminen mentorcoaching©

Systeeminen mentorcoaching© -koulutuksessa parasta oli koulutuksen käytännönläheisyys sekä kollegoilta ja kouluttajalta saatu silmiä avaava ja opettavainen palaute. Lisäksi kouluttajamme Vesan ammattitaito arvioida coachingia ICF:n kriteerien mukaan antoi erittäin hyvät raamit oman coaching-ammattilaisuuden kehittämiselle.

Lue lisää

Systemic Business Coach® -koulutus voimaannutti

Case Evira

Koulutus: Systemic Business Coach®

Osallistuminen Systemic Business Coach® -koulutukseen oli erittäin voimaannuttava kokemus. Se aikaansai itsessäni välittömästi uudenlaisen tavan hahmottaa ympäristöä ja vahvisti näkemystäni kokonaisuuden ja sen osien vuorovaikutussuhteiden ymmärtämisen tärkeydestä.

Lue lisää

Mahtava paketti tietoa, taitoa ja tunnetta!

Case Avitan

Koulutus: Sertifioitu systeeminen coach©

Sertifioitu systeeminen coach© -koulutus oli minulle ammatillisesti merkittävä kokemus. Tietoisuus vahvasta vaikuttamisesta ja sen eri keinoista sekä vuorovaikutuksen voimasta syvenivät. Konkreettisesti sain uusia työkaluja ja uutta intoa omaan työhöni.

Lue lisää

Vaikuttava tiimicoaching-kokonaisuus

Koulutus: Systemic Team Coach©

Systemic Team Coach© -koulutuksen myötä luottamus omaan osaamiseen on tällä hetkellä ihan toisella tasolla kuin aikaisemmin. Kiitos erinomaisille kouluttajille, jotka haastoivat meidät löytämään olennaisen ja samalla saimme myönteistä palautetta omista vahvuuksistamme!

Lue lisää

Teoria käytäntöön Systemic Business Coach® -koulutuksessa

Case BiiSafe Oy

Koulutus: Systemic Business Coach®

Systemic Business Coach® -koulutuksessa vaikuttavinta oli ehdottomasti konkreettiset coaching-harjoittelut päivien aikana. Teoria vietiin heti käytäntöön ja päästin kokeilemaan monipuolisesti erilaisia menetelmiä.

Lue lisää

Yksilö ei ole irrallaan ympäristöstään

Case Keskisuomalainen Oyj, Kekkilä Oyj

Koulutus: Systemic Business Coach®

Ennen Systemic Business Coach® -koulutusta olin törmännyt monesti coachingiin ja coaching-malleihin. Jokin siinä hämäsi, ei tämä voi olla näin yksinkertaista! Tässä koulutuksessa oli erityistä se, ettei katsota pelkästään coachattavaa eli yksilöä, eihän yksilö voi muuttua eikä muuttaa asioita irrallaan siitä ympäristöstä, jossa hän toimii!

Lue lisää

Substanssiosaaminen epäolennaista

Case Moimilo Oy

Koulutus: Systemic Business Coach®

Systemic Business Coach® -koulutuksesta olen saanut uusia tapoja, kuinka valmentajana voin palvella ihmisiä. Koulutus oli erittäin antoisa, koska kouluttajat olivat huippuammattilaisia. Meillä oli runsaasti käytännön harjoitteita ja opimme saamaan ja antamaan suoria kehittämispalautteita. Jos haluat oikeasti oppia coach-taitoja, niin suosittelen Systemic Business Coach® -koulutusta.

Lue lisää

Coachaava ote on paljon hedelmallisempi

Case Työeläkeyhtiö Elo

Koulutus: Systemic Business Coach®

Uskon, että kuuntelen ja kuulen keskustelukumppanejani eri tavalla nykyisin. Koen myös tärkeäksi sen, ettei minulla ole enää kiire jakamaan neuvojani tai mielipiteitäni, vaan että vastapuoli voisi hyötyä enemmän siitä, että kysyn häneltä sen sijaan voimallisia kysymyksiä. Kuunteleminen ja kysymysten esittäminen on avannut minulle ihan uuden maailman ajattelun laadun kehittämisessä.

Lue lisää

Koulutus oli todella vaikuttava runsaine harjoitteineen

Koulutus: Sertifioitu systeeminen coach©

Keskeisin johtamistyöhön saamani oppi oli rakentava tapa avoimempaan keskusteluun ja organisaation positiiviseen haastamiseen. Koen voivani koulutuksen avulla aikaansaada yhä vastuullisempaa toimintaa työyhteisössäni.

Lue lisää

Johtaja coachina

Case VWR

Koulutus: Systemic Business Coach®

Käytyäni Systemic Business Coach® -koulutuksen, olen saanut otettua pieniä ensiaskeleita kohti coachaavaa otetta. Tärkeää se, että olen löytänyt innostuksen valmentamista, coachaamista ja systeemistä otetta kohti. Koulutus oli erittäin opettavainen matka siihen, miten esimies pystyy valmentamalla vaikuttamaan ja tuottamaan ahaa-elämyksiä.

Lue lisää

Syvempi kuuntelun ja kysymisen taito

Case Evira

Koulutus: Systemic Business Coach®

Suurin hyöty Systemic Business Coach® -koulutuksesta on ollut ehdottomasti syvempi ja voimallisempi kuuntelun ja kysymisen taito ja ymmärrys siitä, että vuorovaikutuksessa ei tarvitse aina tehdä ja tapahtua niin paljoa.

Lue lisää

Hyvät valmiudet yksilöiden ja ryhmien valmentamiselle

Case Orion Oyj

Koulutus: Systemic Business Coach®, Systeeminen mentorcoaching©

Systemic Business Coach® -koulutus antaa hyvät valmiudet yksilöiden ja ryhmien valmentamiselle. Systeminen ote auttaa ymmärtämään organisaatiossa vaikuttavia muuttujia ja antaa valmiuksia myös onnistuneeseen muutosjohtamiseen.

Lue lisää

Kohti coachaavaa otetta

Case Kekkilä

Koulutus: Systemic Business Coach®

Parasta koulutuksessa oli aito ja kokonaisvaltainen oppimiskokemus. Systemic Business Coach®-koulutus meni ihon alle ja henkilökohtaiseksi, joka syntyi omien kehittämisalueitten ja vahvuuksien tunnistamisesta ja syväluotaavasta itseanalyysista.

Lue lisää

Systemic Business Coach® -koulutus voi mullistaa johtamistapasi

Case FSHKY, Metsä Group & Keha-keskus

Koulutus: Systemic Business Coach®

Systemic Business Coach® -koulutus jätti vahvan muistijäljen. Intensiivinen ryhmäkokemus sekä kokemus omien vaikuttamistaitojen keskeneräisyydestä ja toisaalta kehittymismahdollisuudesta muistuttivat minua sitä, miten tärkeää on lähteä saman tien harjoittelemaan saatuja oppeja omassa arjessaan.

Lue lisää

Pysäyttävä kokemus

Case FSHKY

Koulutus: Systemic Business Coach®

Systemic Business Coach®-koulutus oli pysähdyttävä kokemus. Jouduin oikeasti ponnistelemaan, sillä jouduin laittamaan itseni todella peliin.

Lue lisää

Taitoja tukea kollegoita entistä paremmin

Case Optima

Koulutus: Systemic Business Coach®

Systemic Business Coach® -koulutuksessa kasvoin enemmän sellaiseksi, jota parhaimmillani olen. Sain uusia ajattelutapoja ja samalla koulutus paransi suuresti myös itsetuntoani. Opin tukemaan kollegoitani ja uskomaan heihin, niin, että he itse löytävät parhaimman ratkaisun tilanteisiin.

Lue lisää

Ota yhteyttä

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.

Tietosuojaseloste