Pois älyllisestä laiskuudesta suureen uteliaisuuteen | BoMentis Coaching House

Pois älyllisestä laiskuudesta suureen uteliaisuuteen

Koulutus: Innostava fasilitaattori©

Pois älyllisestä laiskuudesta

”Olen ollut eniten tohkeissani siitä, että systeemisen fasilitoinnin -koulutuksessa valmentajat omalla tekemisen tavallaan ovat pakottaneet pois älyllisestä laiskuudesta suureen uteliaisuuteen.”

Uusia ajatuksia ja ideoita fasilitoinnista

”Innostava fasilitaattori -koulutuksen parasta antia oli pääni ”sekoittaminen”. Jouduin käynnistämään uusia ajatuksia ja ideoita fasilitoinnista.”

Hyödyllistä myös vanhalle konkarille

”Vaikka olen ollut useissa fasilitointikoulutuksissa, sain silti uutta tästä!”

Uusia ajattelumalleja ja toimintatapoja fasilitointiin

”Innostava fasilitaattori -koulutus oli onnistunut. Parasta oli uusien asioiden oppiminen ja uusien ajattelumallien ja näkökulmien sekä toimintatapojen havainnollistaminen. Moni asia vahvisti omaa fasilitaattori-osaamista, kun pääsin syvällisesti käsittelemään tiettyjä teemoja.”

Uutta virtaa fasilitointiin!

”Parasta koulutuksessa oli yhteiskehittely ja arjen tilanteiden sparrailu. Suosittelen lämpimästi kaikille, jotka haluavat uutta virtaa fasilitointeihinsa!”

Uusia konsteja fasilitointiin

”Parasta Innostava fasilitaattori -koulutuksessa oli yhteinen ja oma sisäinen reflektointi. Nyt lähden uusin ”konstein” kohtaamaan fasilitointia ja sen oppimista. Kouluttaja Marjut oli todella läsnäoleva ja sitoutunut ryhmään.”

Muista pysähtyä ja tarkkailla

”Innostava fasilitaattori koulutuksesta jäi mieleen tietous fasilitoinnista sekä monet käytännön vinkit. Ymmärsin valmistelun tärkeyden, pysähtymisen oivalluksen ja tekemisen tarkkailun.”

Ajattelun rikastaminen-työkalu

Ajattelun rikastaminen on fasilitaattorin työkalu. Sillä tarkoitetaan ryhmätyömenetelmää, jossa ryhmä ihmisiä työskentelee yhdessä käyttäen hyväksi kaikkien ryhmän jäsenten tietämystä.

Lataa näyte

Ota yhteyttä

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.

Tietosuojaseloste