Koulutus avasi oven coach-sertifioinnille ja vahvisti coach-osaamista | BoMentis Coaching House

Koulutus avasi oven coach-sertifioinnille ja vahvisti coach-osaamista

Sami Kohonen

Koulutus: Systemic Business Coach®

Sami Kohonen, valmennuspalveluiden ja kumppanuuksien johtaja, Skillcode Oy on omistautunut työarjessaan niin tiimien, työyhteisöjen kuin johtoryhmien valmentamiselle yli 11 vuoden ajan. Valmennustyöt eivät ole kuitenkaan koskaan rajautuneet ns. viralliseen viitekehykseen tai sertifiointiin.

Sami lähti hakemaan Systemic Business Coach® -koulutuksesta vahvistusta omalle osaamiselleen.

”Koin, että koulutus avaa portin mahdollisuuteen sertifioida oma osaaminen, mikä on ollut tavoitteena jo pidempään. Näen koulutuksen enemmänkin työkaluna, joka auttaa todentamaan omaa osaamista ja tarjoaa lisää välineitä työhön.”

Teoriasta käytäntöön

Koulutuksessa Sami piti erityisen tärkeänä käytännönläheisiä harjoituksia. Todellinen arvo syntyi siitä, kun opeteltuja asioita ei jätetty vain teoreettiselle tasolle, vaan ne vietiin oikeasti heti käytäntöön. Lisäksi Sami koki harjoituksista saadun välittömän palautteen arvokkaana.

Mukaan koulutuksesta jäi uusia coachin työkaluja ja mahdollisuus sertifioinnille

Sami koki saavansa koulutuksesta paljon uusia työkaluja ja osaamista lisää. Hän koki, että työkalut mitä hän koulutuksesta sai, olivat monipuolisia ja käyttökelpoisia omassa työssään.

”Koulutuksesta saadut työkalut ovat kuin apuvälineitä, joita voi hyödyntää tarpeen mukaan.” Kansainvälisen tason ICF-sertifiointi on myös Samin tavoitteena tulevaisuudessa, mutta tällä hetkellä hän keskittyy jatkuvan oppimisen ja työkalujen hyödyntämisen tärkeyteen. Hän haluaa myös pysyä uteliaana ja avoimena muutoksille.

Sami korostaa koulutuksen tärkeyttä ja hyödyllisyyttä.

”Suosittelen Systemic Business Coach© -koulutusta, jonka antama oppi on tärkeää erityisesti muuttuvassa maailmassa, jossa tarvitaan jatkuvasti lisää coaching-osaamista. Koulutus oli todella laadukas. Jatkakaa samaan malliin!”

 Samin mukaan on lisäksi tärkeää pysyä uteliaana ja avoimena muutoksille, kuten tekoälyn tuomille mahdollisuuksille, jotka voivat vaikuttaa liiketoiminta-alueeseen ja kohtaamiseen ylipäätään.

Ota yhteyttä

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.

Tietosuojaseloste