Arkistot: Asiakastarinat | BoMentis Coaching House

Tehokkaalla vuorovaikutuksella kohti tuloksia

Kirja-arvostelu: Valmentava mentorointi - Opas tehokkaaseen vuorovaikutukseen

Borealis Polymers Oy:n toimitusjohtaja Salla Roni-Poranen sekä HR Business Partner Martina Haglund lukivat Valmentava mentorointi -kirjan. He nostivat erityiskiitokset kirjan runsaista työkaluista sekä käytännönläheisistä esimerkeistä. Käsikirjamaisen kirjan opit ja ajatukset sopivat heidän mielestään moniin tilanteisiin ja eri asemassa toimiville henkilöille – johdossa työskentelevistä henkilöistä asiantuntijoihin.

Lue lisää

Oivalluksia, jotka kantavat minut vielä pitkälle

Kirja-arvostelu: Valmentava mentorointi - Opas tehokkaaseen vuorovaikutukseen

Luin Vesa Ristikankaan, Marjo-Riitta Ristikankaan sekä Marjut Alatalon teoksen ”Valmentava mentorointi - Opas tehokkaaseen vuorovaikutukseen” (Kauppakamari, 2020), koska olin päättänyt löytää itselleni mentorin edessä siintävälle, entuudestaan toistaiseksi vieraalle urapolulleni. Tahdoin tuekseni viisaampien osaamista sekä kokemuksia - ja niitä todella sain. Lukuisat kirjasta löytyvät testit koin mielekkäiksi, kun sain sanoitettua omia ajatuksia uudella tavalla ja tunnistettua naamioituneita uskomuksia sekä ajatuksia. Kaiken kaikkiaan olen iloinen siitä, että kyseinen kirja on kirjoitettu ja sain sen luettavakseni.

Lue lisää

Valmentava mentorointi on todellista win-win yhteistyötä

Kirja-arvostelu: Valmentava mentorointi

Valmentava mentorointi -kirja kertoo käytännönläheisesti mitä mentorointi on sekä aktorin että mentorin näkökulmasta. Erinomaiseksi sen tekee loistavat ja runsaat ohjeet yhteistyölle ja luottamuksen rakentamiselle. Ilman näitä kahta ei synny suhdetta joka vie mentoroitavan uudelle tasolle ja kasvattaa mentorin näkökulmia laaja-alaisemmiksi. Kirjan opeilla syntyy loistava win-win tilanne mentorin ja mentoroitavan yhteistyölle - siihen mentoroinnin tulee aina tähdätä!

Lue lisää

"Valmentava mentorointi -kirja antaa hyviä eväitä roolista riippumatta"

Kirja-arvostelu: Valmentava mentorointi - Opas tehokkaaseen vuorovaikutukseen

Kirjailija ja Executive Coach Marjut Alatalo haastattelee videolla Elisa Oyj:n kehittämispäällikkö Mikko Reijosta kirjasta Valmentava mentorointi - opas tehokkaaseen vuorovaikutukseen (Kauppakamari, 2020). Mitä oppeja & hyötyjä Mikko kirjasta sai?

Lue lisää

Valmentava mentorointi todeksi

Case KEHA-keskus

Toiminnan kehittämisyksikön kehittämisasiantuntija Kirsikka Soikkeli otti tehtäväkseen suunnitella ja toteuttaa valtion aluehallintoon mentorointiohjelman yhdessä kollegansa kanssa. Tarkoitus oli lähteä testaamaan mentoroinnin toimivuutta uuden organisaation käynnistysvaiheeseen yhteisen toimintakulttuurin tukena.

Lue lisää

Erinomainen pohja onnistumiselle

Case Lastensuojelun keskusliitto

Sosiaalineuvos Seppo Sauro on kokenut johtaja, jolla on lähes 30 vuoden johtajakokemus. Eläköitymisen kynnyksellä hän päätti osallistua SOSTE ry:n ja BoMentiksen yhteistyössä toteutettuun valmentavan mentoroinnin ohjelmaan.

Lue lisää

Yhdessäoppimista mentorointiprosessin myötä

Case Miina Sillanpään Säätiö

Kiinnostuin SOSTEn mentorivalmennuksesta näistä syistä: myönteisten kokemusteni ansiosta halusin antaa oman panokseni uusien johtajien tukemiseksi ja toisaalta oppia itsekin uutta heidän kauttaan. Tilaisuus oli loistava myös oman verkostoni laajentamiseen ja antoi mahdollisuuden tutustua alalle tulleisiin uusiin johtajiin.

Lue lisää

Ota yhteyttä

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.

Tietosuojaseloste