Vesa Ristikankaasta Global Team Coaching Instituten Core Faculty-jäsen | BoMentis Coaching House

Vesa Ristikankaasta Global Team Coaching Instituten Core Faculty-jäsen

Uutiset

BoMentiksen Executive Coach Vesa Ristikangas on ylennetty Global Team Coaching Instituten ydinhenkilöstöön (Core Faculty). GTCI:n ydinhenkilöstöön kuuluvat yhteensä 11 coachia ympäri maailmaa. Paljon onnea ylennyksestä Vesa!

GTCI on yhteistyökumppanimme ja coach-kouluttajamme David Clutterbuckin ja Peter Hawkinsin luoma tiimicoaching-konsepti. Lue lisää GTCI:stä täältä.

BoMentiksen coachit Peter Peitsalo ja Anna Lönnroth toimivat myös yhteistyössä Global Team Coaching Instituten (GTCI:n) kanssa.

Asiakastarinoita

Coaching-taidoista perspektiiviä asiakastyöhön

Case Iiro Korhonen

Koulutus: Systemic Business Coach®

Yrittäjä ja psykologi Iiro Korhonen lähti kouluttautumaan coachiksi saadakseen lisää työkaluja ja oivalluksia omaan työhönsä, mutta saikin koulutukselta vielä enemmän kuin olisi voinut kuvitellakkaan. Systemic Business Coach® -koulutuksen suurin hyöty oli perspektiivin saaminen psykologin asiakastyöhön. Iiro sai uutta näkökulmaa, uusia oivalluksia, sekä konkreettisia keinoja tehdä omaa työtä paremmin. Iiron mukaan koulutus sopii kaikille, jotka haluavat kehittää omaa kykyään valmentavaan työskentelyotteeseen. Vahva suositus!

Lue lisää

Kaikki asiakastarinat

Kasvata rohkeutta coachata tiimejä - tiimicoachingopas

Lataa opas, jossa on vinkkejä siihen, kuinka lisätä rohkeutta toimia tiimicoachina.

Lataa opas

Ota yhteyttä

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.

Tietosuojaseloste