Systemic Business Coach® -koulutuksesta käytännön oppeja sekä työkaluja coachina toimimiseen | BoMentis Coaching House

Systemic Business Coach® -koulutuksesta käytännön oppeja sekä työkaluja coachina toimimiseen

Anne Toivakka

Koulutus: Systemic Business Coach®

Anne Toivakka, Keskon neuvontapäällikkö, osallistui Systemic Business Coach® -koulutukseemme tavoitteenaan syventää omia valmennustaitojaan, laajentaa ammatillista osaamistaan sekä oppia uutta. Annella on tähtäimessä myös toimiminen ammattimaisena coachina, ICF:n eettisten periaatteiden mukaan.

Neuvontapäällikön työssä Anne vastaa johtamisen ja esihenkilötyön kehittämisestä, valmentamisesta sekä kollegan kanssa johtamisen ajankohtaisten asioiden viestinnästä PT-ketjujen kauppiaille.

Koulutuksen kulussa miellytti erityisesti kouluttajien tapa osallistaa ryhmän jäseniä

Koulutuksessa kaikki osallistujat otettiin mukaan ajatteluun ja yhdessä oppimiseen vahvan osallistavan otteen kautta. Systeeminen näkökulma sekä aito vuoropuhelu toivat suurta lisäarvoa kaikkiin saatuihin oppeihin.

Koulutuksessa minua miellytti erityisesti päivien osallistava valmennustapa, kannustavat ammattivalmentajat sekä systeemisyyden vaikuttavuus. Aito vuoropuhelu kouluttajan ja osallistujien välillä antoi lisäarvoa sekä loi myönteisen ja arvostavan ilmapiirin koulutuspäiviin.”

Systemic Business Coach® -koulutus antoi eväät ammattimaisena coachina toimimiselle

”Koin saavani koulutuksesta paljon käytännön oppeja sekä työkaluja ja vinkkejä coachina toimimiseen, esimerkiksi erilaisia coachaus-tapoja ja systeemisyyden hyödyntämistä ajatteluun coachauksessa. Valmennuksen myötä olemme kasvattaneet K-kauppiaidemme valmennustarjontaa myös henkilökohtaisella coachauksella.

Lisäksi olemme syventäneet valmentavaa kulmaa ja coachaavaa otetta johtamisen ajankohtaisten asioiden viestinnässä esimerkiksi podcastissa ja kauppiashaastatteluissa sekä johtamisvalmennuksien valmennussisällöissä.

Pisteet laajasta coach-verkostosta sekä alumnitoiminnasta

Anne koki saaneensa koulutuksen aikaisesta vertaistuesta ja coach-verkosta erityistä lisäarvoa. Käytännön oppimista tukivat monipuoliset ja oivalluttavat livetreenit, lopputehtävät sekä coaching labit. Oppimisen kehittymistä tuki lisäksi oman muilta coacheilta saatu palaute.

”Laaja coach-verkosto ja sen vertaistuki sekä BoMentis Coaching Housen tarjoama alumnitoiminta on ollut arvokasta. Oli merkityksellistä saada olla tällä oppimismatkalla kanssanne ja oppia teiltä, tunne oli kuin olisi kotiin tullut. Iso kiitos teille että olette, tähän tulisi sydän😊.”

Ota yhteyttä

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.

Tietosuojaseloste