Coaching-taidoista perspektiiviä asiakastyöhön | BoMentis Coaching House

Coaching-taidoista perspektiiviä asiakastyöhön

Case Iiro Korhonen

Koulutus: Systemic Business Coach®

Yrittäjä ja psykologi Iiro Korhonen osallistui Systemic Business Coach® -koulutukseen keväällä 2020. Iiro lähti kouluttautumaan coachiksi saadakseen lisää työkaluja ja oivalluksia omaan työhönsä, mutta saikin koulutukselta vielä enemmän kuin olisi voinut kuvitellakkaan.

Konkreettisia keinoja tehdä omaa työtä paremmin

Systemic Business Coach® -koulutuksen suurin hyöty oli perspektiivin saaminen psykologin asiakastyöhön. Koulutus tarjosi Iirolle myös coachingin perustaidot sekä tilaa ja aikaa pohtia omia haasteita ja kehityskohteita. Koulutuksesta Iiro sai uutta näkökulmaa, uusia oivalluksia, sekä konkreettisia keinoja tehdä omaa työtä paremmin.

Valmentava ote

Iiron mukaan koulutus sopii kaikille, jotka haluavat kehittää omaa kykyään valmentavaan työskentelyotteeseen. Valmentava työskentelyote perustuu kiinnostukseen toisesta ja siitä, kuinka voi oivalluttamisen kautta auttaa ja tukea toisen kehitystä.

Bonuksena näkökulmaa virtuaalikoulutuksen järjestämiseen

Poikkeuksellisen kevään aikana monet koulutuksen moduuleista tehtiin virtuaalisesti. Iiron mielestä BoMentiksen tapa järjestää virtuaalivalmennuksia oli erittäin onnistunut. Hän sai Systemic Business Coach® -koulutuksesta coaching-osaamisen lisäksi näkökulmia muun muassa liittyen siihen, millaisia asioita tulee ottaa huomioon rakennettaessa etävalmennuksia.

Virtuaalitoteutus omaa työtä varten oli hyödyllinen!”

Iiro suosittelee Systemic Business Coach® -koulutuksesta kaikille niille, joita kiinnostaa itsensä kehittäminen valmentajana tai coachina.

Vahva suositus!”

Koulutus auttaa oman mindsetin kehittämisessä ja itsetuntemuksessa. Koulutusporukka oli huikea ja kouluttajat hyviä! Koulutuksen käyminen oli myös hauskaa ja konkreettista harjoittelua oli paljon.

Kiitos, että tarjoatte tätä koulutusta!”

3 tapaa haastaa - coachingopas

Lataa opas, jossa on vinkkejä yhden coachingin ydintaidon eli haastamisen saloihin.

Lataa opas

Ota yhteyttä

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.

Tietosuojaseloste