Lisää ymmärrystä tiimidynamiikasta sekä systeemisestä ajattelusta | BoMentis Coaching House

Lisää ymmärrystä tiimidynamiikasta sekä systeemisestä ajattelusta

Pia Kähärä

Koulutus: Systemic Team Coach®

Valmentaja Pia Kähärä kävi Systemic Team Coach©- koulutuksemme, tavoitteenaan syventää yksittäisten kansainvälisten tiimien kanssa työskentelyä.  Lisäksi Pia lähti hakemaan koulutukselta lisää ymmärrystä ja työkaluja tiimien perusdynamiikasta sekä systeemisestä ajattelusta.

Pia kouluttaa ja valmentaa työkseen kansainvälisesti toimivia johtajia, tiiminvetäjiä ja tiimejä ymmärtämään sekä diversiteetin että etenkin kulttuurin (kansallinen ja organisaatiokulttuuri) vaikutusta tiimityön sujuvuuteen ja tiimin suoritus- ja kilpailukyvyn parantamiseen.

Koulutus oli monipuolinen kokonaisuus, joka syvensi systeemistä ymmärrystä

Käytännönläheinen ote, systeeminen ajattelu, kouluttajien hyvät alustukset, keskustelut ja sparrailu osallistujien kanssa sekä kurssiin kuuluvan tiimicoaching-prosessin vetäminen asiakastiimille olivat kaikki tärkeitä palikoita kokonaisoppimisen kannalta.

Pia kertoi koulutuksen antaneen hänelle juuri sen, mitä tavoitteena olikin eli syvällisempää systeemisyysnäkökulmaa tiimeihin, ymmärrystä tiimien dynamiikasta ja ennen kaikkea paljon käytännön työkaluja tiimien coachaamiseen niiden erilaisissa haasteissa.

”Iso kiitos ammattitaitoiselle tiimille erinomaisesta koulutusohjelmasta, käytännön työkaluista ja antoisasta oppimismatkasta!”

Ota yhteyttä

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.

Tietosuojaseloste