Erinomainen pohja onnistumiselle | BoMentis Coaching House

Erinomainen pohja onnistumiselle

Case Lastensuojelun keskusliitto

Sosiaalineuvos Seppo Sauro on kokenut johtaja, jolla on lähes 30 vuoden johtajakokemus. Eläköitymisen kynnyksellä hän päätti osallistua SOSTE ry:n ja BoMentiksen yhteistyössä toteutettuun valmentavan mentoroinnin ohjelmaan.

Kun Sauro päätti lähteä mukaan mentorointiohjelmaan, hän kuvasi perusteitaan seuraavasti:

Juuri silloin kun on kiire tai paljon muutoksia ilmassa kannattaa pysähtyä. Mentorointi toimii siihen erinomaisesti. On pysähdyttävä, rauhoituttava, jolloin yhteinen ajattelu pakottaa kiteyttämään. Ajattelin, että juuri nyt on oikea ajankohta vaikkakin ”ei nyt, vaan sitten joskus”, oli ensimmäinen ajatus. Silloin muistin erään ystävän sanoneen, että juuri silloin kun ei ehdi, kannattaa pysähtyä sitomaan kengännauhat. Hyvä ohje!

Kokemuksia mentoroinnista

Saurolla oli viimeinen työvuosi meneillään ja monta asiaa kesken. Mentorointikeskustelut auttoivat samalla jäsentämään myös hänen omaa tekemisen tapaansa ja asioiden loppuunsaattamisen tärkeyttä. Varsinaisissa mentorointikohtaamisissa käsiteltiin arjen tavallisia asioita dialogimaisesti.

Sauro kuvasi BoMentiksen asiantuntemuksen merkitystä onnistuneen mentoriprosessin taustalla seuraavasti:

BoMentiksen toteuttama valmennustuki toi mentoroinnin onnistumiselle erinomaisen pohjan. Heidän ammattimainen ote loi rakenteet ja tarjosi apuvälineitä keskusteluun sekä tuotti myönteistä pakkoa toimia yhteisesti sovittujen linjausten mukaisesti. Valmentavan mentoroinnin ohjelma ehdottomasti ryhdisti yhteistä prosessia!

Lopuksi Sauro jättää terveiset myös kollegoilleen:

Suosittelen kollegoille – on teillä osaamisen lisäksi aikaa!

Ota yhteyttä

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.

Tietosuojaseloste