Vesa Ristikankaasta Suomen ensimmäinen ICF-assessori | BoMentis Coaching House

Vesa Ristikankaasta Suomen ensimmäinen ICF-assessori

Uutiset

 

BoMentis, Coaching Housen Executive Coach ja yhtiökumppani Vesa Ristikangas valittiin vuonna 2016 ensimmäisenä suomalaisena International Coaching Federationin (ICF:n) PCC-tason coach-kandidaattien assessorikoulutukseen.

Vesa suoritti koulutuksen loistavin arvosanoin 26.9.2017. Hän on samalla ensimmäinen suomalainen uudistetun assessointijärjestelmän mukainen arvioija PCC-tason coacheille.

Suomen coaching-kentän tulevaisuus valoisa

Vesa Ristikankaan assessori-sertifioinnin myötä Suomessa ollaan lähempänä sitä mahdollisuutta, että tulevaisuudessa coachit pystyisivät sertifioitumaan PCC-tason ammatticoacheiksi myös suomen kielellä.

Vesa haluaa nähdä tulevaisuudessa Suomessa satoja sertifioituja coachingin ammattilaisia, ja olla tukemassa jatkossakin niin kansallisella kuin kansainvälisellä tasolla coaching-taitojen jalkautumista organisaatioiden perustaidoiksi. Haaveena on se, että coachingin perustaidot tulevat osaksi koulujärjestelmää ja opettajakoulutuksen arkea. Silloin coaching-taitojen hyödyntämisen vaikutukset pääsevät todella näkyviin: Keskustelukulttuurimme laatu paranee ja yksilöllinen halu kehittyä ja ajatella laadukkaammin tuottavat koko yhteiskunnan tasolla tuloksia.

Ota yhteyttä

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.

Tietosuojaseloste