Johdon coachingprosessilla selkeyttä omaan toimintaan | BoMentis Coaching House

Coachingprosessilla selkeyttä omaan toimintaan

Case Kespro Oy

Soila Honkanen toimii Kespron verkkokaupan toimitusvaraston päällikkönä ja vetää 45 hengen organisaatiota. Verkkokauppa on uusi liiketoimintakonsepti, jonka käynnistämisessä on paljon pohdittavaa. Vuosittaisen henkilöstötutkimuksen tulosten purkamisen yhteydessä Soilalle tarjoutui mahdollisuus käyttää BoMentis Oy:n tiivistä kahden kerran yksilö-coachingia oman kehittymisensä tukena ja hän aloitti tuloksekkaan yhteistyön kanssamme.

Soilan mielestä parasta coaching-prosessissa oli omien ajatusten selkeytyminen ja maalin kirkastuminen. Yhteistyö BoMentiksen kanssa toimi erinomaisesti ja tapaamisten loputtua Soila totesikin: Oli paras valmennus missä olen koskaan ollut!

”Coaching-tapaamisten jälkeen olin todella hyvällä mielellä ja koin uskoni omaan tekemiseeni vahvistuneen. Tapaamisten välillä tartuin rohkeasti käytännössä tekemään niitä asioita, joita valmennuksessa käsittelimme. Kokonaisuutena voin sanoa, että coaching-prosessi vahvisti itseluottamustani ja uskoa omaan osaamiseeni. Uskallan nyt antaa aiempaa enemmän vastuuta ja päätöksentekovaltaa alaisilleni. Näen selkeästi, että minulla on hyvä ja toimiva työyhteisö ympärilläni ja saan myös halutessani tukea työssäni. Luotan nykyisin positiivisesti siihen, että kaikille asioille löytyy ratkaisu. Olen myös onnistunut viemään tai olen viemässä kaikki valmennuksessa läpi käydyt asiat onnistuneesti läpi.”

Prosessissa oli kaikkein merkittävintä se, että olen löytänyt itseluottamusta ja uskoa omaan tekemiseenija se on tuonut mukanaan hyvän olon tunteen. Sain myös vahvistusta omille toimintatavoilleni ja uskon, että tapani toimia esimiehenä on oikea ja hyvä.”

Tutustu johtoryhmävalmennuksiimme täällä.

Ota yhteyttä

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.

Tietosuojaseloste