Vesa Ristikangas
Founding Partner & Executive Coach
Olen systeemisen vallankumouksen lipunkantaja, coaching-pioneeri, intohimoinen kehittäjä ja ylimmän johdon coach, jonka intohimo on valmentaa johtoryhmistä tähtijoukkueita.
Katso esittelyvideoOlen systeemisen vallankumouksen lipunkantaja, coaching-pioneeri, intohimoinen kehittäjä ja ylimmän johdon coach, jonka intohimo on valmentaa johtoryhmistä tähtijoukkueita.
Katso esittelyvideoJohtoryhmästä syntyy tähtijoukkue valmentavalla yhteistyöllä ja konfliktikompetenssin kehittämisellä. Keskinäinen luottamus antaa eväät rohkeisiin päätöksiin, joilla rakennetaan tulevaisuuden menestystä.
Vesaa pidetään rohkeana ja tavoitteellisena valmentajana, joka uskaltaa laittaa itsensä likoon. Hän haastaa niin johtajat kuin johtoryhmät uudistamaan ajatteluaan ja toimintaansa. Vesa luotsaa johtoryhmistä tähtijoukkueen määrätietoisella otteella.
Vesan intohimo on johtoryhmien systeemisessä kehittämisessä. Ylimmän johdon valmentajana ja mentorina Vesa energisoituu koulutettaviensa kehittymisestä.
Yli 20-vuotisen valmentajakokemuksensa viitoittamana Vesa hyödyntää työsään monipuolista koulutustaustaansa sekä organisaatio- ja ihmistuntemustaan. Työkielenä hän käyttää suomea ja englantia.
Koulutukseltaan Vesa on teologi (TM), tradenomi (BBA), ICF-sertifioitu coach (PCC sekä MCC kandidaatti) ja systeeminen tiimicoach (STC), EMCC-sertifioitu yksilöcoach (Global Individual Accreditation (EIA), Senior Practitioner), EMCC-sertifioitu tiimicoach (Individual Team Coaching Accreditation (ITCA), Senior Practitioner), ICF:n kouluttama PCC-assessori ja psykodraamaohjaaja (CP). Vesa on lisäksi sertifioitunut analyysityökalujen käyttäjä (mm. Personal Resilience Profile©, DISC©, Narrative Big Five, Coaching Leadership Pulse®, Systemic Leadership Pulse©). Vesa toimii Team Coaching Core Faculty-jäsenenä kansainvälisessä Global Team Coaching Institute-verkostossa (GTCI). Verkosto luo systeemisiä tiimicoaching käytäntöjä maailmanlaajuisesti.
Johdon valmentajana Vesa Ristikangas
Johtamisen ja työyhteisöjen kehittäjänä kohtaan lähes päivittäin tilanteita, joissa keskustelun osapuolet alkavat nokitella, selitellä tai puolustella omia tekemisiään. Suu ei pysy kiinni, vaan tilanteessa on pakko kommentoida ja saada sanottua oma tärkeäksi koettu viesti. Miksi kannattaisi välillä pitää suu vaan kiinni?
Lue kirjoitus