Uusi polku tiimivalmentajan identiteetille | BoMentis Coaching House

Uusi polku tiimivalmentajan identiteetille

Annukka Sumkin

Koulutus: Systemic Team Coach©

Olen tehnyt pitkän työuran monikulttuuristen tiimien kanssa, ensin tiimien ja sen jälkeen tiimien valmentajana. Vuosien saatossa käsitykseni tiimien toimintakyvyn merkityksestä on korostunut entisestään. Hyvin toimivat tiimit ovat toiminnan kulmakivi ja tärkeä tulevaisuuden kilpailukeino.

Tämä ajatus mielessäni halusin hankkia lisää työkaluja omaan tekemiseeni tiimien valmentajana. Osallistuin BoMentis, Coaching Housen järjestämään Systemic Team Coach© -koulutukseen. Odotukseni koulutuksesta jopa ylittyivät ja sain sen mitä tulin hakemaan.

Itseymmärrys vahvistui tiimidynamiikkaan liittyen

Koulutuksen aikana käsittelimme esimerkiksi omaa identiteettiämme tiimien valmentajana. Pääsimme miettimään omaa roolia ja toimintatapoja tiimien toimintakyvyn kehittäjinä. Oma itseymmärrykseni vahvistui ja syveni erityisesti tiimidynamiikkaan liittyvissä asioissa.

Erään työohjauskeskustelun aikana ymmärsin, että en ollut enää ”vain” etsimässä uusia työkaluja tiimien valmentamiseen vaan huomasin löytäneeni itselleni tiimivalmentajan identiteettiin rakentuvan uuden polun.

Tiimicoaching-opinnot kantoivat hedelmää

Teen tällä hetkellä paljon tiimi- ja työyhteisövalmennuksia tiimicoaching-hengessä. On hieno tunne uskaltautua uudelle alueelle ja päästä nauttimaan työn hedelmistä. Parasta on tietysti asiakkailta saatu erinomainen palaute.

Kun tiimin jäsenet ovat sitoutuneita yhteiseen tavoitteeseen, se näkyy niin tulosten kuin työhyvinvoinnin kehittymisenä. Innostunut tiimi kehittää omaa toimintaansa aktiivisesti, jolloin myös heidän osaamisensa käsitellä erilaisia haastavia tilanteita paranee.

Erinomainen koulutus kaikille, jotka haluavat syventää osaamistaan tiimien kehittäjänä

”Kiitokset erinomaisesta koulutuksesta! Parasta Systemic Team Coach© -koulutuksessa oli sen monimuotoinen aktivoiva rakenne ja loistava valmentajatiimi.

Voin suositella tätä koulutusta niin kokeneille valmentajille kuin kaikille erilaisissa johto- ja esihenkilötehtävissä oleville, jotka haluavat syventää omaan osaamistaan tiimitoiminnan kehittäjänä ja saada käytännön työkaluja arkeen. Koulutuksesta saa eniten irti, jos on valmis haastamaan omia totuttuja tapojaan.”

Annukka Sumkin
Systemic Team Coach©

Kasvata rohkeutta coachata tiimejä - tiimicoachingopas

Lataa opas, jossa on vinkkejä siihen, kuinka lisätä rohkeutta toimia tiimicoachina.

Lataa opas

Ota yhteyttä

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.

Tietosuojaseloste