Tiimicoach-koulutus, joka muutti tulevaisuuden | BoMentis Coaching House

Tiimicoach-koulutus, joka muutti tulevaisuuden

Johanna Ylikahri

KOULUTUS: Systemic Team Coach©

Johanna Ylikahri oli esihenkilönä ja johtajana toimiessaan havainnut, että tarvitsisi parempia työkaluja erityisesti vaikeisiin tiimitilanteisiin. Niinpä Johanna päätti investoida itseensä ja työnsä sujuvoittamiseen.

”Hankin koulutuksen panostuksena osaamiseni monipuolistamiseen ja syventämiseen. Kaipasin lisää tietoa tiimien toiminnasta erityisesti muutoksen mahdollistamisen näkökulmasta.”

Säännöllinen reflektointi ja vaihtuvat kouluttajat vauhdittivat oppimista

Johanna koki koulutuksessa erityisen hyväksi lukuisat käytännön harjoitukset yhdessä coach-parin kanssa.

”Yhteistyömme ja säännöllinen reflektointimme kiihdyttivät oppimistani merkittävästi. Suuri rooli oli myös BoMentiksen osana valmennusta tarjoamalla työnohjauksella. Se auttoi kiinnittämään huomiota oppimisen ja onnistumisen kannalta olennaisiin asioihin.”

Opiskeluryhmässä oli ihmisiä hyvin erilaisilla taustoilla, joka antoi lisää syvyyttä lukuisille yhdessä käydyille keskusteluille. Johanna totesi oppimista vauhdittaneen myös valmennuspäivien vaihtuvat vetäjät.

Systemic Team Coach© -koulutus oli muutosmatka itseen ja tiimicoachingin ammattilaiseksi

Johanna koki saaneensa koulutuksesta valtavasti käytännönläheisiä tiimitilanteisiin sopivia työkaluja, joihin on helppo palata työelämän eri käänteissä.

”Opin rutkasti lisää itsestäni ja omasta toiminnastani eri tilanteissa. Lisäksi opin coach-parina toimimisen verrattoman arvon.”

”Muutitte tulevaisuuteni! Tässä valmennuksessa saamiani oppeja vaalimalla ja osaamistani edelleen jalostamalla tulen selviämään vaativista tilanteista huomattavasti aiempaa paremmin. Sydämellinen kiitos!”

Ota yhteyttä

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.

Tietosuojaseloste