Johtajuutta ja stressinhallintaa etsimässä | BoMentis Coaching House

Johtajuutta ja stressinhallintaa etsimässä

Case Basware

Sain erinomaista coachingia Marjut Alatalolta johtajuudesta ja stressinhallinnasta. Opin uusia, konkreettisia tapoja toimia paremmin työelämässä. Omaan ajatteluun käytetty aika kyllä kannattaa, suosittelen!”

Halusin kehittyä esimiehenä ja oppia toimimaan tehokkaasti sekä hallitsemaan jatkuvaan kiireeseen liittyvää stressiä. Lisäksi työni edellyttää luovuutta, eli myös sille pitäisi riittää aivoissa tilaa. Ekonomiliiton asiantuntijan ja työnantajani kanssa päädyimme siihen, että henkilökohtainen coaching voisi auttaa minua kehittymään esimiestehtävissä.

Erilaisuus valttikortiksi

Suurimmiksi kipukohdikseni nimesin työkuorman hallinnan sekä erilaisista ihmisistä eri kulttuureista koostuvan tiimini motivoinnin ja johtamisen jatkuvan kasvun ja muutoksen keskellä. Marjut Alatalo pisti minut ajattelemaan ja nimeämään tuntemuksiani ääneen. Jouduin katsomaan itsenäni peiliin ja puntaroimaan vaikuttimiani. Oivalsin, että erilaisia ihmisiä tulee lähestyä ja johtaa aivan eri tavoilla. Tämä oivallus auttoi minua miettimään yhdessä Marjut Alatalon kanssa erilaisia konkreettisia tapoja, joiden avulla pystyisin kommunikoimaan tavoitteita ja seuraamaan niihin pääsemistä aiempaa paremmin. Jo muutamassa kuukaudessa huomasin esimiestyön helpottuneen.

Energiaa luovaan ajatteluun

Stressinhallinnan osalta kävimme Marjut Alatalon kanssa läpi stressaavia tilanteita ja löysimme toistuviin kiiretilanteisiin toimintamalleja, jotka paitsi vähentävät minun henkilökohtaista stressiäni myös parantavat päätöksenteon laatua yrityksen kannalta. Opin kysymään, että mistä oikeasti on kyse ja tarvittaessa ohjaamaan kiireellistä vastausta odottavan prosessinmukaiseen toimintatapaan. Käytännössä on helpottanut oivaltaa, että kaikkeen ei tarvitse olla vastausta välittömästi. Ajanhallintani on parantunut, kun en anna jatkuvien ad hoc kyselyjen liikaa sekoittaa päivääni. Olen onnistunut selkeästi lyhentämään työviikkoani ja olen huomannut sen vapauttaneen enemmän energiaa luovaan ajatteluun ja tulevaisuuden miettimiseen. Teen edelleen paljon työtä, mutta nyt olen onnistunut pyhittämään viikonloput pääosin perheelleni!

Tutustu esihenkilövalmennuksiimme täällä.

Basware

on maailman johtava verkottuneiden hankinnasta maksuun- ja verkkolaskuratkaisujen sekä innovatiivisten rahoituspalvelujen tarjoaja. Basware auttaa kaikenkokoisia organisaatioita tehostamaan talousohjaustaan. Baswaren kaupankäynti- ja rahoitusverkosto yhdistää yrityksiä yli 100 maassa eri puolilla maailmaa. Basware on maailman suurin avoin yritysverkosto, joka tarjoaa skaalautuvuutta liiketoiminnan kasvattamiseen sekä ratkaisut talousprosessien yksinkertaistamiseen ja virtaviivaistamiseen. Pienet ja suuret yritykset ympäri maailman saavuttavat merkittäviä kustannussäästöjä, entistä joustavammat maksuehdot, tehokkuutta ja tiiviimmät liiketoimintasuhteet toimittajiensa kanssa.

Ota yhteyttä

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.

Tietosuojaseloste